Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

berlinish
QUOTE(me_and_myself @ Dec 27 2006, 18:22) *
D-zeii ei de ignoranta! Adica ce, e mai presus un jet de voma de The Relatia?! Bunul mers al vietii de cuplu depinde de asta, asa ca sa faca bine sa-si reconsidere pozitia si sa lase vrajeala ca nu-i place. Trebuie sa-i placa! mad.gif

Cand o depinde viata de cuplu de asta, promit sa ma spanzur de calorifer! deadtongue.gif

se pare ca pt unii oameni asemenea lucruri primeaza intr-o relatie smile.gif fara de ele relatia e pe muchie de cutit deadtongue.gif
Natyy
mi se pare mai excitant pe spate decat in gura... desi amandoua par prea fortate...a citit cineva "Incest" de Anis Nin? e un fel de no-no pentru ejacularea in vagin

ave_caesar
QUOTE(Natyy @ Jan 23 2007, 20:28) *
mi se pare mai excitant pe spate decat in gura... desi amandoua par prea fortate...a citit cineva "Incest" de Anis Nin? e un fel de no-no pentru ejacularea in vagin

Titlul ala nu ma stimuleaza s-o fac. fear.gif
mianna
e topic pe literatorul, din cate-mi amintesc. schimbati impresii acolo, va rog. mersi smile.gif
mufa
QUOTE(Natyy @ Jan 23 2007, 21:07) *
hei, e doar o tipa care se culca cu tatal ei natural... si el crede ca ea e femeia vietii lui! inca neinteresant?

Și care printre alții l-a avut pe Henry Miller amant. Anyway, aria de literatură e puțin mai sus.
veverita
QUOTE(RaymondDenis @ Jan 23 2007, 15:10) *
Pai asta e si ideea...Daca nu le saruta nimenie e ok...e numai a ta...asa ca slabe sanse sa te mai insele daca tot orasu stie ca i`ai umplut gura cu samanta...biggrin.gif

las' ca te faci tu mare. adica tu crezi ca daca stie tot orasu' ca inghite n-o mai vrea nimeni? HAHAHA. bai fratica, tu pe ce planeta traiesti?

apropos, ce oras e ala de care vorbesti tu? pare tare mic.
RaymondDenis
QUOTE(veverita @ Jan 23 2007, 23:04) *
las' ca te faci tu mare. adica tu crezi ca daca stie tot orasu' ca inghite n-o mai vrea nimeni? HAHAHA. bai fratica, tu pe ce planeta traiesti?

Era o forma de a spune "tot orasul" . Eu unu nu as mai vrea`o daca as sti ca i`a umplut ala gura de samanta. Tie ti`ar place sa o saruti stiind ca altu i`a umplut gura?

mufa
QUOTE(RaymondDenis @ Jan 24 2007, 00:07) *
Era o forma de a spune "tot orasul" . Eu unu nu as mai vrea`o daca as sti ca i`a umplut ala gura de samanta. Tie ti`ar place sa o saruti stiind ca altu i`a umplut gura?

Dacă a avut timp să se spele pe dinți, nu mă deranjează. biggrin.gif

De curiozitate, tu ești din ăla care nu dă limbi, că cine știe cîte organe au mai trecut pe acolo?
JUST_ME!
QUOTE(mufă @ Jan 23 2007, 21:09) *

De curiozitate, tu ești din ăla care nu dă limbi, că cine știe cîte organe au mai trecut pe acolo?

Ideea este ca , daca nu cunosti bine tipa iti vine cam greu sa-i dai limbi fie vorba intre noi. Si daca tipa e notorie pentru supt penis si inghitit sperma nu vreau sa fiu eu acela care o saruta! Sincer! Si nu sunt singurul de aceasta parere! Ca nu-ti convine sa se auda de tine ca ai pupat in penis indirect pe nu stiu care!
RaymondDenis
QUOTE(mufă @ Jan 24 2007, 00:09) *

Pt curiozitatea ta, dau limbi dar nu la toate care imi sar in cale, trebuie sa fiu de ceva vreme cu ea ca sa ii pot da.
malone6x6
"Ejacularea in gura. De ce le place atat de mult barbatilor?" in sensul ca le-ar place mai mult? decat cea in vagin, anus, obtinuta prin masturbare, etc ? Mie nu-mi place mai mult (sau mai putin)...

Cand fac dragoste mi se pare normal sa ajung la orgasm..calitatea lui nu depinde in special de mediul in care se produce ;-P} mai degraba de "periplul" pana la el sau starea de spirit, odihna, stimulii din mediu... fiecare orgasm e diferit.

Si cred ca sunt si barbati care nici macar nu incearca asa ceva sau chiar au reactie de respingere la idee.
pastel3005
QUOTE(JUST_ME! @ Jan 24 2007, 00:21) *
Ideea este ca , daca nu cunosti bine tipa iti vine cam greu sa-i dai limbi fie vorba intre noi. Si daca tipa e notorie pentru supt penis si inghitit sperma nu vreau sa fiu eu acela care o saruta! Sincer! Si nu sunt singurul de aceasta parere! Ca nu-ti convine sa se auda de tine ca ai pupat in penis indirect pe nu stiu care!

daca e notorie, nu o saruti. dar pe una care crezi ca e doar a ta, si poate inainte sa fie cu tine, ia facut-o altuia?
in aceeasi zi?
romaximusro
QUOTE(veverita @ Jan 23 2007, 23:04) *

true, true

QUOTE(JUST_ME! @ Jan 24 2007, 00:21) *

nene .. daca aia e curva e una. Insa cand aud bullshituri cum ca pupi acolo unde cineva si-a pus putza rad pana nu mai pot de asemenea chestii , care in general sunt spuse de pusti puberi ce au vazut putza numai in filme laugh.gif
simsonica
OK! Am citit... pareri impartite... raspunsuri mai mult sau mai putin legate de topic.
Iubitului meu ii place la nebunie. De ce? Nu cred ca as putea explica. Si mie imi place cand ma "serveste" el. Si tot nu pot explica de ce... Iar gustul gurii celuilalt dupa... e ceva ce nu trebuie pierdut, ceva ce trebuie explorat atunci, cand e "cald" inca. inlove.gif
Am vazut ca s-au batut ceva campii si pe tema daca noua, femeilor, ne place sau nu. Hai sa v-o zic pe-a mea: imi place mai ales pentru expresia lui. Mi-ar place si mai mult daca gustul din clipa ejacularii ar fi la fel cu gustul pe care-l are pe corp. Difera si nu-mi dau seama de ce... huh.gif
Nu stiu altora ce li se intampla, se pare ca inca e un subiect delicat, dar pe mine ma ustura pe gat, asa ca prefer sa nu inghit. Pe loc. Se poate si un picut mai tarziu. Si asta e singurul motiv. Acu' poate ar trebui sa recunosc ca-s taaaaaaaaare indragostita, dar, oricum, FRATILOR!!!, cand va bagati in pat (sau unde-o fi... naughty.gif ), lasati dreaq sila la usa. Pastrati-o pt mijloacele de transport in comun, eventual...
malone6x6
Bravo simsonica..a clever, open mind!
andrei_tj
Eu personal am observat ca deseori ii place sa inghita, alteori nu ii place... de ce ? nu stiu... femeia ramane o engima rolleyes.gif Si tot personal cred ca nu le place sa inghita cand ejaculezi foarte multa... probabil de frica de sa e ineca, ceea ce ar fi cam stanjenitor (personal vorbind dry.gif ) smile.gif
r@zvan
QUOTE(andrei_tj @ Feb 2 2007, 11:50) *
Eu personal am observat ca deseori ii place sa inghita, alteori nu ii place... de ce ? nu stiu... femeia ramane o engima rolleyes.gif Si tot personal cred ca nu le place sa inghita cand ejaculezi foarte multa... probabil de frica de sa e ineca, ceea ce ar fi cam stanjenitor (personal vorbind dry.gif ) smile.gif

Depinde si de alimentatia ta. Unele alimente pot schimba gustul spermei, astfel ca unori poate sa ii placa, alteori nu. Pe urma mai e vorba si de consistenta ei. Daca nu ai ejaculat o perioada, e ca smantana. Si ea poate ca e la dieta rolleyes.gif

PS. Nu stiu daca s-a mai spus, dar am citit ca s-a demonstrat ca femeile a caror fata intra in contact cu sperma partenerului sunt mai fericite decat celelalte.
Fr3ak
Multor oameni le place spanacul, mie nu. Deci problema ține de gusturi și mentalitate.
De ce le place bărbaților? E ca și cu reproducerea: să o scoți chiar când te termini e mult mai nefiresc decât să te termini înăuntru.
chamonix
Cred ca toate femeile cu care am avut relatii mi-au facut si felatie. Majoritatea insa nu le placea sa inghita, si nici macar sa ejaculez in gura lor. cand simteau ca termin, o scoteau afara tongue.gif Dar au fost cateva care o sugeau cu placere maxima si le placea sa inghita tot. Gandindu-ma bine, pot sa spun ca senzatia pe care ti-o da un sex oral bine facut , cu ejaculare inauntru , si cu o limbuta jucausa in momentele alea, nu se compara cu nimic !!!! thumbup.gif
mufa
QUOTE(chamonix @ Feb 3 2007, 13:42) *
Cred ca toate femeile cu care am avut relatii mi-au facut si felatie. Majoritatea insa nu le placea sa inghita, si nici macar sa ejaculez in gura lor. cand simteau ca termin, o scoteau afara tongue.gif

Ai încercat să le ții cu capul acolo? devil.gif
chamonix
smile.gif Tu ai incercat? Sa vezi ce forta are o femeie in momentele alea , cand vrea sa se zmulga.. si tu te inmoi ca o prajitura uitata la soare biggrin.gif
mufa
QUOTE(chamonix @ Feb 3 2007, 14:00) *
smile.gif Tu ai incercat? Sa vezi ce forta are o femeie in momentele alea , cand vrea sa se zmulga.. si tu te inmoi ca o prajitura uitata la soare biggrin.gif

Mă, nu știu. De obicei trebuie să le trag de păr în sus că nu mai vor să dea drumul. w00t.gif Și nu, nu e vorba de rigoris mortis notangel.gif
pastel3005
de aceea sunt preferate, de mine, fetele cu parul foarte lung....
fac un nod, in spatele posteriorului meu, si nu mai are scapare smile.gif
chiar daca vrea sa se retraga, ma trage dupa ea smile.gif
Fr3ak
mufă, ce ești așa de sarcastic în ultima vreme? wink.gif

dar ai dreptate, de când a devenit decizia bărbatului? Sincer decât să știu că înghite în scârbă și din obligație, mai bine nu înghite deloc, nu? Nici eu nu fac sex oral din obligație. Când începe lumea să înțeleagă că sexul e de plăcere. Deci faci ce-ți provoacă plăcere, în primul rând ție. Dacă același lucru îi provoacă plăcere și partenerului, ai dat de jackpot!
bogdanan
QUOTE(Fr3ak @ Feb 3 2007, 16:06) *
Sincer decât să știu că înghite în scârbă și din obligație, mai bine nu înghite deloc, nu?

NU nono.gif

daca nu inghite, mai bine nu mai face sex oral console.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.