Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

Franco222
QUOTE(celebris3 @ Dec 28 2006, 11:18) *
Franco222 - pai atunci sexul oral - ii intelegi rostul? Adica are vre-un sens?

O fi avand sens, dar mie nu-mi place smile.gif
Cre' ca mi-am dat seama: ejaculatul in gura e un inlocuitor al ejaculatului in vagin (nu, nu in prezervativul din vagin) atunci cand vaginul cald si umed nu este disponibil din motive de contraceptie (sau altele).

Daca placerea ejacularii in botik are si vreo dimensiune psihologica nu-mi dau seama.
pastel3005
QUOTE(Franco222 @ Dec 28 2006, 11:28) *
Cre' ca mi-am dat seama: ejaculatul in gura e un inlocuitor al ejaculatului in vagin (nu, nu in prezervativul din vagin) atunci cand vaginul cald si umed nu este disponibil din motive de contraceptie (sau altele).

Daca placerea ejacularii in botik are si vreo dimensiune psihologica nu-mi dau seama.

are cam de toate. si psihologic, si pur sexual. exceptand cele care o fac pe bani, e un lucru care intareste o relatie.

Franco222
QUOTE(pastel3005 @ Dec 29 2006, 10:07) *
 exceptand cele care o fac pe bani, e un lucru care intareste o relatie.

O cimenteaza as putea spune... o incleiaza, o intareste... o umple de...sens... ii da gust...

Sperma este o bagata sursa de zinc si de potasiu, contine acid citric, fructoza si enzime. Iti lasa gura apa.
In plus, e un aliment sanatos si ecologic.

Sperma folosita regulat intareste smaltul dintilor si opreste atacul acid asupra acestora, prin neutralizarea pH-ul din gura (e alcalina).
mufa
QUOTE(Franco222 @ Dec 29 2006, 11:51) *
O cimenteaza as putea spune... o incleiaza, o intareste... o umple de...sens... ii da gust...

Sperma este o bagata sursa de zinc si de potasiu, contine acid citric, fructoza si enzime. Iti lasa gura apa.
In plus, e un aliment sanatos si ecologic.

Sperma folosita regulat intareste smaltul dintilor si opreste atacul acid asupra acestora, prin neutralizarea pH-ul din gura (e alcalina).

Îți dai seama cum ar suna/arăta reclama la noul Blend-a-Med pentru adulți? Acum cu adaos de... biggrin.gif
Franco222
QUOTE(mufă @ Dec 29 2006, 12:49) *
Îți dai seama cum ar suna/arăta reclama la noul Blend-a-Med pentru adulți? Acum cu adaos de... biggrin.gif

Ar putea sa scoata si o apa de gura, pentru barbatii hetero si pentru femeile fara partener, intitulata foarte 
rumos "Aqua de m...e", deoarece conform DEX m...e inseamna asta
Taw

Eu n-am prins niciodata farmecul ejacularii IN botik..e ca si cum ejaculezi in vagin...doar ca esti putin mai tandru, nu te impingi ca nesatulul.biggrin.gif
In schimb PE botik deja e altceva...cu poze and stuff, e un view superb... inlove.gif
olteanul
QUOTE(tau_xxx @ Dec 29 2006, 13:06) *
In schimb PE botik deja e altceva...cu poze and stuff, e un view superb... inlove.gif

Dă-le dracu de poze, că nu ălea te fac să te simți Ok!
E vorba de senzația ta, ca mascul.
Care nu e deloc de neglijat. Și dacă fata știe să fie tandră și după ce "răul din tine" a ajuns în gât atunci vei avea parte de un moment de neuitat.
Dar nu cred că asta cimentează o relație.
Ea va face gestul numai pentru tine, iar tu te vei simți obligat față de ea și vei deveni brusc tandru (când de fapt ar trebui să fii mereu tandru)
Acum nu știu prea bine ce excită mai tare o femeie care face sex oral și bărbatul ejaculează: atunci când vede jetul sau când îl simte.?

Diane

Mey, nu exagera, ca nu se mai joaca nimeni cu tine ! biggrin.gif

QUOTE(olteanul @ Dec 29 2006, 13:28) *
Dă-le dracu de poze, că nu ălea te fac să te simți Ok!
E vorba de senzația ta, ca mascul.
Care nu e deloc de neglijat. Și dacă fata știe să fie tandră și după ce "răul din tine" a ajuns în gât atunci vei avea parte de un moment de neuitat.
Dar nu cred că asta cimentează o relație.
Ea va face gestul numai pentru tine, iar tu te vei simți obligat față de ea și vei deveni brusc tandru (când de fapt ar trebui să fii mereu tandru)
Acum nu știu prea bine ce excită mai tare o femeie care face sex oral și bărbatul ejaculează: atunci când vede jetul sau când îl simte.?

Cccchhhhh....!!!!!!!!!

PS Ce-ati facut cu emoticonu' care vomita ? dry.gif

QUOTE(me_and_myself @ Dec 27 2006, 18:22) *
D-zeii ei de ignoranta! Adica ce, e mai presus un jet de voma de The Relatia?! Bunul mers al vietii de cuplu depinde de asta, asa ca sa faca bine sa-si reconsidere pozitia si sa lase vrajeala ca nu-i place. Trebuie sa-i placa! mad.gif

Cand o depinde viata de cuplu de asta, promit sa ma spanzur de calorifer! deadtongue.gif

Nu te spanzura ca te trec eu in lista de prieteni ! proud.gif (...daca tot avem jucarie noua wink.gif ) Jos inghitoarele mestecatoare ! Huooo ! gunsmilie.gif thumbdown.gif thumbdown.gif
Franco222
QUOTE(Diane @ Dec 29 2006, 18:21) *
Mey, nu exagera, ca nu se mai joaca nimeni cu tine ! biggrin.gif

Eu vb serios, nu imi place, in sensul ca nu se compara cu sexul normal. Acu, daca ar fi sa compar oralul cu sexul cu prezervativ...parca incep sa inteleg.
Diane
QUOTE(Franco222 @ Dec 29 2006, 18:32) *
Eu vb serios, nu imi place, in sensul ca nu se compara cu sexul normal. Acu, daca ar fi sa compar oralul cu sexul cu prezervativ...parca incep sa inteleg.

Asa-i cu astia care o au prea mare ! rolleyes.gif biggrin.gif
RoAp
QUOTE(Franco222 @ Dec 29 2006, 18:32) *

franco, dictatorule...
N-ai inteles nimic. Pana si un tampit ca mine a inteles ca ideea este faptul ca poti, ca nu ai bariera, prag. Nu-i un scop in sine. E, sa-i zic asa... cam totul . Va salut. Radu.
Laberta
QUOTE(RoAp @ Dec 29 2006, 18:40) *
franco, dictatorule...
N-ai inteles nimic. Pana si un tampit ca mine a inteles ca ideea este faptul ca poti, ca nu ai bariera, prag. Nu-i un scop in sine. E, sa-i zic asa... cam totul . Va salut. Radu.

Pai avand in vedere asta, normal ca tu ai inteles.
RoAp
QUOTE(Laberta @ Dec 29 2006, 18:57) *
Pai avand in vedere asta, normal ca tu ai inteles.

V-a scapat un aspect. O zic cu tot respectul.

In afara unei relatii. Zau asa.
Franco222
Bon, ia sa vad acum daca am inteles.
1)Ejacularea in gura poate oferi si urmatoarele satisfactii psihologice:
-iti da senzatia ca partenera te accepta neconditionat
-iti da senzatia ca ai libertatea si pu_terea sa faci orice doresti si in orice fel iti vin_e
2)Trebuie privita nu separat, ci in "contextul" intregii "simfonii", creata spontan, liber si fara limitari

le: (scuze pt underline, ma deranjeaza linkurile astea care apar nitam-nisam fara sa le fi creat eu)

RoAp
QUOTE(Franco222 @ Dec 29 2006, 19:44) *
-iti da senzatia ca partenera te accepta neconditionat

Nu cred ca sunteti in masura sa afirmati ceva legat de asta. Nu reiese din posturile dumneavoastra. Ma refer la acceptul partenerei. Sunteti total deplasat. Radu.
Franco222
QUOTE(RoAp @ Dec 29 2006, 20:00) *
Nu cred ca sunteti in masura sa afirmati ceva legat de asta. Nu reiese din posturile dumneavoastra. Ma refer la acceptul partenerei. Sunteti total deplasat. Radu.

Eu nu inteleg mare lucru din strofele astea... cine-o fi acest Radu care isi tot scrijeleste mereu numele pe coaja fiecarui post... cine este dictatorul tratat la plural care nu intelege nimic si e deplasat...personaje mascate emerg dintr-o ceata bahica si descind intr-un thread nevinovat...
RoAp
QUOTE(Franco222 @ Dec 29 2006, 20:19) *
Eu nu inteleg mare lucru din strofele astea... cine-o fi acest Radu care isi tot scrijeleste mereu numele pe coaja fiecarui post... cine este dictatorul tratat la plural care nu intelege nimic si e deplasat...personaje mascate emerg dintr-o ceata bahica si descind intr-un thread nevinovat...

Sa fie cum zici dumneata. Dar numai nevinovat nu e thread-ul. Daca semnez RoAp este in regula?
pastel3005
ce bine e cand ea are chef sa o faca! atunci ma simt cu adevarat rasfatat coolspeak.gif
amsterdam_guy
Pai unde sa ejaculam daca vrem ceva mai special?
Apropos Mufa pot deschide un thread "Ejacularea in anusul femeilor" (denumit si clisma cu sperma)
v3lsatis
QUOTE(amsterdam_guy @ Dec 30 2006, 12:35) *
Apropos Mufa pot deschide un thread "Ejacularea in anusul femeilor" (denumit si clisma cu sperma)

ce debit ai ? laugh.gif
mufa
QUOTE(amsterdam_guy @ Dec 30 2006, 12:35) *

Nu. E deja un thread lung legat de sexul anal. Postează acolo.
Absint
QUOTE(berlinish @ Dec 23 2006, 22:42) *
mie una nu-mi place gustul spermei .

Daca donatorul maninca suficienta ciocolata in ziua precedenta... nu e chiar asa nasol. biggrin.gif

QUOTE(berlinish @ Dec 23 2006, 22:42) *
in schimb e tare placuta consistenta ei pe corp:)

Best body&face lotion. coolspeak.gif

Interesant ca nu prea sint doamne care sa-si dea cu parerea. Ori sint cu toatele impotriva, ori nu vor sa vinda din secretele meseriei. naughty.gif
C'mon girls! Nu pot crede ca e cineva dintre dumneavoastra care nu a experimentat macar o data!
Diane
QUOTE(Absint @ Dec 30 2006, 17:16) *
Daca donatorul maninca suficienta ciocolata in ziua precedenta... nu e chiar asa nasol. biggrin.gif

Ai gustat ?
Cutzu
QUOTE(Absint @ Dec 30 2006, 17:16) *

Best body&face lotion. coolspeak.gif

Interesant ca nu prea sint doamne care sa-si dea cu parerea. Ori sint cu toatele impotriva, ori nu vor sa vinda din secretele meseriei. naughty.gif
C'mon girls! Nu pot crede ca e cineva dintre dumneavoastra care nu a experimentat macar o data!

Oarecum tine de intimitatea fiecaruia. Din cauza asta unii accepta sa o spuna pe fata " da imi place sa inghit" altii sunt mai retrasi mai calculati " mmm merge " smile.gif.
Absint stii ca urmeaza sa te intreb daca tie iti place sa faci oral partenerei, ce gust are si mai ales daca te lingi pe bot dupa wink.gif.
Diane
Sunt persoane care spun ca nu poti sa-ti dai cu parerea daca nu ai incercat vezi ce gust are. Eu n-as gusta urina si nici sperma din bun-simt. Se mai poate face apel la asa ceva ? Ideea in sine imi intoarce stomacul pe dos. Nu ma intereseaza cate elemente nutritive are, mi se pare si ridicol sa invoci asemenea motive. Nu mi-a fost niciodata sila de vreo secretie umana, dar de aici pana la a gusta sperma, urina sau fecale e cale lunga !
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.