QUOTE(valy1965 @ Apr 18 2007, 19:45) [snapback]2716897[/snapback]
Deci daca faci sex cu sotia fara sa-ti pupe-n bot madularu' iar tu nu-i cureti secretiile din gogoasa cu limba, nu ti-a venit inca vremea de sex ?
Se mai uita cineva cu mine la Tom&Jerry ?
Se mai uita cineva cu mine la Tom&Jerry ?
Dacă ți-ai da silința să citești mai atent, ți-ai da seama despre ce vorbesc. Deci dacă tu te culci cu nevasta doar pentru că-ți face de mâncare, intri la aceeași categorie. Am vrut doar să accentuez că da, sexul oral nu trebuie făcut din obligație, de altfel nimic nu trebuie făcut din obligație. Decât să i-o sugi pentru că-i place DOAR lui, mai bine nu o faci. Dar există oameni care o fac din plăcere. Mie-mi place la nebunie să fac sex oral, chiar mai mult decât să mi se facă. Prietena mea e în aceeași situație.
Deci la desene să meargă cei care consideră sexul ca pe un compromis în loc de o plăcere comună.
Dacă chiar vrei să ne băgăm în chestii din astea, propun să continuăm pe alt topic.
QUOTE(Desiree @ Apr 18 2007, 19:49) [snapback]2716911[/snapback]
Ai perfecta dreptate,sexul oral nu e pentru toata lumea.Mai ales nu este ceva ce sa faci cu sotia ta(nu de alta,dar pana la urma cu gura aia iti saruta copiii).Pentru asta,daca nu poti trai fara,exista fetele de pe centura,nu?
Iar începi cu aberații din astea?
Da cu mâna cu care te ștergi la cur, nu-i mângâi?