Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

balauru_furios
Abia acum topicul devine haios wink.gif.

Auzi mai Diane, tie ti s-a intamplat vreodata sa mananci fara sa te speli pe mani? E, cam tot asa e si cu relatia sperma/urina la care te referi tu laugh.gif.
Laberta
Vrei sa spui ca intareste sistemul imunitar? biggrin.gif

mufa
QUOTE(Diane @ Jan 6 2007, 06:42) *
Pentru mine un barbat care mi s-ar balosi pe fata ar fi la fel de penibil ca un barbat in furou, nu l-as recunoaste ca barbat si mi-ar taia orice chef de participare sexuala.

Păi importantă e participiarea ta pînă atunci. Pe urmă un "mulțumesc" cred că e suficient. lol.gif
me_and_myself
QUOTE(pastel3005 @ Jan 6 2007, 08:10) *
cam lung postul. puteai sa sintetizezi in 3 rinduri cam tot. fiecare are felul lui de a fi. la unele le place, la altele nu. si unele o fac doar pt a face partenerul sa se simta bine. eu nu as sta cu o femeie care are retineri, prejudecati, si care mai e si egoista.

Ete, lung! E una din persoanele care-si argumenteaza minunat punctele de vedere. @Diane, de-ti sunt cat de cat simpatica, sa nu scurtezi nimic, m-auzi? biggrin.gif

In alta ordine de idei : dupa ce-au citit cele ce urmeaza, astept cu interes un mascul care sa admita ca se da in vant dupa practica mai jos mentionata. Nu ca n-ar face-o, da' una e sa spui ca "ii gusta esenta iubirii, contopindu-se in dansul tantrico-ezoteric pana la disparitia constiintei de sine... " si cu tooootul alta cum ca ...
1. Sa se lase luata de val si el sa inghita tot si cu pofta (pe langa zemurile specifice focului invocat initial, sa mai punem si ce mai vine dinspre uter si fundurile de sac Douglas intoarse pe dos de satisfactie, interesant de spus este ca secretiile vaginale variaza in timpul celor 28 de zile in functie de fazele hormonale, micile depozite candidozice, fiziologice in anumite perioade, si detritusurile celulare care nu ies la spalat ies dupa un orgasm viguros de unde nu te astepti si cred ca sunt ceva incantator de simtit pe limba si intre masele ! Uterul are si el mucoasa lui activa si solutiile locale ce se alatura celor care vin dinspre trompele uterine, care trompe la randul lor preiau alte sucuri numai bune de baut.

Ce contin acele "sucuri" ? Produsi de descuamare, materie organica in dezasimilatie, cand te gandesti la unii derivati azotati iti lasa gura apa.

laugh.gif
Franco222
Haideti sa punem mana si pe o carte de astrologie acum. Ce zice acolo la zodia fecioarei? exemplu (mai in gluma): "ea chiar i-a crezut pe parinti cand i-au spus ca sexul e ceva murdar". "Dintre toate semnele, o sa aprecieze cel mai mult un dus inainte si unul dupa".
Normal ca nu poate sa aprecieze gustul unui strop de urina (cu toate ca nu e decat un sange mai...filtrat), si nici chiar ideea ca sperma a trecut prin locul pe unde trecuse si urina.
Prin urmare, ziceti mersi ca nu-i e scarba de saliva rolleyes.gif  si ca e o femeie curata.

Si nu va mai mirati de luxul de amanunte al postului. Fecioara, cand face un lucru, il face perfect.
mufa
1. Sa se lase luata de val si el sa inghita tot si cu pofta (pe langa zemurile specifice focului invocat initial, sa mai punem si ce mai vine dinspre uter si fundurile de sac Douglas intoarse pe dos de satisfactie, interesant de spus este ca secretiile vaginale variaza in timpul celor 28 de zile in functie de fazele hormonale, micile depozite candidozice, fiziologice in anumite perioade, si detritusurile celulare care nu ies la spalat ies dupa un orgasm viguros de unde nu te astepti si cred ca sunt ceva incantator de simtit pe limba si intre masele ! Uterul are si el mucoasa lui activa si solutiile locale ce se alatura celor care vin dinspre trompele uterine, care trompe la randul lor preiau alte sucuri numai bune de baut.
Ce contin acele "sucuri" ? Produsi de descuamare, materie organica in dezasimilatie, cand te gandesti la unii derivati azotati iti lasa gura apa, da, dar nu conteaza, daca mananci ciocolata are gust de ciocolata ! laugh.gif )

Să înțeleg că o să-ți fie mereu scîrbă să-ți săruți copilul. Asta dacă ne gîndim numai la faptul că luni de zile a stat în același sac amniotic din al cărui lichid (chiar dacă reînnoit zilnic) a ingurgitat și apoi l-a execrat. În plus jumătate din acel copil este produsul dejecțiilor masculine. Dar probabil tu nu vei avea copii, deoarece presupun că așa cum ți-e scîrbă să bagi organul de urinat în gură, îți este la fel de scîrbă să-l bagi și în vagin.
Franco222
QUOTE(mufă @ Jan 6 2007, 19:25) *
Dar probabil tu nu vei avea copii, deoarece presupun că aşa cum ţi-e scîrbă să bagi organul de urinat în gură, îţi este la fel de scîrbă să-l bagi şi în vagin.

Sa nu exageram. Fecioarele sunt dependente de conceptele lor despre "cum trebuie", "cum/ce se cuvine" etc.
Organul se cuvine sa se afle in vagin, prin urmare nu cred ca asa ceva ar putea genera vreo farama de scarba nici macar unei native "convinse". Ba, dimpotriva.

me_and_myself
Fecioara pe care am cunoscut-o eu (in sens biblic) nu avea prea multe si nici prea mari inhibitii. Sa banuim cum ca ar avea oarece importanta si ascendentul? biggrin.gif
mufa
QUOTE(me_and_myself @ Jan 6 2007, 22:45) *
Fecioara pe care am cunoscut-o eu (in sens biblic) nu avea prea multe si nici prea mari inhibitii. Sa banuim cum ca ar avea oarece importanta si ascendentul? biggrin.gif

Era-n Pești? biggrin.gif

Hmm, avînd în vedere că ai cunoscut o Fecioară în sens biblic, tocmai mi s-a triplat respectul și dublat admirația pentru persoana ta. w00t.gif
Franco222
Cuvintele mele sunt clare. N-am vorbit despre "inhibitii". Am vorbit despre standarde.
ReeaE
Eu sunt in Pesti. Cred in zodiac! kisstogether.gif
me_and_myself
QUOTE(Franco222 @ Jan 6 2007, 23:41) *
Cuvintele mele sunt clare. N-am vorbit despre "inhibitii". Am vorbit despre standarde.

Standarde? In sensul de banal, stas? Tinand cont de sectiunea pe care ne aflam, referindu-ne la sex in general (si la alte balarii adiacente, in special), nu prea pricep cam pe unde poate fi strecurata notiunea. Ceea ce nu inseamna mare lucru. smile.gif
mufa
QUOTE(me_and_myself @ Jan 6 2007, 23:58) *
Standarde? In sensul de banal, stas? Tinand cont de sectiunea pe care ne aflam, referindu-ne la sex in general (si la alte balarii adiacente, in special), nu prea pricep cam pe unde poate fi strecurata notiunea. Ceea ce nu inseamna mare lucru. smile.gif

Standarde? ohmy.gif Nu mai poate da omul o sfîntă mubipie și să termine drăgăstos în gura iubitei că apar toți ăștia cu STAS, ISO și alte regulamente. biggrin.gif
Heatseeker
In primul rand LA MULTI ANI!
My first post... i'll try not to screw this up too much.

@me_and_myself ... eu sunt "mascul" si pot spune ca am facut ce descrie Diane cu atata scarba si am un singur lucru de spus: nu stiti voi ce e bun wink.gif Am incercat si invers, nu i-a placut gustul (nu a fost chiar ingrozita, dar nu a fost ceva sa ii placa sa repete)asa ca am trecut peste capitolul asta si am sarit la urmatoarea chestie distractiva si ingrozitoare pentru fetele de biserica tongue.gif
Se vorbea pe aici de fetele carora le place, ca ar fi comori... sa inteleg ca si tu cauti versiunea masculina a acestei comori? Citeam acum ceva timp intr-un ziar despre un tip care se plangea ca nevasta a vrut sa faca perversiuni cu el, sa ii faca un oral ... ce nesimtire pe ea! uhuh.gif
bubalus
QUOTE(Heatseeker @ Jan 8 2007, 14:04) *
Citeam acum ceva timp intr-un ziar despre un tip care se plangea ca nevasta a vrut sa faca perversiuni cu el, sa ii faca un oral ... ce nesimtire pe ea! uhuh.gif

citeai?...ferice de tine... eu am avut prilejul sa cunosc un astfel de specimen
statea la noi in bloc cu nevasta (buna de altfel) si copilul. erau veniti de undeva de la tara si stateau la o ruda la noi in bloc.
cum mai vb si noi ca baietii intr-o seara.... "tema" era oralul... la care specimenul spune: "eu nu o las pe nevasta-mea sa mi-o suga... cum sa mi-o suga cu gura cu care pupa copilul" ... oricum ne-a lasat fara replica.... dar ne-am distrat copios....
pastel3005
suntem inconjurati de fel de fel de oameni. unii au atitea prejudecati, incit le-ar trebui 3 vieti ca sa isi dea seama ca mai exista si altceva decit ,,ingustimea'' lor mentala. tot pe ideea postului anterior: am un amic, care merge special la prostituate, pt sex oral, pt a ejacula in gura. l-am intrebat de ce nu incearca cu sotia. a zis ca el nu saruta una care face asa ceva. mda.
kretzu77
QUOTE(bubalus @ Jan 8 2007, 16:38) *
citeai?...ferice de tine... eu am avut prilejul sa cunosc un astfel de specimen
statea la noi in bloc cu nevasta (buna de altfel) si copilul. erau veniti de undeva de la tara si stateau la o ruda la noi in bloc.
cum mai vb si noi ca baietii intr-o seara.... "tema" era oralul... la care specimenul spune: "eu nu o las pe nevasta-mea sa mi-o suga... cum sa mi-o suga cu gura cu care pupa copilul" ... oricum ne-a lasat fara replica.... dar ne-am distrat copios....

iar ajungem la pupatul copilului si la spalaturi bucale mai oameni buni? dry.gif
balauru_furios
Sunt aspecte de munca si viata laugh.gif.
kretzu77
QUOTE(balauru_furios @ Jan 8 2007, 21:15) *
Sunt aspecte de munca si viata laugh.gif.

munca e spalatul si viata pupatul? w00t.gif
balauru_furios
Nu, ambele sunt niste aspecte. De munca si viata laugh.gif.
Zamo
"Spune-mi acum daca-mi faci o m..e / Caci fara ea dragoste nu e..."
tongue.gif
mufa
QUOTE(Zamolxel @ Jan 9 2007, 12:08) *
"Spune-mi acum daca-mi faci o m..e / Caci fara ea dragoste nu e..."
tongue.gif

Și de ce n-ar fi și ăsta un motiv de dragoste? biggrin.gif
Absint
QUOTE(sorin mok @ Jan 5 2007, 17:10) *
DE acord. Dar cum lasi semnul proprietatii, cum iti insemni "supusul"?

Eu gindeam ca senzatia e suficienta, dar daca e nevoie si de semne... nu uita ca "supusul" are o particica extrem de vulnerabila fix intre dintii "stapinei". Poate ar fi mai nobil din partea ei sa nu lase semne. naughty.gif

QUOTE(mufă @ Jan 9 2007, 16:00) *
Şi de ce n-ar fi şi ăsta un motiv de dragoste? biggrin.gif

Fiindca atunci ai avea motive sa iubesti toate nasparliile de pe centura. tongue.gif
kretzu77
QUOTE(mufă @ Jan 9 2007, 16:00) *
Și de ce n-ar fi și ăsta un motiv de dragoste? biggrin.gif

poate o consecinta laugh.gif (mai rar)
mufa
QUOTE(Absint @ Jan 9 2007, 17:47) *
Fiindca atunci ai avea motive sa iubesti toate nasparliile de pe centura. tongue.gif

Motiv de dragoste din partea ei, nu din partea mea biggrin.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.