Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

MoshuXXL
Concluzia topicului e clara, zic eu:
1. Majoritatea barbatilor o fac sau ar fi dispusi sa o faca daca ar avea cu cine.
2. Majoritatea femeilor nu vor sa li se ejaculeze in gura.
3. Putine o fac, dar fara prea multa placere ("din obligatie").
4. Foarte putine o fac cu placere
Fr3ak
QUOTE(MoshuXXL @ Apr 19 2007, 14:29) [snapback]2719980[/snapback]
Concluzia topicului e clara, zic eu:
1. Majoritatea barbatilor o fac sau ar fi dispusi sa o faca daca ar avea cu cine.
2. Majoritatea femeilor nu vor sa li se ejaculeze in gura.
3. Putine o fac, dar fara prea multa placere ("din obligatie").
4. Foarte putine o fac cu placere

Vrem cifre!!!
Vrem un poll măcar, pe criteriile mai sus menționate!!

biggrin.gif

MoshuXXL
QUOTE(Fr3ak @ Apr 19 2007, 15:09) [snapback]2720185[/snapback]
Vrem cifre!!!
Vrem un poll măcar, pe criteriile mai sus menționate!!

biggrin.gif

biggrin.gif Ar fi chiar interesant un poll pe tema asta. Ma refer la un poll adresat femeilor, pentru ca la capitolul asta sunt incertitudini. Mai ales ca poll-ul cu privire la demiterea lu Base nu mai are rost (pentru cei care nu au aflat a fost votata demiterea), asta ar fi un mare hit. peacefingers.gif
Fr3ak
dacă fac ochi dulci la un oarecare moderator (sau moderatoare naughty.gif)...se face posibilă vraja? ori e prea târziu? angel.gif
kretzu77
dar de ce nu s-a pus si optiunea de "mi-e indiferent"? rolleyes.gif
gugutata
oameni buni smoke.gif , daca tot purtam aceasta discutie onorabila si elevata, si ne tot scremem capatinele pin la ultima picatura, parerea mea e ca nici un vagin din lume sau alte gaoaze mai dosnice nu se compara cu o descarcare eliberatoare in cavitatea bucala proud.gif.

Este cel mai minunat lucru care l'a lasat al de sus pe lumea asta.

Stai relaxat pe spate si privesti optimist spre tavan, frate, cind vine si explodezi, frisoanele de pe schinare si marea eliberare sub stimulii lacomi ai partenerei wink.gif. iz da fachin' greitist sing in za uarld end gad bles za uimen first.gif

Am avut si io parte de citeva astfel de tratamente si nimic nu se compara ca si senzatie cu "restu' " de alte variatiuni.

Respectele mele domnilor si inchin un pahar de zaraza in cinstea partenerelor voastre care va inteleg "suferinta" si va trateaza cu atit "respect"...sunteti niste norocosi.

ce P..A mea, suntem niste gentelmeni
Fr3ak
Click pentru a vizualiza atașamentul

IPOCRITELOR!!! biggrin.gif

Anvi1988
Din proprie experienta : are un gust oribil sperma. puke.gif puke.gif puke.gif desi sexul oral nu-l detest deloc. Asa cum mai spunea o fimeii p-acilea, "Privirea aia plina de entuziasm a partenerului merita totul". naughty.gif
Fr3ak
Permite-mi să corectez:
QUOTE(Anvi1988 @ May 5 2007, 23:59) *
Din proprie experienta....are un gust oribil sperma (partenerului meu). puke.gif puke.gif puke.gif desi sexul oral nu-l detest deloc....asa cum mai spunea o fimeii p-acilea..."Privirea aia plina de entuziasm a partenerului merita totul.... naughty.gif

sau mă rog, parteneri după caz.
suna prea generalizat ce ai zis, ca și cum ar fi un lucru de necombătut și cum nimeni nu ar ști ce gust are. asta după câteva păreri diferite de a ta, de la alte femei...
Desiree
QUOTE(Fr3ak @ May 5 2007, 23:34) *
Permite-mi să corectez:
suna prea generalizat ce ai zis, ca și cum ar fi un lucru de necombătut și cum nimeni nu ar ști ce gust are. asta după câteva păreri diferite de a ta, de la alte femei...

Dar tu stii ce gust are sperma?N-ai fost niciodata curios sa dai un caus pe gat dupa o laba buna? laugh.gif
Fr3ak
QUOTE(Desiree @ May 7 2007, 17:55) *
Dar tu stii ce gust are sperma?N-ai fost niciodata curios sa dai un caus pe gat dupa o laba buna? laugh.gif

Da știu...
inana
QUOTE(Solarius @ Feb 11 2007, 06:44) *
Le place acest lucru pentru ca detona senzatia de dominatie asupra femeii ....

Stiai ca poti domina un barbat prin exact aceeasi practica?
Anvi1988
QUOTE(Fr3ak @ May 6 2007, 00:34) *
Permite-mi să corectez:

Mesajul meu cred ca l-ai citit mai mult printre randuri...in nici un caz asa cum mi-am dorit sa fiu inteleasa.M-am referit la faptul ca nu ma deranjeaza deloc sa imi satisfac sotul prin sexul oral dar cand vine vorba de "Run.run.run and.gooooooooooooo" cam evit momentul deoarece detest "acel gust"ok?.Mai nou aflu ca sperma unui barbat are gust de ciocolata,a altuia de grefe,capsuni,etc biggrin.gif asta cand te-ai referit in special(corectandu-mi postul) la "prietenul meu" actualul sot wink.gif
inana
QUOTE(Anvi1988 @ May 7 2007, 23:55) *
Mesajul meu cred ca l-ai citit mai mult printre randuri...in nici un caz asa cum mi-am dorit sa fiu inteleasa.M-am referit la faptul ca nu ma deranjeaza deloc sa imi satisfac sotul prin sexul oral dar cand vine vorba de "Run.run.run and.gooooooooooooo" cam evit momentul deoarece detest "acel gust"ok?.Mai nou aflu ca sperma unui barbat are gust de ciocolata,a altuia de grefe,capsuni,etc biggrin.gif asta cand te-ai referit in special(corectandu-mi postul) la "prietenul meu" actualul sot wink.gif

Vrei sa spui ca tu nu stiai ca difera gustul? (de exemplu, in functie de ce mananca inainte de actul sexual)
mufa

Tu te-ai simți bine dacă fix în momentul unui orgasm oral, soțul și-ar lua gura dintre picioarele tale?

QUOTE(inana @ May 8 2007, 00:00) *
Vrei sa spui ca tu nu stiai ca difera gustul? (de exemplu, in functie de ce mananca inainte de actul sexual)

Cu cît timp? biggrin.gif
AlexIP

Actual sot la 18-19 ani, zici? Precoceo. biggrin.gif
inana
QUOTE(mufă @ May 8 2007, 00:01) *
Cu cît timp? biggrin.gif

Ia de citeste d'aci. I se potriveste domnitei ca o manusa. rolleyes.gif

Try this:
Concluzia: penisul cat mai adanc in gura (atat cat senzatia este confortabila) si inghite cat mai rapid, fara a lasa timp limbii sa se prinda ce e pe-acolo
Anvi1988
QUOTE(inana @ May 8 2007, 00:00) *

sperma=substanță lichidă cu compoziție complexă, secretată de glandele sexuale masculine, care conține ca elemente esențiale spermatozoizii => mi-e greu sa cred ca ar avea vreo legatura cu ceea ce a "papat" individul inainte..SIngura diferenta pe care o vad ar fi doar la culturisti care se indoapa cu steroizi rolleyes.gif

Offtopic: de ce un simplu nick ales nu neaparat cu o corelatie trebuie sa fie ceva absolut determinant al personalitatii unui om? daca unii au 2000000sau cine mai stie ce in compozitia nick-ului asta inseamna ca s-au nascut in anul ala sau what? WTF rolleyes.gif
valy1965
QUOTE(inana @ May 7 2007, 23:41) *
Stiai ca poti domina un barbat prin exact aceeasi practica?

Poti fi un pic mai explicita ? Cum anume sa-l domini ?
mianna
QUOTE(Anvi1988 @ May 8 2007, 00:18) *
sperma=substanță lichidă cu compoziție complexă, secretată de glandele sexuale masculine, care conține ca elemente esențiale spermatozoizii => mi-e greu sa cred ca ar avea vreo legatura cu ceea ce a "papat" individul inainte..SIngura diferenta pe care o vad ar fi doar la culturisti care se indoapa cu steroizi rolleyes.gif

si mie mi-e greu sa cred ca nu-ti dai seama ce inseamna "substanta complexa" smile.gif

dar ca de obicei, cineva fara prea mare experienta (ca inteleg ca n-ai gustat-o de prea multe ori) ii contrazice pe cei cu experienta, ca doar stie ea mai bine biggrin.gif
Fr3ak

Nu am citit printre rânduri. Mă refeream exact la ce a explicitat inana mai sus: poate că sperma soțului tău are gust nasol, dar nu e o chestie general valabilă bărbaților. O altă variantă ar fi cea cu gusturile nu se discută, adică poate altei femei i-ar place gustul soțului tău. Exact ca la mâncăruri.

Pe de altă parte, dacă doreai să spui că doar atât te deranjează în legătură cu practica, e ok, te înțeleg. Dar asta nu înseamnă că dacă s-ar schimba situația, nu ai practica.

Pe mine mă surprinde faptul că dacă o întreb pe prietenă unde vrea (pe corp sau în gură...de altfel ar putea zice și „în batistă”), alege varianta orală. Adică nu neapărat mă surprinde, dar mie-mi mai place și pe sâni, așa că de multe ori nu o întreb tongue.gif
inana
QUOTE(Anvi1988 @ May 8 2007, 00:18) *

Offtopic: de ce un simplu nick ales nu neaparat cu o corelatie trebuie sa fie ceva absolut determinant al personalitatii unui om? daca unii au 2000000sau cine mai stie ce in compozitia nick-ului asta inseamna ca s-au nascut in anul ala sau what? WTF rolleyes.gif

Na.. daca tot nu ma crezi.. mai ia un citat, poate mai inveti ceva:
In urma cercetarilor s-a demonstrat ca alimentatia influenteaza gustul si mirosul spermei. Astfel, fructele consumate din abundenta pot da un gust dulceag spermei, in vreme ce alimentele cu nivel ridicat de aciditate, precum rosiile sau mancarea picanta, pot face ca sperma sa aiba un gust acru. Consumul ridicat de ceapa sau usturoi se rasfrange si asupra caracteristicilor spermei, in acest caz produsul seminal putand sa le provoace repulsie femeilor. In cazul in care barbatul si-a facut vasectomie (nu mai produce spermatozoizi) s-ar parea ca atat gustul, cat si mirosul spermei sunt considerabil atenuate. De retinut insa ca insusirile spermei difera de la barbat la barbat si sunt percepute diferit de catre femei, astfel incat nu este nimic in neregula daca aceasta are un gust usor sarat sau amarui, pare ca ar mirosi a clor sau a fermenti lactici etc

QUOTE(valy1965 @ May 8 2007, 00:33) *

Ei.. n-oi vrea acu' sa tin lectii pe forum. tongue.gif
Desiree
QUOTE(valy1965 @ May 7 2007, 23:33) *

Adica si un barbat poate sa ia m...e...daca-i dai inseamna ca-l domini.
Fr3ak
QUOTE(Desiree @ May 8 2007, 16:47) *
Adica si un barbat poate sa ia m...e...daca-i dai inseamna ca-l domini.

Vedeți că-i vorba despre ejaculare în gură nu despre sex oral în general.

Și vedeți că există o mică-mare diferență între a da/lua m--e și a face sex oral, cel puțin ca exprimare.
Eu nu am dat niciodată m--e, mi s-a făcut sex oral. Diferența e pur perceptivă, prin faptul că nu am intenția să-mi înjosesc partenera, nici să o domin. Ea nu se simte înjosită sau dominată. E pur și simplu o practică sexuală cu care-ți satisfaci partenerul. Cu aceeași plăcere practic și eu cunnilingusul.

Deci nu încercați să căutați tot timpul partea vulgară a lucrurilor că așa normal că vi se face scârbă de sex în general.
valy1965
QUOTE(Fr3ak @ May 8 2007, 19:29) *
Și vedeți că există o mică-mare diferență între a da/lua m--e și a face sex oral, cel puțin ca exprimare.
Eu nu am dat niciodată m--e, mi s-a făcut sex oral. Diferența e pur perceptivă, prin faptul că nu am intenția să-mi înjosesc partenera, nici să o domin. Ea nu se simte înjosită sau dominată. E pur și simplu o practică sexuală cu care-ți satisfaci partenerul. Cu aceeași plăcere practic și eu cunnilingusul.

Deci nu încercați să căutați tot timpul partea vulgară a lucrurilor că așa normal că vi se face scârbă de sex în general.

Aici ai dreptate e o diferenta de nuanta intre m--e si sex oral. Cand spui m--e e ceva urat si scarbos si imi inchipui ca duci p--a la gura cu mana iar cand zici sex oral e altceva,delicat, deoarece o duci la gura cu furculita ca sa nu-ti murdaresti degetele ! wink.gif
Ai intalnit vreodata femei care vorbesc vulgar cand fac sex ?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.