Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

depressed_daysleeper
QUOTE(beyboubi @ May 19 2007, 12:32) [snapback]2857153[/snapback]
Sa zicem ca nu am cunoscut mare varietate in domeniu... Am observat insa ca sperma fostului, fiind fumator, avea un gust groaznic, insa cea a actualului (nefumator) e "comestibila". Mai observasem ca gustul se mai schimba in functie de alimentatia lui.
Am si eu o intrebare pt voi. Sperma fostului era destul de lichida, iar ce a actualului e mai solida, sa zicem ca un fel de crema(sau gelatina). Stiti cumva care e cauza? E mai bine sa fie mai solida, mai lichida, sau n-are nici o importanta? unsure.gif

bey bubi, tu ai clona esti?..ca vad e la moda sportul asta..nu, nu neaparat sexul oral, chestia asta cu postarea de pe jdemii de clone, da-o incolo de treaba, se vede ca scrii la misto, no offense wink.gif
beyboubi
QUOTE(depressed_daysleeper @ May 19 2007, 12:02) [snapback]2857252[/snapback]
bey bubi, tu ai clona esti?..ca vad e la moda sportul asta..nu, nu neaparat sexul oral, chestia asta cu postarea de pe jdemii de clone, da-o incolo de treaba, se vede ca scrii la misto, no offense wink.gif

De scris la misto, don't worry ca nu scriu. nu stiu de unde tragi concluzia asta. in ceea ce priveste clona, intradevar, mi-am creat un cont acum un an sau nu stiu cand, numai ca am intrat de vreo 2 ori cu el(cred ca am un post sa ceva de genul asta), iar acum doua zile cand am reaccesat forumul si avut chef sa particip la conversatii n-am nimerit parola, si din comoditate am creat altul. O sa rog un administrator sa mi-l stearga pe cel vechi. Nu credeam ca-i atat de grav atata timp cat nu aveam de gand sa mai intru niciodata pe celalalt.

cool down man tongue.gif

ILoveMyBunny -> eu asta am experimentat, nu bag mana in foc ca e 100% adevarat

ILoveMyBunny
QUOTE(beyboubi @ May 19 2007, 13:29) [snapback]2857340[/snapback]
cool down man tongue.gif

ILoveMyBunny -> eu asta am experimentat, nu bag mana in foc ca e 100% adevarat

Mie mi-a spus prietena ''organului'' e mai bun decat al spermei. Asta se aplica si la femei,gustul ''pisicutei'' e mai bun decat ce iese din ea
inana
QUOTE(kosfunny @ May 19 2007, 09:54) [snapback]2856548[/snapback]
Si o intrebare, sper sa nu o consideri impertinenta, ce gust are? Difera de la un barbat la altul?

Da, difera. Intreaba-ti partenera. (difera si la acelasi barbat)

QUOTE(beyboubi @ May 19 2007, 12:32) [snapback]2857153[/snapback]
Sa zicem ca nu am cunoscut mare varietate in domeniu... Am observat insa ca sperma fostului, fiind fumator, avea un gust groaznic, insa cea a actualului (nefumator) e "comestibila". Mai observasem ca gustul se mai schimba in functie de alimentatia lui.

Fumatul sau nefumatul nu are nici o treaba. Mancarea si bautura, da.
gugutata
QUOTE(inana @ May 19 2007, 18:17) [snapback]2858165[/snapback]

nu stiam de ce mama ma tot obliga sa mininc sanatos tongue.gif
pbg
Salutare!
Este prima oara cand scriu pe acest forum, asa ca accept din partea voastra intelegere si va multumesc. Va pot spune,din perspectiva barbatului casatorit de vreo 2 ani, ca a ejacula in gura este ceva cu totul deosebit pentru el dar si pentru ea daca accepta acest lucru; nu incercati sa o convingeti daca este total impotriva, va va crea o stare de disconfort si pe moment o sa vi se cam "taie cheful". Pot spune ca sotiei mele ii place dar nu se omoara dupa asa ceva, sa va explic: gustul spermei si consistenta ei influenteaza destul de mult acceptul partenerei, daca ati baut prea multa bere sau prea mult vin cred ca va puteti lua adio de la asa ceva (asta daca nu cumva intr-adevar ii place) dar in cazul in care consumati sucuri naturale, compoturi de fructe si multe lichide sa fiti convinsi ca nu ii va displacea, dimpotriva este chiar "hranitor", in sensul ca nu are decat proteine si vitamine in nici un caz nu este daunator, sucul gastric din stomac distruge orice componenta daunatoare organismului. Revenind la "da sau nu", spuneam ca sotiei mele ii place si chiar mi-a facut cateva surprize, in sensul ca in timpul preludiului care trebuie sa spun ca tine destul de mult, nu de putine ori in timp ce "exersam" pozitia 69 a devenit atat de excitata ca ca in momentul in care a fost patrunsa de orgasm nu m-a lasat pana nu m-a stors de tot ca sa folosesc un limbaj plastic continuand cu afterplay pret de cateva minute, dupa care am reluat actul sexual in mod normal. Concluzia este ca nimic nu se compara cu o ejaculare in gura ei dar momentul desfasurarii preludiului si nu neaparat la consumarea actului sexual.
Sper sa nu ma criticati prea mult pentru aceasta parere pur personala!

Good night (Day) and good luck
mnezo
QUOTE(pbg @ Jun 22 2007, 08:16) [snapback]2999908[/snapback]
Concluzia este ca nimic nu se compara cu o ejaculare in gura ei dar momentul desfasurarii preludiului si nu neaparat la consumarea actului sexual.

What he said! tongue.gif
Beti multa apa si mancati putin, sa vezi atunci.. feedback pozitiv!

lancelot1
Aoleu. Majoritatea a votat 'Da, desi nu cred ca partenerei ii place (tot el, usor dezamagit)'. Deci sa inteleg ca mai aveti putin si va violati partenerele? death.gif

Pentru fete: Faceti deep-throat, ca daca ii destul de adanc pe gat nici nu simtiti sperma.
petre79
Salutare,
Eu probabil sunt printre cei norocosi deoarece prietena mea este foarte deschisa,fara prejudecati si accepta orice in pat atata timp cat ne face placere la amandoi;iar sexul oral si ejacularea la ea in gura este unul din acele lucruri placute pentru amandoi;depinde de fiecare persoana in parte,unora le place,altii o fac pentru partener iar in ultima categorie se inscriu cei care sunt scarbiti de acest lucru;dar pe departe cel mai placut este atunci cand ambilor parteneri le place si se simt bine facand acest lucru.
mnezo
@lancelot1: cati crezi c`o intreaba pe domnita ce parere are? smile.gif presupun si ei, ca lor nu le`ar place biggrin.gif
ILoveMyBunny
QUOTE(inana @ May 19 2007, 18:17) [snapback]2858165[/snapback]
Da, difera. Intreaba-ti partenera. (difera si la acelasi barbat)

D-aia ne tot sperie inscriptiile de pe verso-ul pachetelor de tigari cu '' Fumatul dauneaza calitatii spermei''? Nu crezi ca se refera si la gust?
Mosotti
daca fumezi, ies spermatozoizi afumatzi si daca bei alcool, ies spematozoizi ametzitzi. daca maninci mult, ies balonatzi. fitzi cumpatatzi
bellea_77
QUOTE(Mosotti @ Jun 23 2007, 23:24) [snapback]3007177[/snapback]
daca fumezi, ies spermatozoizi afumatzi si daca bei alcool, ies spematozoizi ametzitzi. daca maninci mult, ies balonatzi. fitzi cumpatatzi

Dar nu te opri aici... asa sunt barbatii astia, se opresc tocmai cand o femeie asteapta mai mult rolleyes.gif
Spune-ne si ce se intampla cu ei... cand ajung in gura tongue.gif
N!gh7 W0lf

Ai fumat , ai baut si ai mancat mult ? huh.gif
Fr3ak

Și totuși, dacă tocmai atunci uiți de protecție, spermatozoizii se dovedesc a fi extrem de eficienți. Legile lui murphy? biggrin.gif
mianna
QUOTE(Fr3ak @ Jun 24 2007, 13:19) [snapback]3008576[/snapback]
Și totuși, dacă tocmai atunci uiți de protecție, spermatozoizii se dovedesc a fi extrem de eficienți. Legile lui murphy? biggrin.gif

da' chiar atat de eficienti incat s-o lase gravida prin sex oral, mey? rolleyes.gif
Fr3ak
Ups...am uitat că e vorba de oral...mă refeream strict la performanța mormolocilor blush.gif

My bad. Oricum...părerea rămâne...
mnezo
Si, dupa cum zise Fr3ak, excesul de alcool ii doteaza cu cap vidia.. biggrin.gif
bellea_77
QUOTE(mnezo @ Jun 24 2007, 13:34) [snapback]3008625[/snapback]
Si, dupa cum zise Fr3ak, excesul de alcool ii doteaza cu cap vidia.. biggrin.gif

Iar aia afumati aduc orgasm biggrin.gif
lancelot1
QUOTE(bellea_77 @ Jun 23 2007, 23:27) [snapback]3007181[/snapback]
Dar nu te opri aici... asa sunt barbatii astia, se opresc tocmai cand o femeie asteapta mai mult rolleyes.gif
Spune-ne si ce se intampla cu ei... cand ajung in gura tongue.gif

Le simte partenera gustul? Mor din cauza bacteriilor? Dracu stie. Nu cred ca au fost teste in care femeile erau rugate sa inghita, dupa care se scuipa, dupa care se analizeaza sperma scuipata.
bellea_77
QUOTE(lancelot1 @ Jun 24 2007, 20:49) [snapback]3010166[/snapback]
Le simte partenera gustul? Mor din cauza bacteriilor? Dracu stie. Nu cred ca au fost teste in care femeile erau rugate sa inghita, dupa care se scuipa, dupa care se analizeaza sperma scuipata.

Pacat crying.gif
Fr3ak
QUOTE(lancelot1 @ Jun 24 2007, 20:49) [snapback]3010166[/snapback]

Nu, dar se fac analize de salivă prin facultățile de medicină, în care s-au descoperit spermatozoizi rolleyes.gif
Dar de obicei se alege întotdeauna cea mai dorky fată din grupă să scuipe vreo 2-3 pahare, să nu fie incidente.
adicristea
Mergand putin mai departe cu "experimentul", ca tot afirma barbatii ca este placut sa ejaculezi in gura partenerei - Dupa asta va sarutati pe gura prietena?
spare-me
QUOTE(Fr3ak @ Jun 25 2007, 00:11) [snapback]3011067[/snapback]
Nu, dar se fac analize de salivă prin facultățile de medicină, în care s-au descoperit spermatozoizi rolleyes.gif
Dar de obicei se alege întotdeauna cea mai dorky fată din grupă să scuipe vreo 2-3 pahare, să nu fie incidente.

hai ma lasa-ne tongue.gif ai vazut si tu Whitecoats ? smile.gif
Fr3ak
QUOTE(adicristea @ Jun 26 2007, 18:27) [snapback]3019997[/snapback]
Mergand putin mai departe cu "experimentul", ca tot afirma barbatii ca este placut sa ejaculezi in gura partenerei - Dupa asta va sarutati pe gura prietena?

Nu...o schimbăm wink.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.