Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

ave_caesar
QUOTE(gabimok @ Dec 23 2006, 22:08) *
Toti masculii vor sa termine in acest mod...........dar la domnisoare oare le place?

E normal ca masculii sa vrea sa termine asa. Ideea este sa ejaculezi "inauntru". Daca simti rece in jurul ei cand ejaculezi, placerea este mai mica din cauza faptului ca nu reusesti sa pacalesti preprogramarea... ăăăăăă... procreatoare. Corpul stie ca nu iese nimic productiv daca e rece in jurul penisului in momentul ejacularii in loc de un tesut fierbinte, puternic vascularizat.
mufa
QUOTE(Guliutza @ Jan 21 2007, 22:30) *
Mie una ca tipa mi se pare scarbos..si nimca nu m-ar putea face sa accept.Stii se spune ca daca nu accepti asa ceva ..atunci de ce ai petentii la un cunnilingus...sincer nici asa ceva nu mi s-a parut atat de extraordinar pe cat se spune.... unsure.gif

Presupun că nici orgasmul nu-i cine știe ce, nu? smile.gif

ave_caesar
QUOTE(mufă @ Jan 21 2007, 22:59) *
Presupun că nici orgasmul nu-i cine ştie ce, nu? smile.gif

Sincer, nu cred ca stie ce-i aia. De multe din fostele mele, dupa ce le-am obisnuit cu degeţele si limbuţă, abia am reusit sa scap cand am hotarat sa ne despartim. Unele dintre ele mi-au zis chiar "It's never off the table with you!" (da, ca Rachel cu nu stiu cine in serialul ala idiot... "Friends").
edit:
Ptiu, scuze, acum am vazut ca Guliutza are doar 16 ani. De unde naiba sa stie necoptii care ajung la fructul ei (DACA i s-a permis cuiva) de "specialitati"? Cand aveam eu 16-18 ani, numai daca imi arata una tatele incepeam sa ejaculez. Abia pe la 25 am inceput sa fiu laudat ca-s maestru.
VipeR85

deh fiecare cu gusturile lui... dry.gif
mianna

lasa fata-n pace ca iar bag textul cu butonul de la lift biggrin.gif

aici e clar un dezavantaj in a fi femeie. ca procent, voi, barbatii, cam cate partide de sex oral le declarati nereusite? rolleyes.gif (nu cer sa mi le si descrieti ca nu-mi plac filmele de groaza laugh.gif )
ave_caesar
QUOTE(mianna @ Jan 21 2007, 23:10) *
lasa fata-n pace ca iar bag textul cu butonul de la lift biggrin.gif

ca procent, voi, barbatii, cam cate partide de sex oral le declarati nereusite?

Eu reusesc de fiecare data sa-i provoc ei orgasm (oricine ar fi ea). In schimb, putine au reusit sa ma aduca pe mine la orgasm prin sex oral iar si alea abia daca reusesc o data la fiecare trei incercari. Sexul oral pentru barbat este, dupa mintea mea, strict pentru preludiu. La femei, e mai mult de final. Sansele de reusita s-o aduci la orgasm cu asa ceva sunt, la majoritatea femeilor, mai mari decat prin penetrare. Cam una din patru ajung la orgasm prin penetrare. Cu restul, trebuie sa ridici nivelul.
mufa
QUOTE(mianna @ Jan 21 2007, 23:10) *
ca procent, voi, barbatii, cam cate partide de sex oral le declarati nereusite? rolleyes.gif (nu cer sa mi le si descrieti ca nu-mi plac filmele de groaza laugh.gif )

Mai sunt şi din alea. E de ajuns să bage puţin mai tare dinţii.

ave_caesar
QUOTE(mufă @ Jan 21 2007, 23:32) *
Mai sunt și din alea. E de ajuns să bage puțin mai tare dinții.

fear.gif Doamne, am amintiri cutremuratoare in domeniu...
mianna
QUOTE(mufă @ Jan 21 2007, 23:32) *
Mai sunt și din alea. E de ajuns să bage puțin mai tare dinții.

aloooo, ce ziceam de filmele de groaza? pentru integritatea voastra corporala sper ca nu ma-nsel cand zic ca astea-s putine smile.gif
mufa
QUOTE(mianna @ Jan 21 2007, 23:40) *
aloooo, ce ziceam de filmele de groaza? pentru integritatea voastra corporala sper ca nu ma-nsel cand zic ca astea-s putine smile.gif

Ăla era un exemplu plastic ușor de înțeles de oricine. Un BJ nasol nu se reduce doar la chestia respectivă. biggrin.gif
Guliutza
QUOTE(ave_caesar @ Jan 21 2007, 23:39) *
fear.gif Doamne, am amintiri cutremuratoare in domeniu...

Uite vezi nu-i bine sa ai nici prea multa experienta in domeniu naughty.gif laugh.gif
mufa
QUOTE(ave_caesar @ Jan 21 2007, 23:50) *
Cei drept, nici cu prea multe femei nu m-am culcat. Cred ca in jur de vreo patruzeci... deci esantionul nu e reprezentativ.

Toate 40 te-au lăsat să le ejaculezi în gură? Cîte înghițeau? w00t.gif
Guliutza
auzi acum la bune...inteleg ca va place sa le ejaculati in gura dar am auzit ca nu prea mai le saruta nimeni apoi...adica se spala ea dar ai saruta-o cu gura plina dry.gif
mianna
QUOTE(mufă @ Jan 21 2007, 23:56) *
Toate 40 te-au lăsat să le ejaculezi în gură? Cîte înghițeau? w00t.gif

39 naughty.gif

(recunosc ca nu mi-am facut bine temele la istoria softpediei, e posibil ca la un moment crucial sa se fi schimbat in direct in 40 biggrin.gif )
mufa
Unele posturi au fost șterse, altele au fost mutate aici.
ave_caesar
QUOTE(mufă @ Jan 21 2007, 23:56) *
Toate 40 te-au lăsat să le ejaculezi în gură? Cîte înghiţeau? w00t.gif

Prea putine. Dar compensau prin alte calitati. Mai am timp sa-mi gasesc sportiva culta care inghite, nu intru inca in panica.
Golanul de tata si-a gasit femeia ideala cand (el) avea (mult) peste treizeci. Mama si acum, dupa peste treizeci de ani, trebuie sa suporte sa-i vada saptamanal "fostele" (golanului) (prea complicat de explicat, nu-mi cereti s-o fac, povestea e lunga).
Natyy
nu am intalnit sau auzit de un tip care sa aiba mai mult de 10 tipe, doar de o colega care a avut vreo 24 ii avea intr-un carnetel si se lauda cu el, majoritatea erau virgini inainte sa fie cu ea. Cand o intrebai de ce o face, iti raspundea: "tata a vrut baiat, dar am p**** asa ca macar sa ma comport ca unu" precious moments;
on: bacilul ciumei bubonice , yersinia, are acelasi miros cu sperma, adica de hipoclorit, such a turn off
ave_caesar
QUOTE(Natyy @ Jan 22 2007, 20:49) *
nu am intalnit sau auzit de un tip care sa aiba mai mult de 10 tipe

Aveam eu un prieten bun (coleg de facultate) care cred ca a avut o suta de femei numai in primii doi-trei ani (de facultate). Trageau muierile la el ca ursul la miere. Putea fi un geaman al astuia ( http://www.imdb.com/name/nm0593711/ ), asa de bine semana cu actorul. Cu precizarea ca era cu vreo cinci centimetri mai inalt (colegul). Fiind si unul dintre putinii cu masina si apartament propriu (si ceva bani de buzunar), va inchipuiti ce prapad facea printre studente. Din personalitatea (si fizicul) lui m-am inspirat cand l-am creat pe "un_oarecare".
Imi amintesc de o discutie pe care o purta (cu un genunchi in pamant) cu o bruneta draguta foc de la Litere. Tipa era suparata ca el n-o bagase in seama la o petrecere si se cuplase cu alta. El, cu patos, ca si cum ar fi implorat pentru propria-i viata: "Am fost orb! Mai da-mi o sansa! [...]".
mimiko
buna...vad ca nu sunt prea multe femei pe aici
pai sa vedem:topicul este:ejacularea in gura...si de ce le place barbatilor....hmm..atat de mult...
parerea mea:sexul in sine...presupune o finalitate...si aceasta finalitate o calitate
deci daca tot ii fac partenerului un sex oral, atunci il fac cum trebuie: si cu finalitate si cu calitate si asta este si ce astept in cazul in care partenerul mi-l face mie.
de aceea cred ca sexul oral presupune sa iti cunosti partenerul.sa cunosti cate ceva despre cum vede el "finaliatatea" si "calitatile" ei...
eu stiu ce vreau...si cum imi place....si sunt sigura ca si el stie...deci restul depinde doar de: location, timing & mood....
RaymondDenis
Prefer sa finalizez pe corp decat in gura...pt ca mai apoi trebuie sa o sarut si mi se pare putin naspa.....Pana acuma nici o partenera nu a vrut o finalizare in gura poate ca si din cauza asta am aceasta retinere....
mimiko
Pai o bautura..e indicata..pe langa..undeva..eu..personal prefer Redbull...sau..chiar alcool...daca deja e in sistem...oricum sunt ceva timpi morti dupa ejaculare...asa ca ea poate sa bea ceva...si...daca inghite sperma...sigur vrea sa bea ceva....si apoi sa te sarute... cool.gif
RaymondDenis
QUOTE(mimiko @ Jan 23 2007, 03:19) *
Pai o bautura..e indicata..pe langa..undeva..eu..personal prefer Redbull...sau..chiar alcool...daca deja e in sistem...oricum sunt ceva timpi morti dupa ejaculare...asa ca ea poate sa bea ceva...si...daca inghite sperma...sigur vrea sa bea ceva....si apoi sa te sarute... cool.gif

RedBull ar fi o idee....dar prefer ceva tarie ca sa mai amortesca gura....sau combinata cu redbull....acuma imaginatia e mare....
zahei
QUOTE(Guliutza @ Jan 21 2007, 23:59) *
auzi acum la bune...inteleg ca va place sa le ejaculati in gura dar am auzit ca nu prea mai le saruta nimeni apoi...adica se spala ea dar ai saruta-o cu gura plina dry.gif

tu n-ai lectii de facut, mai copile? la varsta ta invatam pentru olimpiada.
ave_caesar
QUOTE(zahei @ Jan 23 2007, 10:22) *
tu n-ai lectii de facut, mai copile? la varsta ta invatam pentru olimpiada.

Si la ce ti-a (ne-a) folosit?
-----
Poate ajunge vreo Sharon Stone si se c... in gura noastra, cu tot cu olimpiadele noastre, daca isi arata o data stim noi ce cui trebuie.
RaymondDenis
QUOTE(Guliutza @ Jan 21 2007, 23:59) *

Pai asta e si ideea...Daca nu le saruta nimenie e ok...e numai a ta...asa ca slabe sanse sa te mai insele daca tot orasu stie ca i`ai umplut gura cu samanta...biggrin.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.