kretzu77
12th January 2007, 13:24

e bun de pus ca logo al topicului
doriniciu_ff
12th January 2007, 13:30
QUOTE(kretzu77 @ Jan 12 2007, 12:24)

e bun de pus ca logo al topicului

trebuie sa-mi platesti drept de autor. si nu te mai holba asa la
mele.
r@zvan
12th January 2007, 13:46
Am vazut ca sunt unii barbati care au partenere stabile, isi pun iubitele/sotiile sa le faca felatii
dar de un cunilingus nici nu vor sa auda.
Mi se pare o situatie cel putin penibila.
Vorba aia: "Daca n-ai incercat un 69 ai trait degeaba."
doriniciu_ff
12th January 2007, 13:47
QUOTE(r@zvan @ Jan 12 2007, 12:46)

Am vazut ca sunt unii barbati care au partenere stabile, isi pun iubitele/sotiile sa le faca felatii

Sa inteleg ca-ti place???
mufa
12th January 2007, 13:48
QUOTE(r@zvan @ Jan 12 2007, 13:46)

69 suge pietre. Nici nu te poți concentra pe ce faci, nici pe ce ți se face.
r@zvan
12th January 2007, 13:50
QUOTE(mufă @ Jan 12 2007, 13:48)

Speak for yourself.
doriniciu_ff
12th January 2007, 13:50
QUOTE(mufă @ Jan 12 2007, 12:48)

...zise dom' profesor.
normal ca vb pt. el.
mianna
12th January 2007, 13:51

asta-i din alt film ....aaaa, asta....topic
mufa
12th January 2007, 13:56
QUOTE(mianna @ Jan 12 2007, 13:51)

Ai dreptate. Să ne întoacem la umplerea gurilor
r@zvan
12th January 2007, 13:59
Revenind la topic, nu cred ca e vreo femeie care sa se arunce din prima ca inecata sa isi dea unu drumul in gura ei. Dar..."pofta vine mancand".
Naga Queen
12th January 2007, 14:08
QUOTE(r@zvan @ Jan 12 2007, 13:46)

Poate pentru ca se gandesc cu cine si-au mai pus-o inainte si de aici un posibil blocaj in capul lor, ca altfel nu-mi explic.
69....e ok, dar inca ma mai gandesc ca era sa raman odata cu suvenir, si am oroare...nu ma pot concentra nicicum si la una si la alta.
kretzu77
12th January 2007, 16:57

69 suge pietre. Nici nu te poţi concentra pe ce faci, nici pe ce ţi se face.
yep
cateodata chiar se reproseaza: "de ce nu ma lasi draga si pe mine in acelasi timp; e vreo problema"
la raspunsul "e mai misto pe rand, crede-ma" poti primi priviri ciudate
QUOTE(mianna @ Jan 12 2007, 13:51)

care a fost inchis
mianna
12th January 2007, 17:25
Absint
12th January 2007, 19:39
QUOTE(mianna @ Jan 12 2007, 17:25)

zici tu?

ia vezi
aici asa ca va rog din nou, hotarati-va despre ce vreti sa discutati si alegeti topicul. multumesc

Dar cele doua subiecte nu se exclud!! Noh! unde se poate ridica intrebarea: puteti ejacula (in gura) satisfacator atit pt. dumneavoastra, cit si pt. partenera, in timpul unui 69?
Naga Queen
12th January 2007, 19:45
Daca in timpul unui 69 se intampla ca ambii sa aiba orgasm, el ejaculeaza in gura ei, ea de placere il musca....
olteanul
12th January 2007, 23:02
QUOTE(Naga Queen @ Jan 12 2007, 19:45)

Daca in timpul unui 69 se intampla ca ambii sa aiba orgasm, el ejaculeaza in gura ei, ea de placere il musca....

Iată un motiv suplimentar ca să priceapă lumea clar că totul trebuie făcut pe rând. Cu simț de răspundere.
doriniciu_ff
16th January 2007, 10:34
Orice femei cu abilitati, poate intr-un 69 sa mimeze o ejaculare "pe langa". Asa partenerul se va simti satisfacut. El se va gandi ca a mai impuscat o "gutita", ea va gandi ca a mai fraierit o data. E si asta o alternativa.
N-am auzit inca, ca se da cineva in vant dupa o asa practica.
mufa
16th January 2007, 13:17
QUOTE(doriniciu_ff @ Jan 16 2007, 10:34)

Orice femei cu abilitati, poate intr-un 69 sa mimeze o ejaculare "pe langa". Asa partenerul se va simti satisfacut. El se va gandi ca a mai impuscat o "gutita", ea va gandi ca a mai fraierit o data. E si asta o alternativa.
N-am auzit inca, ca se da cineva in vant dupa o asa practica.
Iar eu vreau să văd femeia care are orgasm în timp ce bărbatul linge aerul din jurul vaginului. Haha.
doriniciu_ff
16th January 2007, 14:17
QUOTE(mufă @ Jan 16 2007, 12:17)

Iar eu vreau să văd femeia care are orgasm în timp ce bărbatul linge aerul din jurul vaginului. Haha.
Asta deja e trio! Si daca nu ai vazut pana acum, inseamna ca-i trait degeaba. Lumineaza-ma si pe mine. Fac eforturi disperate sa-mi multumesc partenerul. Da-mi idei.
Sa fie o atfel de placere?
Apropo! Tie de ce-ti place? Sa nu-mi spui ca nu, ca nu te cred.
zahei
16th January 2007, 14:26
prea multe pareri, un singur adevar: e micul dejun al campioanelor. daca vrei sa mergi la Olimpiada, tre sa stii ca nu se face performanta daca nu inghiti. in emisiunea viitoare, despre Clisma. erotism sau necesitate?
Konrad_
21st January 2007, 19:04
Ejacularea in gură...hmmm...
Direct în gură nu-mi place să termin, ci pe faţa ei mai întăi.
Să vă spun de ce ? Pt că uneori, la orgasm, senzaţia e atât de puternică încât devine de nesuportat, dacă mă înţelegeţi ce vreau să spun.
Iar a termina pe faţă, are pt mine, într-o mai mică sau mai mare măsură, şi o conotaţie psihică, să-i văd faţa plină, cu ochii închişi...
Nu pot explica, nu ţine neapărat de dorinţa de a mă simţi un bărbat care domină prin înjosire, cum v-aţi gândi probabil o parte dintre voi.
Nu, nici pe departe, sau doar într-o mică măsură pe care nici măcar nu o conştientizez.
E doar "plăcerea" psihică de a o vedea, cu o mină de "nesătulă", aşteptând ceva, acel CEVA.
Sper să mă fi făcut pe deplin înţeles.
Natyy
21st January 2007, 19:14
QUOTE(Konrad_ @ Jan 21 2007, 19:04)

Ejacularea in gură...hmmm...
Direct în gură nu-mi place să termin, ci pe fața ei mai întăi.
Să vă spun de ce ? Pt că uneori, la orgasm, senzația e atât de puternică încât devine de nesuportat, dacă mă înțelegeți ce vreau să spun.
Iar a termina pe față, are pt mine, într-o mai mică sau mai mare măsură, și o conotație psihică, să-i văd fața plină, cu ochii închiși...
Nu pot explica, nu ține neapărat de dorința de a mă simți un bărbat care domină prin înjosire, cum v-ați gândi probabil o parte dintre voi.
Nu, nici pe departe, sau doar într-o mică măsură pe care nici măcar nu o conștientizez.
E doar "plăcerea" psihică de a o vedea, cu o mină de "nesătulă", așteptând ceva, acel CEVA.
Sper să mă fi făcut pe deplin înțeles.
uuu, soo kinky
femeile adora sa fie dominate si tu ai simtit asta, bv!
am citit in cosmopolitan ca e bine sa-l lasam sa ejaculeze in guritza ca sa-i cerem favoruri de orice fel mai incolo
Konrad_
21st January 2007, 19:22
În ceea ce mă privește, favorurile pe care le fac nu au și nu vor avea niciodată cu nimic de-a face cu sexul.
Ăsta este apanajul frustraților, iar eu chiar nu mă consider a face parte din tagma lor.
Frustrați care nu mai au nici măcar capacitatea să observe femeile speculante.
Nu, nu are nicio legătură.
Vă place să fiți dominate (unora), ok, perfect, înseamnă că voi fi în măsură să observ asta și voi proceda în consecință.
Nu vă place (altora), atunci de asemenea știu ce am de făcut.
Pot convinge foarte ușor, și nu neapărat prin vorbe...
Sau în ultimă instanță, din comoditate, ajutat de imaginația-mi bogată, pot construi în mintea mea scenarii, pt a mă scuti de eforturi și de a o lăsa și pe ea în "lumea ei".
Ehhh...putem divaga la infinit pe tema asta, ca și pe multe altele...
mufa
21st January 2007, 19:38
QUOTE(Natyy @ Jan 21 2007, 19:14)

am citit in cosmopolitan ca e bine sa-l lasam sa ejaculeze in guritza ca sa-i cerem favoruri de orice fel mai incolo

N-aveți decît să cereți.
Guliutza
21st January 2007, 22:30
Mie una ca tipa mi se pare scarbos..si nimca nu m-ar putea face sa accept.Stii se spune ca daca nu accepti asa ceva ..atunci de ce ai petentii la un cunnilingus...sincer nici asa ceva nu mi s-a parut atat de extraordinar pe cat se spune....
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.