Natyy
22nd January 2007, 20:49
nu am intalnit sau auzit de un tip care sa aiba mai mult de 10 tipe, doar de o colega care a avut vreo 24 ii avea intr-un carnetel si se lauda cu el, majoritatea erau virgini inainte sa fie cu ea. Cand o intrebai de ce o face, iti raspundea: "tata a vrut baiat, dar am p**** asa ca macar sa ma comport ca unu" precious moments;
on: bacilul ciumei bubonice , yersinia, are acelasi miros cu sperma, adica de hipoclorit, such a turn off
mimiko
23rd January 2007, 01:37
buna...vad ca nu sunt prea multe femei pe aici
pai sa vedem:topicul este:ejacularea in gura...si de ce le place barbatilor....hmm..atat de mult...
parerea mea:sexul in sine...presupune o finalitate...si aceasta finalitate o calitate
deci daca tot ii fac partenerului un sex oral, atunci il fac cum trebuie: si cu finalitate si cu calitate si asta este si ce astept in cazul in care partenerul mi-l face mie.
de aceea cred ca sexul oral presupune sa iti cunosti partenerul.sa cunosti cate ceva despre cum vede el "finaliatatea" si "calitatile" ei...
eu stiu ce vreau...si cum imi place....si sunt sigura ca si el stie...deci restul depinde doar de: location, timing & mood....
RaymondDenis
23rd January 2007, 02:48
Prefer sa finalizez pe corp decat in gura...pt ca mai apoi trebuie sa o sarut si mi se pare putin naspa.....Pana acuma nici o partenera nu a vrut o finalizare in gura poate ca si din cauza asta am aceasta retinere....