Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

mianna
QUOTE(valy1965 @ May 9 2007, 00:21) *
Ai intalnit vreodata femei care vorbesc vulgar cand fac sex ?

asta-i din alt film ... asta, topic. si, cum ar spune unii, se incadreaza oriunde numa' la subiectul asta nu biggrin.gif
valy1965
QUOTE(mianna @ May 9 2007, 00:24) *
asta-i din alt film ... asta, topic. si, cum ar spune unii, se incadreaza oriunde numa' la subiectul asta nu biggrin.gif

off topic
Vroiam sa dau o alta tenta de culoare "vulgaritatii" dar e adevarat nu prea se leaga de topic.

Fr3ak
QUOTE(valy1965 @ May 9 2007, 00:21) *
Aici ai dreptate e o diferenta de nuanta intre m--e si sex oral. Cand spui m--e e ceva urat si scarbos si imi inchipui ca duci p--a la gura cu mana iar cand zici sex oral e altceva,delicat, deoarece o duci la gura cu furculita ca sa nu-ti murdaresti degetele ! wink.gif
Ai intalnit vreodata femei care vorbesc vulgar cand fac sex ?

Aham happy.gif

N-ai înțeles deloc ce-am vrut să spun.
Deci dacă atunci când ți se face sex oral, consideri că e înjositor pentru femeie, pentru că i-ai dat m--e, atunci lasă-te și de sexul normal, că de fapt nu ați făcut dragoste, ci doar bărbatul i-a tras-o, a fu-ut-o pe tipă. A făcut-o poștă. ok?

(persoana a II-a colectiv)
valy1965
QUOTE(Fr3ak @ May 9 2007, 08:42) *
Aham happy.gif

N-ai înțeles deloc ce-am vrut să spun.
Deci dacă atunci când ți se face sex oral, consideri că e înjositor pentru femeie, pentru că i-ai dat m--e, atunci lasă-te și de sexul normal, că de fapt nu ați făcut dragoste, ci doar bărbatul i-a tras-o, a fu-ut-o pe tipă. A făcut-o poștă. ok?

(persoana a II-a colectiv)

Pai aici e dilema cand te masturbeaza cu gura prietena/sotia aia se numeste DRAGOSTE sau SEX ? wink.gif
Daca ejaculezi in gura ei cum se numeste acest lucru , fara sa fim vulgari ? huh.gif
mnezo
N`ar trebui sa existe sex fara dragoste si dragoste fara sex wink.gif cum o spun si sexologii: atata timp cat ambii parteneri sunt de acord, e totul okei.
Cuvintele "sotie/prietena/amanta" si "m**e" nu se folosesc niciodata in aceeasi fraza nono.gif
Fr3ak
QUOTE(valy1965 @ May 9 2007, 10:23) [snapback]2809259[/snapback]
Pai aici e dilema cand te masturbeaza cu gura prietena/sotia aia se numeste DRAGOSTE sau SEX ? wink.gif
Daca ejaculezi in gura ei cum se numeste acest lucru , fara sa fim vulgari ? huh.gif

poți să-i zici cum vrei, chiar și m--e. NU are importanță cum îi zici. Are importanță cum percepi.

Știi unde se greșește foarte mult? Înainte, în timp ce și după sex, vă gândiți ce ați făcut bine sau greșit. Doamne iartă-mă, nu e un proiect. Nu trebuie gândit. Trebuie savurat. Dar mă rog, dacă și mie în timpul sexului mi-ar sta capul la „ce zice Dumnezeu acum despre mine?” probabil că mi-ar trece cheful de sex.
valy1965
QUOTE(Fr3ak @ May 9 2007, 14:22) [snapback]2810455[/snapback]
poți să-i zici cum vrei, chiar și m--e. NU are importanță cum îi zici. Are importanță cum percepi.

Știi unde se greșește foarte mult? Înainte, în timp ce și după sex, vă gândiți ce ați făcut bine sau greșit. Doamne iartă-mă, nu e un proiect. Nu trebuie gândit. Trebuie savurat. Dar mă rog, dacă și mie în timpul sexului mi-ar sta capul la „ce zice Dumnezeu acum despre mine?” probabil că mi-ar trece cheful de sex.

Abureala , nu generaliza ! wink.gif
Vezi ca e unul pe SL care n-a folosit prezervativ, n-a gandit, era fierbinte si acum are insomnii.
Dar sa revenim la oile noastre( sau ale lui Jiji !) ti-ai pus vreodata intrebarea , "de ce e nevoie de sex oral ?" sau "de ce e nevoie sa-i ejaculezi in gura" ?

pastel3005
QUOTE(valy1965 @ May 9 2007, 20:02) [snapback]2812133[/snapback]
Abureala , nu generaliza ! wink.gif
Vezi ca e unul pe SL care n-a folosit prezervativ, n-a gandit, era fierbinte si acum are insomnii.
Dar sa revenim la oile noastre( sau ale lui Jiji !) ti-ai pus vreodata intrebarea , "de ce e nevoie de sex oral ?" sau "de ce e nevoie sa-i ejaculezi in gura" ?

nu e nevoie...
dar, intr-o relatie, incercam sa ne satisfacem reciproc dorintele, fanteziile. ca sa nu cautam in alta parte smile.gif
eu nu as sta cu o partenera care e inhibata, complexata, si demodata, in pat mai ales.
valy1965
QUOTE(pastel3005 @ May 9 2007, 20:10) [snapback]2812169[/snapback]
nu e nevoie...
dar, intr-o relatie, incercam sa ne satisfacem reciproc dorintele, fanteziile. ca sa nu cautam in alta parte smile.gif
eu nu as sta cu o partenera care e inhibata, complexata, si demodata, in pat mai ales.

Deci sexul oral si anal nu-s o necesitate ci doar,fantezii, la fel si ejacularea in gura, nu ?
pastel3005
QUOTE(valy1965 @ May 9 2007, 20:27) [snapback]2812243[/snapback]
Deci sexul oral si anal nu-s o necesitate ci doar,fantezii, la fel si ejacularea in gura, nu ?

necesitate?
doar nu o fi mancare, apa, haine (desi fara haine mai merge) smile.gif
dar, daca o persoana are un anumit nivel de dorinte, normal ca va cauta sa fie cu o persoana
care are acelasi nivel.
pt ca nu merge cu forta. iar cu ,,deschiderea'' in timp fata de anumite practici nu sunt de acord.
mai ales in cazul casatoriei. pt ca e posibil sa nu se intimple niciodata.
si asta va duce ori la despartire, ori la o viata frustranta acasa, si aventuroasa in afara ei.
mianna
QUOTE(valy1965 @ May 9 2007, 20:27) [snapback]2812243[/snapback]

usoor, ca ramanem cu pozitia misionarului doar in scop de procreere (daca ai noroc, de 2-3 ori in viata e suficient smile.gif ) si-mi desfiintezi aria tongue.gif
mufa
QUOTE(mnezo @ May 9 2007, 10:36) [snapback]2809313[/snapback]
N`ar trebui sa existe sex fara dragoste si dragoste fara sex wink.gif cum o spun si sexologii: atata timp cat ambii parteneri sunt de acord, e totul okei.
Cuvintele "sotie/prietena/amanta" si "m**e" nu se folosesc niciodata in aceeasi fraza nono.gif

Nici dacă partenerii sunt de acord?
valy1965
QUOTE(mianna @ May 9 2007, 20:39) [snapback]2812292[/snapback]
usoor, ca ramanem cu pozitia misionarului doar in scop de procreere (daca ai noroc, de 2-3 ori in viata e suficient smile.gif ) si-mi desfiintezi aria tongue.gif

off topic
Scuze. worthy.gif
Dar discutia "aluneca incet" spre dopamina,endomorfina si ocitocina insa... mai bine ma duc in padurice ! Sper ca stii bancul ? w00t.gif
mianna
QUOTE(valy1965 @ May 9 2007, 21:42) [snapback]2812414[/snapback]
off topic
Scuze. worthy.gif
Dar discutia "aluneca incet" spre dopamina,endomorfina si ocitocina insa... mai bine ma duc in padurice ! Sper ca stii bancul ? w00t.gif

mda, mai bine te duci in padurice smile.gif
Psychosis

Mie mi se pare normal ca o fata sa isi puna intrebarea asta, cel putin la inceput. "Ce parere o sa aiba despre mine daca fac asta si asta?"
Si banuiesc ca daca tipul tine macar un pic la ea, sau daca o respecta, nu ar trebui sa aiba o parere anume, decat sa se bucure ca il satisface. Si tot teoretic, in orice alta situatie, tipul nu o respecta si are o parere proasta despre ea (cu alte cuvinte, in ochii lui nu e decat proasta/curva).
Deci fetelor, raspunsul e evident, nu are rost sa va faceti griji in privinta asta. biggrin.gif
mnezo
@mufã: partenerii de discutie sau cei implicati in actele preanecuviincioase? smile.gif
mufa
QUOTE(mnezo @ May 9 2007, 21:54) [snapback]2812455[/snapback]
@mufã: partenerii de discutie sau cei implicati in actele preanecuviincioase? smile.gif

Cei implicați biggrin.gif
Fr3ak
QUOTE(Psychosis @ May 9 2007, 21:53) [snapback]2812450[/snapback]
Mie mi se pare normal ca o fata sa isi puna intrebarea asta, cel putin la inceput. "Ce parere o sa aiba despre mine daca fac asta si asta?"

Mie nu.
Bărbatul nu o să creadă nimic decât dacă nu te ia în serios. Adică, dacă vrea o aventură, și e dobitoc, a doua zi o să le povestească tuturor prietenilor cum „ți-a dat m--e”. Ce-i curios, e că o să facă acest lucru chiar și dacă nici măcar un pupic nu i-ai dat. De ce? Pentru că e dobitoc.

Noi, cum se presupune că nu suntem dobitoci, nu ne punem partenerele în situația să-și mai pună întrebări. Ci le facem să se simtă în largul lor pe tot parcursul actului sexual, înaintea și după acesta. Cam orice „perversiuni” i-ar trece prin cap.
Sincer, nu văd de ce-ar fi mai curvă una care înghite decât una care nu. Mai mult, nu văd de ce ar fi curvă una care face sex de plăcere cu mine, nu pe bani sau alte considerente.
Psychosis
N-am numit femeile care fac sex de placere curve tongue.gif era un posibil punct de vedere al unui anumit gen de persoane.
ILoveMyBunny
QUOTE(Psychosis @ May 9 2007, 22:22) [snapback]2812629[/snapback]
N-am numit femeile care fac sex de placere curve tongue.gif era un posibil punct de vedere al unui anumit gen de persoane.

Cred ca orice om care nu gaseste placere in sex are o problema
beyboubi
sa revenim la subiect biggrin.gif

eu nu ma omor dupa(nici nu ma deranjeaza f tare), dar lui ii place asa ca o facem si pe asta biggrin.gif Si mi se pare dizgratios sa scuip, deci inghit. Nu e scarbos si nici nu moare nimeni din asta
kosfunny
QUOTE(beyboubi @ May 18 2007, 15:48) [snapback]2853412[/snapback]
sa revenim la subiect biggrin.gif

eu nu ma omor dupa(nici nu ma deranjeaza f tare), dar lui ii place asa ca o facem si pe asta biggrin.gif Si mi se pare dizgratios sa scuip, deci inghit. Nu e scarbos si nici nu moare nimeni din asta

Si o intrebare, sper sa nu o consideri impertinenta, ce gust are? Difera de la un barbat la altul?
mnezo
QUOTE(kosfunny @ May 19 2007, 09:54) [snapback]2856548[/snapback]
Si o intrebare, sper sa nu o consideri impertinenta, ce gust are? Difera de la un barbat la altul?

Intreaba si tu data viitoare.. fa un "exit poll" biggrin.gif
beyboubi
Sa zicem ca nu am cunoscut mare varietate in domeniu... Am observat insa ca sperma fostului, fiind fumator, avea un gust groaznic, insa cea a actualului (nefumator) e "comestibila". Mai observasem ca gustul se mai schimba in functie de alimentatia lui.
Am si eu o intrebare pt voi. Sperma fostului era destul de lichida, iar ce a actualului e mai solida, sa zicem ca un fel de crema(sau gelatina). Stiti cumva care e cauza? E mai bine sa fie mai solida, mai lichida, sau n-are nici o importanta? unsure.gif
ILoveMyBunny
Deci daca esti fumator e posibil sa nu-i placa prietenei sa te-nghita?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.