Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

Fr3ak
QUOTE(valy1965 @ Apr 18 2007, 19:45) [snapback]2716897[/snapback]
Deci daca faci sex cu sotia fara sa-ti pupe-n bot madularu' iar tu nu-i cureti secretiile din gogoasa cu limba, nu ti-a venit inca vremea de sex ? huh.gif
Se mai uita cineva cu mine la Tom&Jerry ? biggrin.gif

Dacă ți-ai da silința să citești mai atent, ți-ai da seama despre ce vorbesc. Deci dacă tu te culci cu nevasta doar pentru că-ți face de mâncare, intri la aceeași categorie. Am vrut doar să accentuez că da, sexul oral nu trebuie făcut din obligație, de altfel nimic nu trebuie făcut din obligație. Decât să i-o sugi pentru că-i place DOAR lui, mai bine nu o faci. Dar există oameni care o fac din plăcere. Mie-mi place la nebunie să fac sex oral, chiar mai mult decât să mi se facă. Prietena mea e în aceeași situație.

Deci la desene să meargă cei care consideră sexul ca pe un compromis în loc de o plăcere comună.

Dacă chiar vrei să ne băgăm în chestii din astea, propun să continuăm pe alt topic.

QUOTE(Desiree @ Apr 18 2007, 19:49) [snapback]2716911[/snapback]
Ai perfecta dreptate,sexul oral nu e pentru toata lumea.Mai ales nu este ceva ce sa faci cu sotia ta(nu de alta,dar pana la urma cu gura aia iti saruta copiii).Pentru asta,daca nu poti trai fara,exista fetele de pe centura,nu?

Iar începi cu aberații din astea?
Da cu mâna cu care te ștergi la cur, nu-i mângâi?
valy1965
QUOTE(Fr3ak @ Apr 18 2007, 20:37) [snapback]2717102[/snapback]
Dacă ți-ai da silința să citești mai atent, ți-ai da seama despre ce vorbesc. Deci dacă tu te culci cu nevasta doar pentru că-ți face de mâncare, intri la aceeași categorie. Am vrut doar să accentuez că da, sexul oral nu trebuie făcut din obligație, de altfel nimic nu trebuie făcut din obligație. Decât să i-o sugi pentru că-i place DOAR lui, mai bine nu o faci. Dar există oameni care o fac din plăcere. Mie-mi place la nebunie să fac sex oral, chiar mai mult decât să mi se facă. Prietena mea e în aceeași situație.
Deci la desene să meargă cei care consideră sexul ca pe un compromis în loc de o plăcere comună.

Asa consider si eu sexul trebuie sa fie o placere comuna insa "micile tale nebunii" nu se adapteaza la toata lumea. Insa imi place sinceritatea ta, dezarmanta ! wink.gif Parca te-a intrebat si @mufa, prietena stie de SL ? huh.gif

Fr3ak
QUOTE(valy1965 @ Apr 18 2007, 21:30) [snapback]2717343[/snapback]
Asa consider si eu sexul trebuie sa fie o placere comuna insa "micile tale nebunii" nu se adapteaza la toata lumea. Insa imi place sinceritatea ta, dezarmanta ! wink.gif Parca te-a intrebat si @mufa, prietena stie de SL ? huh.gif

Atâta timp cât e „plăcere comună” unde-i nebunia???
Nu intenționez să fiu dezarmant (nu știu de ce folosești acest cuvânt)... Îmi exprim doar punctul de vedere. Nu încerc să conving pe nimeni, însă când aud unele preconcepții greșite, mă supără („nu o sug că tre să pup copiii” sleep.gif ). Știi cum e? Păreri subiective, dar până la un punct, că mie degeaba vii să-mi zici că nu-ți place van gogh, eu mă simt dator să-l apăr tongue.gif
valy1965
QUOTE(Fr3ak @ Apr 18 2007, 21:38) [snapback]2717370[/snapback]
Atâta timp cât e „plăcere comună” unde-i nebunia???
Nu intenționez să fiu dezarmant (nu știu de ce folosești acest cuvânt)... Îmi exprim doar punctul de vedere. Nu încerc să conving pe nimeni, însă când aud unele preconcepții greșite, mă supără („nu o sug că tre să pup copiii” sleep.gif ). Știi cum e? Păreri subiective, dar până la un punct, că mie degeaba vii să-mi zici că nu-ți place van gogh, eu mă simt dator să-l apăr tongue.gif

Pentru unii "nebunia" e sexul oral, pentru altii cel anal,unii isi dau limbi in c--,altii isi sug degetele la picioare, altii fac sex cu un sfarc in gura, etc. Totul e sa le placa la amandoi in aceiasi masura(placere comuna) ! wink.gif
Fr3ak
QUOTE(valy1965 @ Apr 18 2007, 21:52) [snapback]2717422[/snapback]
Pentru unii "nebunia" e sexul oral, pentru altii cel anal,unii isi dau limbi in c--,altii isi sug degetele la picioare, altii fac sex cu un sfarc in gura, etc. Totul e sa le placa la amandoi in aceiasi masura(placere comuna) ! wink.gif

Poi asta zic, din moment ce le place la amândoi, nu mai e nebunie, pentru ei... poate pentru ceilalți.

Dar ar fi cazul să revenim la ejacularea în gură... rolleyes.gif
valy1965
QUOTE(Fr3ak @ Apr 18 2007, 21:54) [snapback]2717430[/snapback]
Poi asta zic, din moment ce le place la amândoi, nu mai e nebunie, pentru ei... poate pentru ceilalți.

Dar ar fi cazul să revenim la ejacularea în gură ... rolleyes.gif

Offtopic
TU, da ! EU... imposibil ! console.gif
Fr3ak
dar tot nu m-ai lămurit, de ce nu biggrin.gif

valy1965
QUOTE(Fr3ak @ Apr 18 2007, 22:26) [snapback]2717591[/snapback]
dar tot nu m-ai lămurit, de ce nu biggrin.gif

Poi, probabil nu-s emancipat,greu de cap,conceptii "invechite". Parca tie iti plac toate lucrurile "bune" ? Sexul anal iti place ? wink.gif
Naga Queen
QUOTE(valy1965 @ Apr 18 2007, 22:31) [snapback]2717616[/snapback]
Poi, probabil nu-s emancipat,greu de cap,conceptii "invechite". Parca tie iti plac toate lucrurile "bune" ? Sexul anal iti place ? wink.gif

E posibil sa-i placa daca face cu prietena rolleyes.gif
Fr3ak
QUOTE(valy1965 @ Apr 18 2007, 22:31) [snapback]2717616[/snapback]

da, mi-ar place dar prietena nu e atrasă, îi respect alegerea. nu e o plăcere comună, deci nu facem. e atât de simplu. nu e nici o supărare.
cum zice și naga, tot ce fac, fac pentru că-mi place. la fel și partenera. unde nu e așa unde-i relația?

și să fiu on-topic, includ și ejacularea în gură la plăcerile comune. nici eu nu mănânc ciorba mamei doar să-i fac pe plac. nu-mi place, nu mănânc. Îmi place? mai cer o porție biggrin.gif
valy1965
QUOTE(Naga Queen @ Apr 18 2007, 22:45) [snapback]2717701[/snapback]
E posibil sa-i placa daca face cu prietena rolleyes.gif

Daca tot esti pe aici zi-ne parerea ta despre sexul oral sau anal, asta daca nu-i tabu !?
Naga Queen
QUOTE(valy1965 @ Apr 18 2007, 22:52) [snapback]2717734[/snapback]
Daca tot esti pe aici zi-ne parerea ta despre sexul oral sau anal, asta daca nu-i tabu !?

Conteaza parerea mea? Nu e tabu, cu sexul oral nu vad unde sa fie vreo problema cata vreme igiena e ok si persoana imi place. Sexul anal e ok pentru diversitate nu ceva practicat des.
Sa-ti mai zic si parerea mea despre threesome? rolleyes.gif Yammi
Manowar
QUOTE(Desiree @ Apr 18 2007, 20:09) [snapback]2717000[/snapback]
Si daca da copilul buzna in camera in timp ce tu inca nu ai inghitit samanta sotului si striga :"Mami,mami,saruta-ma de noapte buna ACUM ca mor de somn si nu pot sa ma culc pana nu ma saruti" ii spui ca intai trebuie sa inghiti,sa te speli pe dinti si sa faci gargara cu ape de gura?Loooooooool. laugh.gif

si daca vine copilul in timp ce tu inca nu ai inghitit si striga "OMFG, MAMI, VINO SA VEZI CE SCENARII RETARDATE SCRIE O TEMBELA PE FORUM, LASA INGHITITUL, VINO PANA NU STERGE UN MODERATOR POSTURILE ASTEA HANDICAPATE!!!", ce faci?
...revino dupa ce-ti iei buletinul.
mufa
QUOTE(valy1965 @ Apr 18 2007, 18:45) [snapback]2716897[/snapback]
Deci daca faci sex cu sotia fara sa-ti pupe-n bot madularu' iar tu nu-i cureti secretiile din gogoasa cu limba, nu ti-a venit inca vremea de sex ? huh.gif
Se mai uita cineva cu mine la Tom&Jerry ? biggrin.gif

Deci n-ai înțeles nimic așa că da, e mai bine să te uiți la Tom&Jerry.

Ca fapt divers, era vorba ca activitatatea sexuală, fie că e vorba des[re curățarea secrețiilor din gogoașă, fie de sex în poziția misionarului cu lumina stinsă și semiîmbracați, să fie făcută din plăcere, nu din obligație.

QUOTE(valy1965 @ Apr 18 2007, 21:22) [snapback]2717568[/snapback]
TU, da ! EU... imposibil ! console.gif

Multă tristețe simt în replica asta console.gif
veverita
QUOTE(Manowar @ Apr 18 2007, 23:12) [snapback]2717835[/snapback]
si daca vine copilul in timp ce tu inca nu ai inghitit si striga "OMFG, MAMI, VINO SA VEZI CE SCENARII RETARDATE SCRIE O TEMBELA PE FORUM, LASA INGHITITUL, VINO PANA NU STERGE UN MODERATOR POSTURILE ASTEA HANDICAPATE!!!", ce faci?
...revino dupa ce-ti iei buletinul.

las-o in pace, nu vezi cum se exprima? "sot", "samanta"... barbat si sperma ii stau in gat.
Naga Queen
QUOTE(veverita @ Apr 18 2007, 23:20) [snapback]2717857[/snapback]
las-o in pace, nu vezi cum se exprima? "sot", "samanta"... barbat si sperma ii stau in gat.

Am o vaga banuiala ca e perechea Dianei scratchchin.gif
mianna
QUOTE(valy1965 @ Apr 18 2007, 22:52) [snapback]2717734[/snapback]

tabu n-o fi, dar off topic e. deci...
Naga Queen
QUOTE(mianna @ Apr 18 2007, 23:28) [snapback]2717892[/snapback]
tabu n-o fi, dar off topic e. deci...

Si ma bagasem si cu 3some-u, ptiu sa nu ma aleg cu warn pentru offtopic rolleyes.gif
Franco222
simt nevoia sa dedic un vers acestui topic:

Esti atat de frumoasa cand sugi...
veverita
QUOTE(Franco222 @ Apr 18 2007, 23:31) [snapback]2717904[/snapback]
simt nevoia sa dedic un vers acestui topic:

Esti atat de frumoasa cand sugi...

asa te prinde sarcasmul... ceva de speriat. e ok sa nu vrei sa sugi, dar macar ai dracu bunavointa sa recunosti ca nu vrei. tu nu vezi ce motive vantura lumea? "vai draga, dau copiii (probabil imaginari) peste mine cand ii fac o felatie sotului (probabil imaginar)". si uite asa mi-aduc aminte ca eu nu dadeam buzna in nici o camera daca era usa inchisa. cu exceptia camerei mele, evident. dar sa nu ne luam dupa copilaria mea nefericita acum, ca n-are rost biggrin.gif nu pot sa am pretentia ca am avut parte de educatie sanatoasa, nu ma stii ce urat vorbesc? smile.gif
valy1965
QUOTE(mufă @ Apr 18 2007, 23:16) [snapback]2717844[/snapback]
Deci n-ai înțeles nimic așa că da, e mai bine să te uiți la Tom&Jerry.

Ca fapt divers, era vorba ca activitatatea sexuală, fie că e vorba des[re curățarea secrețiilor din gogoașă, fie de sex în poziția misionarului cu lumina stinsă și semiîmbracați, să fie făcută din plăcere, nu din obligație.
Multă tristețe simt în replica asta console.gif

1.Ca fapt divers, ceva mai sus s-a tras aceasta concluzie referitor la acesta activitate sexuala facuta din placere !
2.Te compatimesc
mufa
QUOTE(valy1965 @ Apr 19 2007, 06:48) [snapback]2718531[/snapback]
1.Ca fapt divers, ceva mai sus s-a tras aceasta concluzie referitor la acesta activitate sexuala facuta din placere !

Unde, unde? biggrin.gif
davao
Una dintre concluziile acestui thread: dumnezeu iti da dar nu-ti baga si-n gura.

mufa
QUOTE(davao @ Apr 19 2007, 11:06) [snapback]2719286[/snapback]
Una dintre concluziile acestui thread: dumnezeu iti da dar nu-ti baga si-n gura.

Vorbești din punctul de vedere al unei femei, sper biggrin.gif
shakira
QUOTE(me_and_myself @ Dec 27 2006, 19:37) [snapback]2259493[/snapback]
Baga-ti limba-n gura ca stiu pe ce strada sunt! tongue.gif Se punea problema ca gagicii sa-i displaca. M-a dus mintea la senzatia de voma precedata de sila (ca doar de ce nu i-o fi placand, ca nu-i estetic?). Na, am explicitat. Mi se ridica paru' pe sira cand aud d-astea cu "pt. binele relatiei" indiferent unde i-o baga, deverseaza, infige sau planteaza. Buhuhu! biggrin.gif

coolspeak.gif in sfarsit un om care gandeste si cu capul de pe umeri!!!!!!!!!!!!!!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.