Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

RoAp
QUOTE(Solarius @ Feb 10 2007, 04:43) *
nici tu lui , nici el tie ....

Sa admitem. Dar de ce nu sunteti de acord sa vi-l faca el dumneavoastra? Nu inteleg domnule.
mufa
QUOTE(RoAp @ Feb 10 2007, 15:51) *
Sa admitem. Dar de ce nu sunteti de acord sa vi-l faca el dumneavoastra? Nu inteleg domnule.

That's gay puke.gif

RoAp
QUOTE(mufă @ Feb 10 2007, 15:52) *
That's gay puke.gif

Ce idiot sunt! L-am confundat. naughty.gif
bogdanan
QUOTE(Rares. @ Feb 10 2007, 13:02) *
[Prafrazandul pe becaliiii .. "daca nu le ai nu te uiti..."]... si cum unii nu-s mai creativi de atat.. ..fac si ei ce vad la teve..
.. asa ca .. go for it..

parafrazand o buna amica daca ar stii TOTI barbatii cat ce buna e pwla, si-ar suge-o singuri *
se referea prin TOTI la faptul ca unii o mai iau si pe cai gresite

nu te uiti dupa ce n-ai, ci dupa ce crezi ca-ti lipseste wink.gif
dr_paul
QUOTE(bogdanan @ Feb 11 2007, 00:44) *
parafrazand o buna amica daca ar stii TOTI barbatii cat ce buna e pwla, si-ar suge-o singuri *

tre sa fii prea suplu si elastic ca sa reusesti performanta roll2.gif
lolo_
QUOTE(dr_paul @ Feb 11 2007, 01:53) *
si totusi uni au reusit... w00t.gif
dr_paul
QUOTE(lolo_ @ Feb 11 2007, 00:56) *

asa s-ar parea w00t.gif

veverita
QUOTE(lolo_ @ Feb 11 2007, 00:56) *

ce viata de caine biggrin.gif
Solarius
si sa revin printre cei vii

un raspuns sincer si clar ? la unica intrebare care a generat destule pagini de discutie ....

Le place acest lucru pentru ca detona senzatia de dominatie asupra femeii ....

a bon! acu am si eu o intrebare privind drepturile egale intre sexe , deci prin deductie cred ca e vb de ....69 ...

Prin alta ordine de idei , daca respectivului ii place sa ejaculeze pe fatza ei ... s-a inteles postura ... se brazdeaza cateva linii albicioase pe fatza ....si asta e . Dar daca ei ii place sa ... ejaculeze pe fatza ta , stau si ma intreb ce peisaj artistic ar fi blink.gif

a bon! si cu un alt mic "raspuns .... " la " ii place sa ejaculeze in gura ... " a bon , cand el face acest lucru se stie rezultatul ....
Dar daca o va face ea , atunci va trebuii sa te tii de nas , nu de alta dar datorita presiunii admosferice s-ar putea sa iti bubuie urechile si sa iti sara pe nas ...tot cea ce le dorim noi lor sa abia prin gura ....

in fine , imaginatia mea bolnava ...va ureaza ..... pofta buna ... wacko.gif
bogdanan
QUOTE(Solarius @ Feb 11 2007, 05:44) *
si sa revin printre cei vii

un raspuns sincer si clar ? la unica intrebare care a generat destule pagini de discutie ....

Le place acest lucru pentru ca detona senzatia de dominatie asupra femeii ....

a bon! acu am si eu o intrebare privind drepturile egale intre sexe , deci prin deductie cred ca e vb de ....69 ...

Prin alta ordine de idei , daca respectivului ii place sa ejaculeze pe fatza ei ... s-a inteles postura ... se brazdeaza cateva linii albicioase pe fatza ....si asta e . Dar daca ei ii place sa ... ejaculeze pe fatza ta , stau si ma intreb ce peisaj artistic ar fi blink.gif

a bon! si cu un alt mic "raspuns .... " la " ii place sa ejaculeze in gura ... " a bon , cand el face acest lucru se stie rezultatul ....
Dar daca o va face ea , atunci va trebuii sa te tii de nas , nu de alta dar datorita presiunii admosferice s-ar putea sa iti bubuie urechile si sa iti sara pe nas ...tot cea ce le dorim noi lor sa abia prin gura ....

in fine , imaginatia mea bolnava ...va ureaza ..... pofta buna ... wacko.gif

dupa cum spune la tine la "from"...esti dincolo de realitate peacefingers.gif
Solarius
QUOTE(bogdanan @ Feb 11 2007, 10:27) *

si stii cat de placut e naughty.gif
pastel3005
QUOTE(dr_paul @ Feb 11 2007, 00:53) *

uni cica si-au scos citeva coaste, ca sa reuseasca asa ceva (bryan warner/marilyn manson). nu stiu cit e de real, poate fi doar un motiv, ca sa fie in atentia presei smile.gif
wiseguy76
QUOTE(bogdanan @ Feb 11 2007, 00:44) *

nu te uiti dupa ce n-ai, ci dupa ce crezi ca-ti lipseste wink.gif

Zice ca un caine isi sugea pbipula. Si sugea el, si sugea, si la un moment dat se intreaba: "Ba, io ce dracu' fac? Dau sau iau?" roll2.gif roll2.gif
Solarius
QUOTE(bogdanan @ Feb 11 2007, 10:27) *

scuza-ma ca ti-am atacat masculinitatea ba ! nono.gif
w3bmaster
Desi imi place la nebunie sa imi faca sex oral (de fapt na scapat nici una din cele cu care am fost fara sa faca sex oral) am mers maximu pan la ejaculare pe fata in gura hmm nope (totusi o pup si aldata si bleah .....) si oricum nu imi place ideea si bine nici nam intalnit doritoare smile.gif) oricum Oral Rulez
sebulbus
tu ai vazut scoala si pe dinauntru vreodata? scrii ca un somalez refugiat.
Fr3ak
QUOTE(w3bmaster @ Feb 19 2007, 04:33) *
Desi imi place la nebunie sa imi faca sex oral (de fapt na scapat nici una din cele cu care am fost fara sa faca sex oral) am mers maximu pan la ejaculare pe fata in gura hmm nope (totusi o pup si aldata si bleah .....) si oricum nu imi place ideea si bine nici nam intalnit doritoare smile.gif) oricum Oral Rulez

again: semne de punctuaţie!!!

Dacă am înţeles bine, nu ejaculezi în gură că ţi-e scârbă să o săruţi după aia.
Eu pot practica ejacularea în gură din 2 motive:
1. Nu mi-e scârbă să o sărut după ce mi-a înghiţit sămânţa.
2. Prietena mea se spală pe dinţi.
mufa
QUOTE(Fr3ak @ Feb 20 2007, 08:42) *
2. Prietena mea se spală pe dinți.

Da' gargară face? biggrin.gif
usti
QUOTE(w3bmaster @ Feb 19 2007, 04:33) *

Si dupa ce ejaculezi pe fata ei, cum mai poti oare sa-i spui: vai, ce ochi frumosi ai?!? w00t.gif
(Semnele de punctuatie s-au inventat ca sa te ajute sa te exprimi in scris)
Apropo, cum "rulez-i" tu oralul? death.gif
kretzu77
Click pentru a vizualiza atașamentul

@M&M, te rog nu sterge; e on-topic rolleyes.gif

PS: pacat ca a inchis @mianna topicul celalalt; se potrivea la fix poza asta ca reply de inchidere laugh.gif
korthex
Ei dragi mei .... cred ca practica asta tine mai mult de curiozitate, ca si alte practici de altfel.
O tipa care face sex oral, mai tarziu o sa-si doreasca sa guste din materia prima., din simpla curiozitate.
Daca i-a placut o sa continue s-o practice.
De fapt nu pre inteleg rostul acestei practici.
Cunosc cateva fete care folosesc lichid seminal in scop terapeutic.
Se pare ca materia prima produsa de "bestiile" noastre contine o proteina care ajuta la intretinerea tenului si
la ridicarea sanilor.
kretzu77
QUOTE(korthex @ Mar 8 2007, 12:20) *
Se pare ca materia prima produsa de "bestiile" noastre contine o proteina care ajuta la intretinerea tenului si
la ridicarea sanilor.

blink.gif
pe asta nu o stiam; cineva cu pregatire poate elucida teoria asta?
mai stie cineva articolul ala cu "impotriva cancerului"???
w00t.gif
korthex
Termenul corect era intarirea si nu ridicarea sanilor...
Graveland
De fapt, orice femeie cu bun simt inghite.

Daca vrea sa fie cu adevarat femeie, trebuie sa faca si gargara.
korthex
Vecina mea foloseste lichid seminal pe post de masca pentru ten.
Sunt furnizorul ei de ceva vreme.
Zice ca a citit intr-o revista de femei chestia asta si ca i-a confirmat si dermatologul ei.
Problema e ca ma indoapa cu vitamina B12 care dupa cunostintele ei, probabil tot din reviste de femei,
sporeste productia de "materie prima", si chiar tind sa-i dau dreptate.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.