Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

un_programator
QUOTE(berlinish @ Dec 24 2006, 05:42) [snapback]2251383[/snapback]
mie una nu-mi place gustul spermei .asta nu inseamna ca altor domnisoare nu le place.e ca si un fel de mancare : ce nu-mi place mie , altora le poate placea...
in schimb e tare placuta consistenta ei pe corp:)

imi place cum gandesti smile.gif
Yosemite Sam
si mie smile.gif
ce frumos e cind ejaculezi pe sanii partenerei...smile.gif
si nu numai acolo...

Fr3ak
Mă...ce-i ciudat e că și mie-mi place foarte mult să practic. De multe ori îmi propun dinaintea actului, că o scot, și îi dau acolo și acolo, nu neapărat în gură.
Da parcă în timp ce fac, și vine, nu mai am io chef s-o scot... așa că, de lene/plăcere (laugh.gif), de multe ori se amână. Da, dacă e vorba doar de oral și nu e loc de sex atunci clar, vine natural și pentru mine și pentru ea. Doar n-o să scot batista. Singura dată când a scuipat, a fost chiar de prima dată...s-o fi speriat.
Yosemite Sam
misto povestioara ta..smile.gif
intr-adevar, s-o fi speriat....
chestia cu aminatu' ....cred ca intervine lenea sau esti pudic? smile.gif
Fr3ak
QUOTE(Yosemite Sam @ Apr 4 2007, 16:00) [snapback]2659371[/snapback]
misto povestioara ta..smile.gif
intr-adevar, s-o fi speriat....
chestia cu aminatu' ....cred ca intervine lenea sau esti pudic? smile.gif

neah...de pudicitate nu se pune problema.
De plăcere, prefer să rămân înăuntru... mai ales că ea de obicei se termină chiar după ce termin eu, în momentul în care mă opresc. Deci e nevoie de un moment de „cuplare statică” laugh.gif
Yosemite Sam
mda, stiu cum e...smile.gif
eu am patit cazuri cind tipa avea orgasm atunci cind ii ejaculam in gura sau pe ea....smile.gif
din pacate nu mai e disponibila...sad.gif
as fi vrut eu...smile.gif
mufa
QUOTE(Yosemite Sam @ Apr 4 2007, 15:18) [snapback]2659466[/snapback]
mda, stiu cum e...smile.gif
eu am patit cazuri cind tipa avea orgasm atunci cind ii ejaculam in gura sau pe ea....smile.gif
din pacate nu mai e disponibila...sad.gif
as fi vrut eu...smile.gif

Trebuia să ejaculezi mult sau puțin? Conta consistența spermei?

veverita
QUOTE(mufă @ Apr 5 2007, 00:03) [snapback]2661243[/snapback]
Trebuia să ejaculezi mult sau puțin? Conta consistența spermei?

cu patos smile.gif)
mufa
@Yosemite Sam: Contează distanța de la care ejaculezi?
Yosemite Sam
daca nu ai mai ejaculat de mult consistenta este cam smintinoasa, daca pot spune asa smile.gif, deci....
in mod normal trebuie sa fie mai lichida, nu crezi?
distanta depinde de nivelul de excitare, cu cit esti mai excitat, cu atit glanda prostata te ajuta mai mult, deci "dai" mai departe smile.gif, conteaza si "patosul", vorba Veveritei...smile.gif
fara_numar
eu cred ca ejacularea in gura, este facuta din sentimentul datoriei de a duce lucrul pana la capat.
ceva de genul datoriei implinite

acu' daca las vrajeala la o parte, cred ca e mai degraba vorba de a nu intrerupe ceea ce se intampla. fie sus, fie jos
este, probabil, la fel de "satisfacator" sa termini afara cat cred ca e un "coitus interuptus"

parerea mea...
Yosemite Sam
mie imi place mult de tot ejacularea in afara (gura, sani, etc-etc) decit inauntru...smile.gif
inauntru doar attunci cind ai un scop (copii)
mufa
QUOTE(Yosemite Sam @ Apr 5 2007, 12:56) [snapback]2663198[/snapback]
daca nu ai mai ejaculat de mult consistenta este cam smintinoasa, daca pot spune asa smile.gif, deci....
in mod normal trebuie sa fie mai lichida, nu crezi?
distanta depinde de nivelul de excitare, cu cit esti mai excitat, cu atit glanda prostata te ajuta mai mult, deci "dai" mai departe smile.gif, conteaza si "patosul", vorba Veveritei...smile.gif

Mulțumesc pentru scurta lecție de anatomite gratis, dar eu te întrebasem altceva. Pentru ca doamna să aibă orgasm, cum trebuie să fie consistența, distanța ș.a.m.d.?
Yosemite Sam
QUOTE(mufă @ Apr 5 2007, 14:29) [snapback]2663373[/snapback]
Mulțumesc pentru scurta lecție de anatomite gratis, dar eu te întrebasem altceva. Pentru ca doamna să aibă orgasm, cum trebuie să fie consistența, distanța ș.a.m.d.?

daca e multa si jet puternic e foarte bine, dar oricum orgasmul partenerei in contact cu sperma tine de ea, de senzatiile ei....
un exemplu poate putin ilar, dar asa a fost, este ca s-a intimplat sa-i ejaculez oral cam putin si fara presiune si evident ca s-a suparat, observatia ei fiind " pentru atita mi-au amortit mie buzele?" smile.gif
mufa
QUOTE(Yosemite Sam @ Apr 5 2007, 13:49) [snapback]2663464[/snapback]
" pentru atita mi-au amortit mie buzele?" smile.gif

Și nu i-ai zis că mai trebuie să lucreze la tehnică? biggrin.gif
Yosemite Sam
iti spun eu ca nu prea ai cum sa te legi de tehnica la o femeie care nu e prea multumita de partida...
iese rau....
Fr3ak
QUOTE(mufă @ Apr 5 2007, 14:29) [snapback]2663373[/snapback]

cred că aveau orgasm de la idee/gând/fantezie, nu de la senzația fizică.

Doream să spun că atunci când mă apropiu de culmea culmilor, nu prea îmi mai vine să o scot.
La cât de „des” am parte eu de sex în ultima vreme, mă mulțumesc cu tradiționalul. Dar în rest, tot ce se poate.
valy1965
QUOTE(Yosemite Sam @ Apr 5 2007, 14:11) [snapback]2663258[/snapback]
mie imi place mult de tot ejacularea in afara (gura, sani, etc-etc) decit inauntru...smile.gif
inauntru doar attunci cind ai un scop (copii)

Daca nu te superi cred ca merge si "inauntru" daca tipa foloseste anticonceptionale sau tu prezervativ.

QUOTE(Yosemite Sam @ Apr 5 2007, 14:49) [snapback]2663464[/snapback]
daca e multa si jet puternic e foarte bine, dar oricum orgasmul partenerei in contact cu sperma tine de ea, de senzatiile ei....
un exemplu poate putin ilar, dar asa a fost, este ca s-a intimplat sa-i ejaculez oral cam putin si fara presiune si evident ca s-a suparat, observatia ei fiind " pentru atita mi-au amortit mie buzele?" smile.gif

Asta merita retinut si studiat ! Sperma catalizator pentru orgasm.
Cate "fraiere" folosesc vibratorul ! coolspeak.gif
Fr3ak
Recitind titlul, m-a lovit ceva.
Mie mi se întâmplă nu doar în cazul ejaculării, dar am observat că-mi place dacă ei îi place.
În concluzie, de ce le place bărbaților? Pentru că le place femeilor... Eu unul, dacă aș ști că nu-i place, nu i-aș face.
burgher
Sa inteleg ca ai avut o seara/dimineata placuta, Freak? biggrin.gif

OT: Ejaculare in gura rulez, nici nu ma intereseaza de ce.
mufa
QUOTE(Fr3ak @ Apr 11 2007, 09:30) [snapback]2682521[/snapback]
Recitind titlul, m-a lovit ceva.
Mie mi se întâmplă nu doar în cazul ejaculării, dar am observat că-mi place dacă ei îi place.
În concluzie, de ce le place bărbaților? Pentru că le place femeilor... Eu unul, dacă aș ști că nu-i place, nu i-aș face.

Prietena ta citește forumul? biggrin.gif
ILoveMyBunny
Nu inteleg intrebarile de genul ''de ce ii place asta sau asta?''
Cum probabil tie iti place cand ii gusti pisicuta asa ii place si ei gustul spermei tale.
Aveai un anumit regim alimentar?
DigitalMaster
E cel mai placut mod de a incheia o partida buna
Fr3ak
QUOTE(mufă @ Apr 11 2007, 12:18) [snapback]2683023[/snapback]
Prietena ta citește forumul? biggrin.gif

Nu...deloc. În față nu i-aș spune așa ceva, că i se urcă la cap tongue.gif

@burgher: la mine fiecare seară/dimineață e plăcută. Mai ales când postez la ore din astea... ce-i trist că-mi permite timpul laugh.gif
valy1965
QUOTE(ILoveMyBunny @ Apr 11 2007, 12:41) [snapback]2683134[/snapback]
Nu inteleg intrebarile de genul ''de ce ii place asta sau asta?''
Cum probabil tie iti place cand ii gusti pisicuta asa ii place si ei gustul spermei tale.
Aveai un anumit regim alimentar?

Avea ,dar inainte de a da de gustul pisicutei ! wink.gif
Poi la schimbat. Acum mananca "pisicuta pe paine" ! laugh.gif
Iar painea musai neagra(ca sa se asorteze ! biggrin.gif ) , pentru ca cea alba ingrasa ! biggrin.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.