Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

Judith
Da, imi place. Destul de explicita? w00t.gif
dennis12225
eu zic ca e periculos.

iti schimba culoarea ochilor

mih4it4
QUOTE (pastel3005 @ 23rd December 2006, 22:51) *
daca le-ar place, ar inghitii, nu ar scuipa, si nu ar inghitii rar. unele zic ca gustul difera.

Fetele rele scuipă, fetele bune înghit ! lol.gif
Glumă.. naughty.gif
danpopescu m
uneori si alea rele mai scuipa.
kenthd8
De exemplu partenera mea nu accepta si totusi sunt cu ea de 2 ani si ne facem toate poftele sexuale!
alex_uc
CITAT (kenthd8 @ 23rd August 2009, 17:20) *
De exemplu partenera mea nu accepta si totusi sunt cu ea de 2 ani si ne facem toate poftele sexuale!

Hotareste-te!

Ori poate tu nu vrei/nu-ti place asa ceva biggrin.gif
gigel de hohențolărn
eu nu înțeleg o treabă, ce e așa excitant pentru mascul dacă femeia înghite ceva or ba? adică dacă mâncă duduia lubeniță sau ciorbă de perișoare se cheamă că masculu e excitat în mai mică or mai mare măsură?

dantella
CITAT (gigel de hohențolărn @ 23rd August 2009, 19:53) *
eu nu înțeleg o treabă, ce e așa excitant pentru mascul dacă femeia înghite ceva or ba? adică dacă mâncă duduia lubeniță sau ciorbă de perișoare se cheamă că masculu e excitat în mai mică or mai mare măsură?

na , ca mai curiozitate ai si mata... naughty.gif
cred ca... naughty.gif cei mai multi barbati vor sa fie "digerati" la propriu... notangel.gif
Ursul_Polar
QUOTE (gigel de hohențolărn @ 23rd August 2009, 19:53) *

ce-i trebuie sa fie excitat intr-o mai mare masura cand el isi termina treaba huh.gif, cel putin pentru sesiunea aia
ideea e imprumutata din domenii artistice unde finalul trebuie sa cuprinda acte de iluzionism sleep.gif
gigel de hohențolărn
@dantela> digerați? io credeam că e o fobie de-a dreptu pentru mușcăciuni sau ceva de genu laugh.gif

@ursu polar>mă cine știe, poate că apar unii care se declară total dezamăgiți că duduia nu se bagă la un iluzionism și cu rahatu lor confusedsmiley.png
Ursul_Polar
QUOTE (gigel de hohențolărn @ 23rd August 2009, 20:19) *
@ursu polar>mă cine știe, poate că apar unii care se declară total dezamăgiți că duduia nu se bagă la un iluzionism și cu rahatu lor confusedsmiley.png

si scarabeii sunt vietuitoare sleep.gif
Fr3ak
QUOTE (gigel de hohențolărn @ 23rd August 2009, 19:53) *

În mai mică măsură. (cu unele excepții, binențeles)
Na, acum ești lămurit?
alinnc
da` de ce sa nu inghita?face parte din act inghitirea,defapt la prima inghite iar la a 2-a scuipa ,sa fie ambele momente sexual-artistice implinite.
klaw_godly
CITAT (alinnc @ 26th August 2009, 02:05) *
da` de ce sa nu inghita?face parte din act inghitirea,defapt la prima inghite iar la a 2-a scuipa ,sa fie ambele momente sexual-artistice implinite.

și la a 3-a ce face?
alinnc
CITAT (klaw_godly @ 26th August 2009, 02:08) *
și la a 3-a ce face?

pai ce vrea,le repeta...in ce ordine vrea.
crst_g
la a 3-a ii da lui sa scuipe. w00t.gif
sebulbus
Gargara
Whiskey
CITAT (klaw_godly @ 26th August 2009, 02:08) *
și la a 3-a ce face?

la a 3-a face schimb de continut cu partenerul
forsale
CITAT (Whiskey @ 27th August 2009, 02:24) *
la a 3-a face schimb de continut cu partenerul

Bai gluma gluma , dar in cazul meu , oricat de cocos ma dau in pat nu am reusit sa ii cer asta decat odata , ea pentru mine a zis ....ok, mare veselie pe mine ...ce misto ..bla bla bla , dar stupoare...mie nu mi-a placut! Nu i-am mai cerut-o!
danpopescu m
CITAT (forsale @ 27th August 2009, 16:46) *
Bai gluma gluma , dar in cazul meu , oricat de cocos ma dau in pat nu am reusit sa ii cer asta decat odata , ea pentru mine a zis ....ok, mare veselie pe mine ...ce misto ..bla bla bla , dar stupoare...mie nu mi-a placut! Nu i-am mai cerut-o!

pai asa cum spui ca ai cerut e ca si cum ai avea program de sex marti la ora 13. normal ca va fi un fiasco. poate daca venea de la ea, stiind ca oricarui barbat i place, nu ti se mai parea nasol. din contra. trageti voi concluzia.
forsale
CITAT (danpopescu m @ 28th August 2009, 00:38) *
pai asa cum spui ca ai cerut e ca si cum ai avea program de sex marti la ora 13. normal ca va fi un fiasco. poate daca venea de la ea, stiind ca oricarui barbat i place, nu ti se mai parea nasol. din contra. trageti voi concluzia.

Muta-te cu o femeie si ai sa vezi ce programat o sa fie totul!!! Chiar asa ; marti la ora 13!!!Si nu , nu-mi place parerea ta, eu am facut-o si nu mi-a placut pur si simplu scena, nu era ca in filme, e de facut cu curvele nu cu iubita !
bebeee
...si curvele alea sunt iubitele altora.Iti dau dreptate intr-un fel;in timp ce unele par a se fi nascut pt asta,altora chiar nu le sta bine.
danpopescu m
CITAT (forsale @ 28th August 2009, 09:22) *
Muta-te cu o femeie si ai sa vezi ce programat o sa fie totul!!! Chiar asa ; marti la ora 13!!!Si nu , nu-mi place parerea ta, eu am facut-o si nu mi-a placut pur si simplu scena, nu era ca in filme, e de facut cu curvele nu cu iubita !

am stat impreuna cu o femeie, si nu asta a fost motivul pt care nu mai stau. nu neg a exista cupluru care o fac programat. o tampenie. nu as putea trai asa. un cuplu se presupune (teoretic) , ca amandoi se aseamana, deci spontaneitatea ar cam treb sa fie la amandoi, asa nu ar incape discutie de programare pt sex.
in a doua parte nu sunt sigur ca am inteles ce ai vrut sa spui. sexul oral nu e de facut u iubita?o mare greseala.dar este parerea ta. in felul asta c, cei care gandesc asa, vor treb sa mearga periodic la curve pt anumite fantezi/fetishuri. e normal? dupa mine nu.
pt multi sexul oral este inca o prejudecata ,ceva scarbos.ceea ce nu este firesc.
Tzushka
CITAT (forsale @ 28th August 2009, 10:22) *

hait! altu... deadtongue.gif
Whiskey
CITAT (Tzushka @ 28th August 2009, 15:52) *
hait! altu... deadtongue.gif

Din nou faza cu: "pupa copiii dupa ce face sex oral" laugh.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.