Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

mianna
QUOTE(balauru_furios @ Jan 1 2007, 19:01) *
Ar fi cazul sa remarci diferenta intre a afirma "eu cred ca exista femei carora le place sa li se ejaculeze in gura" si "sunt sigura ca exista, pentru ca mie imi place". A doua afirmatie poate fi privita cu anumite rezerve wink.gif.

venind din partea unui barbat sau a unei femei careia nu-i place, da, prima fraza e cea potrivita. dar sa o folosesc eu mi s-ar parea la fel de ilara ca si cand as zice "cred ca-s blonda" laugh.gif

reciteste un pic ce-ai scris tu, cu mana ta: "sunt sigura", nu "iti cer tie sa fii sigur". asta era ideea, eu sunt sigura, tu n-ai decat sa nu fii.

(macar certitudinea ca-s femeie imi dai voie s-o am, sau si aici decide vreo comisie? biggrin.gif )
mufa
QUOTE(Franco222 @ Jan 1 2007, 19:16) *
N-am vrut sa condamn anumite parti ale erotismului, doar ca n-s vrea ca femeile sa inteleaga de aici ca au o bila alba daca inghit sperma.

Poate nu primesc de la tine naughty.gif

roșu
Motivul pentru care treaba asta e plăcută e următorul: În timpul ejaculării, simțurile sunt mai ascuțite, și fiecare senzație de plăcere cauzată de joaca cu limba este amplificată.
zen
QUOTE(Absint @ Jan 1 2007, 19:56) *
Pai de ce crezi ca am oferit ocazia comentariilor? naughty.gif

BTW, La multi ani smile.gif

balauru a explicat prima varianta, aia nimic deosebita.

ar mai fi: ( si asteptam completari de la useri cu experiente/a)
-aveai unul in tine, unul care termina pe spate
-aveai una intre craci, unul care termina..

....

sau, varianta preferata, ar fi ca esti asa sensibila, ca te termini cand esti atinsa intr-un anume fel pe spate. dar aia ar fi greu de crezut, in contextul black-out-ului dupa al treilea, nu? tongue.gif
Laberta
Da, domnule, barbatilor le place sa ejaculeze in gura partenerelor, le place cand acestea inghit, le place cand li se face deep-throat, cand au parte de partide three-some, cand au nu-s' cate amante.
Din fericire toate astea se intampla numai aici pe SP. lol.gif
Realitatea este mult prea departe.

La multi ani la toata lumea!
zen
QUOTE(Laberta @ Jan 1 2007, 21:48) *
Da, domnule, barbatilor le place sa ejaculeze in gura partenerelor, le place cand acestea inghit, le place cand li se face deep-throat, cand au parte de partide three-some, cand au nu-s' cate amante.

uneori, realitatea e mai frumoasa. tongue.gif sau , mai prozaic spus, viata bate filmul.
ca sa simplificam, mie imi place ceea ce face placere si celeilate parti implicate in productia de endorfine.
ma rog, nu chiar orice, dar prinzi ideea.
mianna
QUOTE(Laberta @ Jan 1 2007, 20:48) *

da, in realitate le place doar pozitia misionarului cu lumina stinsa si sonorul minim tinzand spre zero. fireste, cu o singura femeie toata viata. tongue.gif

mai fac din cele enumerate mai sus doar findc-au auzit ca periodic revin la moda, pe rand. si, ca si-n vorba aia cu "rabda baba la frumusete", mai rabda si bietii barbati cate-un deep throat biggrin.gif

zen
QUOTE(mianna @ Jan 1 2007, 22:00) *
mai fac din cele enumerate mai sus doar findc-au auzit ca periodic revin la moda, pe rand. si, ca si-n vorba aia cu "rabda baba la frumusete", mai rabda si bietii barbati cate-un deep throat biggrin.gif

shit , asa e , acu inteleg de ce nu mai incerc de mult "adancingat", ca era un chin ca naiba tongue.gif
mianna
QUOTE(zen @ Jan 1 2007, 21:17) *
shit , asa e , acu inteleg de ce nu mai incerc de mult "adancingat", ca era un chin ca naiba tongue.gif

norocul tau c-a iesit din moda laugh.gif
Absint
QUOTE(zen @ Jan 1 2007, 20:34) *
balauru a explicat prima varianta, aia nimic deosebita.

ar mai fi: ( si asteptam completari de la useri cu experiente/a)
-aveai unul in tine, unul care termina pe spate
-aveai una intre craci, unul care termina..

....

sau, varianta preferata, ar fi ca esti asa sensibila, ca te termini cand esti atinsa intr-un anume fel pe spate. dar aia ar fi greu de crezut, in contextul black-out-ului dupa al treilea, nu? tongue.gif

lol.gif Se cunoaste retina...
Cit despre sensibilitate: am ezitat mult intre nick-ul Absint si cel de Orhideea. biggrin.gif Da' m-am gindit ca Absint lumineaza un pic si problema black-out-ului (ca vaz ca roade rau laugh.gif)

QUOTE(mianna @ Jan 1 2007, 21:00) *
da, in realitate le place doar pozitia misionarului cu lumina stinsa si sonorul minim tinzand spre zero. fireste, cu o singura femeie toata viata. tongue.gif

Si aia cu camasa de noapte de finet ridicata pin' la briu. tongue.gif
zen
QUOTE(Absint @ Jan 1 2007, 22:26) *
lol.gif Se cunoaste retina...
Cit despre sensibilitate: am ezitat mult intre nick-ul Absint si cel de Orhideea. biggrin.gif Da' m-am gindit ca Absint lumineaza un pic si problema black-out-ului (ca vaz ca roade rau laugh.gif)

-lumineaza pe dreaq.. poate doar daca ti-o tragi absenta, haha dupa al treilea , evident tongue.gif
-ce camasa de noapte? se pune cearceaful intre, cu o gaura in el.
in dreptul gurii, normal, altfel ce placere e?
mufa
QUOTE(zen @ Jan 1 2007, 21:31) *
-lumineaza pe dreaq.. poate doar daca ti-o tragi absenta, haha dupa al treilea , evident tongue.gif

Încearcă și avatarul. biggrin.gif
mianna
QUOTE(mufă @ Jan 1 2007, 21:50) *
Încearcă și avatarul. biggrin.gif

al tau? daaaa, lumineaza biggrin.gif
mufa
QUOTE(mianna @ Jan 1 2007, 22:08) *
al tau? daaaa, lumineaza biggrin.gif

Hmm, a rămas cineva fără becuri pe acasă? biggrin.gif
balauru_furios
QUOTE(Absint @ Jan 1 2007, 21:26) *

Stii ca absintul adevarat (nu prostiile alea facute prin Cehia si botezate absint) nu se mai fabrica de multisor? laugh.gif

QUOTE(mianna @ Jan 1 2007, 19:18) *
venind din partea unui barbat sau a unei femei careia nu-i place, da, prima fraza e cea potrivita. dar sa o folosesc eu mi s-ar parea la fel de ilara ca si cand as zice "cred ca-s blonda" laugh.gif

reciteste un pic ce-ai scris tu, cu mana ta: "sunt sigura", nu "iti cer tie sa fii sigur". asta era ideea, eu sunt sigura, tu n-ai decat sa nu fii.
(macar certitudinea ca-s femeie imi dai voie s-o am, sau si aici decide vreo comisie? biggrin.gif )

Hai nu te mai da pe dupa corcodus, sunt sigur c-ai inteles ce vreau sa zic. Discutia nu se desfasoara la o masa, cu cate un pahar in fata, ci pe un forum unde toata lumea e anonima. Asa ca da, ai putea, la o adica, sa fii si un pusti de 17 ani cu cosuri pe fata laugh.gif (nu zic ca esti, e doar un exemplu tongue.gif).
mianna
QUOTE(balauru_furios @ Jan 3 2007, 10:45) *
Hai nu te mai da pe dupa corcodus, sunt sigur c-ai inteles ce vreau sa zic. Discutia nu se desfasoara la o masa, cu cate un pahar in fata, ci pe un forum unde toata lumea e anonima. Asa ca da, ai putea, la o adica, sa fii si un pusti de 17 ani cu cosuri pe fata laugh.gif (nu zic ca esti, e doar un exemplu tongue.gif).

placerea de a o demonstra pe forum ti-o las tie, pe mine ma depasesc demonstratiile virtuale biggrin.gif
olteanul
QUOTE(Absint @ Jan 1 2007, 21:26) *

Vai cât de pervers!!!

S-a dus dracu orice urmă de nebunie, de amor turbat, de visare puberă...

Of, cum distrug unii visele!
sorin mok
Barbatilor le place pentru ca este un gest de afirmare a puterii si dominatiei. Nu e vorba de placerea fizica, care exista - cu ochii inchisi nici nu poti sa faci diferenta intre o femeie sau un barbat care iti face felatie - ci de placerea de a domina si a fi superior.
Din acest motiv cea mai des folosita sintagma pe stadion este "m...e ba", "iti dau m...e", imi bag p... in gura ta" etc. Cel ce striga ar putea face toatea astea nu pentru ca ii place (ca doar nu sunt toti suporterii gay), ba chiar ar putea sa o faca chiar daca nu-i place, ci pentru ca poate si pentru ca ar fi un gest de stapan.

Apropo, romanii isi luau in stapanire sclavii cu formula> Te paedico! sau Te irrumo! Si nu o faceau, dar puteau sa o faca oricand pentru ca erau stapani.

Ia s-o chem oleaca pe secrtetara mea, sa-i arat cine e sefu! notangel.gif
ReeaE
De porci.
Absint
QUOTE(olteanul @ Jan 3 2007, 23:16) *
S-a dus dracu orice urmă de nebunie, de amor turbat, de visare puberă...
Of, cum distrug unii visele!

Pai daca v-ati invatat toti numai cu fantezii cu "cat suit"-uri de latex, sortulete de chelnerita si sosetele 3/4 de scolarita... w00t.gif

QUOTE(sorin mok @ Jan 5 2007, 13:00) *
Barbatilor le place pentru ca este un gest de afirmare a puterii si dominatiei. Nu e vorba de placerea fizica, care exista - cu ochii inchisi nici nu poti sa faci diferenta intre o femeie sau un barbat care iti face felatie - ci de placerea de a domina si a fi superior.

De acord pina la un punct: ala al ejacularii. Orgasmul este practic un abandon. Cel care domina e cel care detine controlul. Si de asta in momentul ejacularii rolurile stapin-sclav se schimba un picut wink.gif
sorin mok
QUOTE(Absint @ Jan 5 2007, 15:08) *
Pai daca v-ati invatat toti numai cu fantezii cu "cat suit"-uri de latex, sortulete de chelnerita si sosetele 3/4 de scolarita... w00t.gif
De acord pina la un punct: ala al ejacularii. Orgasmul este practic un abandon. Cel care domina e cel care detine controlul. Si de asta in momentul ejacularii rolurile stapin-sclav se schimba un picut wink.gif

DE acord. Dar cum lasi semnul proprietatii, cum iti insemni "supusul"?
kretzu77
QUOTE(ReeaE @ Jan 5 2007, 14:34) *
De porci.

aha
inteleg
dry.gif
mufa
QUOTE(sorin mok @ Jan 5 2007, 17:10) *
DE acord. Dar cum lasi semnul proprietatii, cum iti insemni "supusul"?

De obicei fleașcă smile.gif
Diane
QUOTE(Mosotti @ Dec 30 2006, 17:36) *
iar a aparut domnisoara aia crestin ortodoxa care compara sperma cu cacatu sad.gif

Pot sa compar ce vrea muschii mei, nu stiu care e problema. Le compar din punctul de vedere al senzatiei pe care mi-o provoaca ideea ca cineva ar putea baga in gura asa ceva, unde am vorbit de criterii medicale sau religioase, asa cum sugerai tu si in alte mesaje ? Urinezi si ejaculezi prin acelasi loc, sau tu ai canale separate ? Vin si te intreb acum, ca sa nu te mai revolti atata ca fac comparatie intre urina si sperma, tu ai bea apa dintr-un pahar in care ai urinat si din care ai aruncat urina ? Eu una, nu ! Nici macar din paharul in care am urinat eu, desi sunt cu analizele OK. Daca as vedea pe cineva care mananca sau bea dintr-un borcan in care a urinat el sau altcineva as spune ca nu este in regula cu bibilica, sunt convinsa ca toti cei care sunt fani inghitit ar reactiona la fel, inclusiv tie ti-ar intoarce matele pe dos, sau poate ti-ai schimbat optiunile fata de urina intre timp si apreciezi gustul daca este vorba de cantitati mici (cei de la Misa nu intra in discutie fiindca ei servesc cu paharul !).

Revenind ontopic.

Sa presupunem si situatia inversa, sa vedem cum ar reactiona o femeie daca ar fi oarecum in aceeasi situatie : ea deasupra fetzei lui (mai exact deasupra limbii lui), ca un turn Eiffel, cantandu-i invitatia "com'on, baby, light my fire !". Ce posibilitati de finalizare ar avea ea, daca ar fi sa ne luam dupa pretentiile unora din voi ?

1. Sa se lase luata de val si el sa inghita tot si cu pofta (pe langa zemurile specifice focului invocat initial, sa mai punem si ce mai vine dinspre uter si fundurile de sac Douglas intoarse pe dos de satisfactie, interesant de spus este ca secretiile vaginale variaza in timpul celor 28 de zile in functie de fazele hormonale, micile depozite candidozice, fiziologice in anumite perioade, si detritusurile celulare care nu ies la spalat ies dupa un orgasm viguros de unde nu te astepti si cred ca sunt ceva incantator de simtit pe limba si intre masele ! Uterul are si el mucoasa lui activa si solutiile locale ce se alatura celor care vin dinspre trompele uterine, care trompe la randul lor preiau alte sucuri numai bune de baut.

Ce contin acele "sucuri" ? Produsi de descuamare, materie organica in dezasimilatie, cand te gandesti la unii derivati azotati iti lasa gura apa, da, dar nu conteaza, daca mananci ciocolata are gust de ciocolata ! laugh.gif )

2. Desi luata de val si in culmea orgasmului ea il poate feri pe domn de "gustare" si va asista incantata cum roadele iubirii se preling pe barbia, nasul, obrazul sau genele iubitului.

Eu nu comentez mai mult, parerea mea este stiuta, mi-am luat deja toate cartonasele galbene si rosii pentru parerile exprimate. Poate ca sunt femei care sunt incantate, pana la un punct chiar inteleg. Ce as intelege cel mai greu ar fi faza cu improscarea fetzei fleasca, cum zice mufa. De fapt si asta pot sa inteleg din punctul lui de vedere, barbatii sunt foarte infantili in raporturile cu femeile, eu nu stiu ce semn de infantilism mai mare poti avea din partea unui barbat decat faptul ca se simte satisfacut depunandu-si icrele pe fata unei femei. Ceea ce inteleg eu foarte greu este in ce consta satisfactia ei ? Cu greu imi pot imagina intr-o partida de amor o imagine mai dezgustatoare. Exista cateva lucruri care imi provoaca o repulsie extraordinara, sexual vorbind: imaginile cu homosexuali, genul acela de barbati efeminati, care par in furou si cand nu sunt, si imaginea masculului care-si scurge sperma pe fatza sau in apropierea fetzei unei femei. Am incercat sa inteleg de ce repulsia asta, iar explicatia pe care mi-am dat-o este ca ambele imagini reprezinta degradari ale ideii pe care o am eu despre ce trebuie sa fie un barbat. Pentru mine un barbat care mi s-ar balosi pe fata ar fi la fel de penibil ca un barbat in furou, nu l-as recunoaste ca barbat si mi-ar taia orice chef de participare sexuala. Insatisfactia nu ar veni din faptul ca m-as simti dominta, jocul asta poate avea hazul lui daca ai cu cine sa-l joci si il accepti, si nici din teama de a ma murdari in vreun fel (pricini medicale, religioase sau mai stiu eu ce), pur si simplu mi-ar da senzatia de Vali Vijelie sexual, ceea ce in culmea orgasmului sau in preajma lui trebuie sa fie foarte "dureros" si de neiertat. Cunosc cazul unui prieten al carui motan aducea de afara gandaci pe care-i depunea pe perna amicului ca pe o prada cand amicul avea somnul mai dulce (gandacii fusesera depozitati sub pat in prealabil). O chestie facuta de animal din instint fara nicio prelucrare. Asa si barbatii. Ejaculatul in gura sau pe fata unei femei, din punctul meu de vedere, intra in aceeasi categorie cu asta sau cu ragailele, nu alea necontrolate, ca alea ar mai fi scuzabile, au scapat, ci cu cele date cu satisfactie in public, in ideea ca acesta ar trebui sa se simta incantat. Asa cum se gasesc destui care apreciaza ragaiala si zic ca este normal, asa sunt si unii care ejaculeaza la maniera de care vorbeam si considera ca placerea lor este indreptatita. De gustibus... Dar nu pe fata mea ! bash.gif
pastel3005
cam lung postul. puteai sa sintetizezi in 3 rinduri cam tot. fiecare are felul lui de a fi. la unele le place, la altele nu. si unele o fac doar pt a face partenerul sa se simta bine. eu nu as sta cu o femeie care are retineri, prejudecati, si care mai e si egoista.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.