Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

Mosotti
iar a aparut domnisoara aia crestin ortodoxa care compara sperma cu cacatu sad.gif
Cutzu
Ai ma ca nu e chiar asa smile.gif.
Dar trebuie sa remarc faptul ca sperma pentru unele fete, femei este un fel de ambrozie biggrin.gif. Inca imi este greu sa accept aceasta idee. De fapt cred ca ma sperie gandul smile.gif, inca.

Laberta
QUOTE(Cutzu @ Dec 30 2006, 17:27) *
Absint stii ca urmeaza sa te intreb daca tie iti place sa faci oral partenerei, ce gust are si mai ales daca te lingi pe bot dupa wink.gif.

Numai in cazul 3-some lol.gif
Scuze, Absint! peacefingers.gif
Absint
QUOTE(Laberta @ Dec 30 2006, 18:03) *
Numai in cazul 3-some lol.gif
Scuze, Absint! peacefingers.gif

lol.gif Just!
Uite recunosc. Partenera n-am gustat-o niciodata, dar nu-i timpul pierdut. Vorba aia: "need more practice" naughty.gif

QUOTE(Diane @ Dec 30 2006, 17:24) *
Ai gustat ?

Doh! Anul asta n-am avut timp sa ma ocup de cadouri, asa ca i-am luat vreo 3 cutii de ciocolata si i-am facut o bucurie dupa aia. Nici n-a remarcat ca nu i-a adus altceva mos Craciun w00t.gif
mufa
QUOTE(Cutzu @ Dec 30 2006, 17:42) *
Ai ma ca nu e chiar asa smile.gif.
Inca imi este greu sa accept aceasta idee. De fapt cred ca ma sperie gandul smile.gif, inca.

Mda. Să înțeleg că dacă-ți dai drumul în gura ei, o scoți rapid și apoi strigi la ea: "scuipă, scuipă tot repede!". Iar dacă face greșeală să și înghită, te și văd că-i dai papucii. w00t.gif
olteanul
Eu aș propune ca persoanele care nu sunt obișnuite să vorbească despre latura sexuală (persoane care au anumite inhibiții în mod curent - fără să consider asta un handicap - care preferă să o facă pe întuneric și să nu vorbească niciodată despre asta. - de exemplu) să se abțină de a face vreun comentariu aici.
mufa
QUOTE(olteanul @ Dec 30 2006, 18:17) *
Eu aș propune ca persoanele care nu sunt obișnuite să vorbească despre latura sexuală (persoane care au anumite inhibiții în mod curent - fără să consider asta un handicap - care preferă să o facă pe întuneric și să nu vorbească niciodată despre asta. - de exemplu) să se abțină de a face vreun comentariu aici.

Nope. E liber oricine să-și exprime punctul de vedere, cît timp o face într-un mod civilizat.

balauru_furios
Daca nu aparea Dinae aici topicul n-ar fi avut nici un haz wink.gif.

N-am intalnit nici o femeie careia sa-i placa sa-i termini in gura. Dar fac pariu cu voi pe orice suma ca daca s-ar demonstra maine ca sperma ajuta la slabit ar fi vai de capul nostru, ne-ar alerga femeile pe strazi laugh.gif.
mufa
QUOTE(balauru_furios @ Dec 30 2006, 18:29) *
Dar fac pariu cu voi pe orice suma ca daca s-ar demonstra maine ca sperma ajuta la slabit ar fi vai de capul nostru, ne-ar alerga femeile pe strazi laugh.gif.

Cu paharele Erlenmeyer în mînă w00t.gif
RoAp
N-am intalnit nici o femeie careia sa-i placa sa-i termini in gura. Dar fac pariu cu voi pe orice suma ca daca s-ar demonstra maine ca sperma ajuta la slabit ar fi vai de capul nostru, ne-ar alerga femeile pe strazi laugh.gif.

Partea cu slabitul e folclor. De prima parte nu pot sa zic nimic. De ce dracu nu pariez?

Am sters partea cu @Diane. Mi-a scapat initial. Scuze.
balauru_furios
QUOTE(mufă @ Dec 30 2006, 18:40) *
Cu paharele Erlenmeyer în mînă w00t.gif

Sa nu intram in detaliile sordide laugh.gif
Cutzu
QUOTE(mufă @ Dec 30 2006, 18:16) *
Mda. Să înţeleg că dacă-ţi dai drumul în gura ei, o scoţi rapid şi apoi strigi la ea: "scuipă, scuipă tot repede!". Iar dacă face greşeală să şi înghită, te şi văd că-i dai papucii. w00t.gif

Nu stiu daca ii dau papucii dar ca sa fiu de acord cu inghititul trebuie sa indeplineasca o conditie smile.gif. Asta in cazul meu, altii nu stiu ce si cum fac smile.gif. Adica stiu da nu ma intereseaza.
QUOTE(olteanul @ Dec 30 2006, 18:17) *
Eu aş propune ca persoanele care nu sunt obişnuite să vorbească despre latura sexuală (persoane care au anumite inhibiţii în mod curent - fără să consider asta un handicap - care preferă să o facă pe întuneric şi să nu vorbească niciodată despre asta. - de exemplu) să se abţină de a face vreun comentariu aici.

Da aici sunt de acord pana la un punct. Adica poate sa`si spuna parerea argumentat (cat mai scurt si la obiect) dupa care poate privi si invata daca este cazul smile.gif.
N-am intalnit nici o femeie careia sa-i placa sa-i termini in gura.

Am intalnit eu si de aia am ramas putin mai mult surprins, de acolo si comparatia cu ambrozia biggrin.gif.
Roap fa pariul ca sigur castigam.
mianna

mai ai timp. sau, mai stii, or fi barbati carora nu le e dat sa intalneasca asa ceva. biggrin.gif
balauru_furios
QUOTE(mianna @ Dec 30 2006, 22:30) *
mai ai timp. sau, mai stii, or fi barbati carora nu le e dat sa intalneasca asa ceva. biggrin.gif

Sa-i placa pe bune, nu sa se prefaca foarte bine stiind ca-i face placere partenerului tongue.gif.
mianna
QUOTE(balauru_furios @ Dec 30 2006, 22:52) *
Sa-i placa pe bune, nu sa se prefaca foarte bine stiind ca-i face placere partenerului tongue.gif.

nu fac vreodata ceva ce nu-mi place, avand in vedere ca sunt suficiente chestii care-mi plac smile.gif
Absint

Mi se pare normal sa nu existe multe femei carora intr-adevar sa le faca placere ejacularea in gura. Sa incerc sa argumentez. Placerea (fizica) e obtinuta prin stimularea unui anume simt. In cazul de fata e implicat cel gustativ. Cum e drept ca sperma nu este chiar printre cele mai gustoase lucruri, e firesc sa nu produca vreo placere. Exista si exceptii. Una ar fi ca, asa cum exista persoane innebunite dupa gustul carnii crude sau al ceaiului de rostopasca, asa pot fi persoane innebunite dupa gustul spermei. De gustibus...
O alta exceptie este de fapt sursa placerii: nu mai e una fizica, limitata de simturi, ci una psihica. Imho aceasta placere e data de senzatia de dominare&supunere fata de partener.
mianna
sa ne intelegem cum luam verbul "a placea". eu l-am luat mai mult ca antonim al lui "a displacea". n-am zis ca ma excita sau ca ma aduce la orgasm biggrin.gif

sau, intr-un alt sens, ca in "imi place sa fiu privita cu admiratie", de exemplu. nu mi-e clar ce simturi imi stimuleaza asta smile.gif

n-as numi-o niciodata "dominare sau supunere". insa prefer sa tin pentru mine ceea ce reprezinta - sau eventual sa i-o spun doar lui tongue.gif
Absint
QUOTE(mianna @ Dec 31 2006, 00:15) *
sa ne intelegem cum luam verbul "a placea". eu l-am luat mai mult ca antonim al lui "a displacea". n-am zis ca ma excita sau ca ma aduce la orgasm biggrin.gif

Exista si varianta: "mi-e indiferent".

QUOTE(mianna @ Dec 31 2006, 00:15) *
sau, intr-un alt sens, ca in "imi place sa fiu privita cu admiratie", de exemplu. nu mi-e clar ce simturi imi stimuleaza asta smile.gif
n-as numi-o niciodata "dominare sau supunere". insa prefer sa tin pentru mine ceea ce reprezinta - sau eventual sa i-o spun doar lui tongue.gif

Parerea mea este ca asta tine de ceea ce am numit placere psihica si anume de orgoliu (care are pe undeva de a face cu dominatia naughty.gif)
Cutzu
QUOTE(Absint @ Dec 30 2006, 23:47) *
Mi se pare normal sa nu existe multe femei carora intr-adevar sa le faca placere ejacularea in gura. Sa incerc sa argumentez. Placerea (fizica) e obtinuta prin stimularea unui anume simt. In cazul de fata e implicat cel gustativ. Cum e drept ca sperma nu este chiar printre cele mai gustoase lucruri, e firesc sa nu produca vreo placere. Exista si exceptii. Una ar fi ca, asa cum exista persoane innebunite dupa gustul carnii crude sau al ceaiului de rostopasca, asa pot fi persoane innebunite dupa gustul spermei. De gustibus...
O alta exceptie este de fapt sursa placerii: nu mai e una fizica, limitata de simturi, ci una psihica. Imho aceasta placere e data de senzatia de dominare&supunere fata de partener.

Da e putin pe langa teoria smile.gif. Nu vreau sa ajung la mai multe concluzii si spun doar atat. Placerea de a face oral si de a inghiti are o stransa legatura cu placerea partenerului.
Nu stiu daca se intelege ceva da asa o las notangel.gif .
zen
QUOTE(Absint @ Dec 31 2006, 00:47) *

sursa placerii poate sa fie ca iti place asa de mult de partener, ca il gusti ca pe o prajitura tongue.gif

ps:ce dreaq inseamna imho?
mianna
QUOTE(Absint @ Dec 31 2006, 00:21) *
Exista si varianta: "mi-e indiferent".

nu ma pot gandi la ceva care are legatura cu patul (sau ma rog, cu peretii notangel.gif ) si despre care sa pot spune ca mi-e indiferent tongue.gif
Taw
N-am intalnit nici o femeie careia sa-i placa sa-i termini in gura. D

Eu n-am intalnit nici o femeie careia sa NU-I PLACA sa ii termin in gura..plus ca era pofticioase si mai faceau si "curatenie la locul de munca"...
Atat de norocos sa fiu eu?biggrin.gif

P.S. good posting zen, si eu merg pe principiul "daca imi place partenera imi place TOTUL la ea", desi folosesc verbul "a savura".tongue.gif
btw(by the way) ,imho = in my humble opinion.

P.S. 2. Si pe donsoara Diane o invit sa ia o carte de anatomie in mana (clasa a 11-a parca) ca sa nu mai faca ea comparatie intre sperma si urina+fecale.Alea sunt eliminate cu un anume scop, sperma nu contine nimic "murdar" in ea.Ma gandesc sa nu mai sarut nici o femeie, eu nu ating saliva altei persoane...si ce daca gura e de nush cate ori mai plina de bacterii decat un organ genital.. cool.gif
balauru_furios
Cred ca intra a-ti placea si a nu-ti displacea sunt diferente clare laugh.gif Si este evident ca nu vorbim aici despre placerea provenita din faptul ca-i faci partenerului placere, ci despre placerea directa, ca sa zic asa.
mianna
QUOTE(balauru_furios @ Dec 31 2006, 01:02) *
Cred ca intra a-ti placea si a nu-ti displacea sunt diferente clare laugh.gif Si este evident ca nu vorbim aici despre placerea provenita din faptul ca-i faci partenerului placere, ci despre placerea directa, ca sa zic asa.

arata-mi si mie acele diferente clare, in afara de indiferentul pe care l-am comentat mai sus.

intrebare, ca sa ne lamurim in ce sens folosim verbul: tie iti place sa faci sex oral unei femei? daca da, descrie-mi placerea aia directa.

(daca nu, unu: nu te mira ca inca n-ai intalnit una careia sa-i placa laugh.gif , si doi, povesteste-mi daca iti e indiferent, cum e cu nu-ti displace dar nu-ti place si asa mai departe)
Absint
QUOTE(mianna @ Dec 31 2006, 00:37) *
nu ma pot gandi la ceva care are legatura cu patul (sau ma rog, cu peretii notangel.gif ) si despre care sa pot spune ca mi-e indiferent tongue.gif

Eu da. Si de asta ceea ce am scris reprezinta perspectiva personala. Ca sa luam ca exemplu subiectul de fata, mi-e indiferenta ejacularea in gura sau vagin, imi place ejacularea pe piept sau fata si (banuiesc) ca mi-ar displacea profund ejacularea in ureche sau pe rochia pe care tocmai am dat 10 milioane w00t.gif Un alt exemplu offtopic de indiferenta sexuala: ca pasarica e roz, rosie sau maro. Sincer, putin imi pasa. smile.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.