Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

aditzagl19
CITAT (CICI&Co @ 11th June 2009, 12:02) *
Batem pasul pe loc. Nu e vorba de silă/plăcere.
Voi aveți mereu nevoie de feedback. Unul pozitiv, cât mai înflorit, ori altfel se cam alege praful. Noi nu.

Era de asteptat sa spui ca numai noi avem nevoie
Cum e cand iei o bucata de carne si o pui direct pe gratar sa se prajeasca si dupa te apuci de mancat?
Cum e cand aceeasi bucata de carne o condimentezi, o lasii la "macerat", dupa care o pui pe un gratar cu un sos atent ales, iar dupa ce e gata "prajeala" langa ea pui o garnitura?
Nevoia barbatilor este de a condimenta sexul.Pentru ca sexul in sine este plictisitor, insa atitudinea pe care o ai, gesturile si tot ceea ce urmeaza pe langa el il face atat de special.
Ejacularea in gura este doar un alt mod de a scapa de rutina si de a apropia si mai mult cuplul
Si atata timp cat partenera va fi capabila sa imi intuiasca placerile si le va infaptui pentru a ma vedea fericit (si nu numai) => ca si eu la randul meu voi dori sa o satisfac cat mai bine, pentru ca odata cu satisfactia ei vine si a mea.Tare ador cand observ un zambet plin de multumire.Face mai mult decat "Mi-a placut la nebunie"
Tzushka
CITAT (aditzagl19 @ 11th June 2009, 22:13) *
Nevoia barbatilor este de a condimenta sexul.Pentru ca sexul in sine este plictisitor, insa atitudinea pe care o ai, gesturile si tot ceea ce urmeaza pe langa el il face atat de special.

sigur nu-i invers?... huh.gif

aditzagl19
desigur
Tzushka
ha? huh.gif
klaw_godly
CITAT
Pentru ca sexul in sine este plictisitor

Serios? Atunci poți să fuți un bostan și tot aia îți e. Plictis.
cosminnuss
cred ca vrea sa zica ca si reciproca e valabila.

Nu cred ca se refera la faptul ca este adlitteram plictisitor, ci mai degraba mai putin interesant decat daca ai condimenta, ceea ce are logica.
Manowar
Eu as zice ca va agitati de pomana.
Va zic eu cum arata voturile, momentan.

Da, desi nu cred ca partenerei ii place (tot el, usor dezamagit) [ 357 ] *50* [25.37%]

Aici s-au dus cele mai multe voturi.

Cu alte cuvinte, sfatul meu e s-o lasati moarta cu mimatul si "feedbackul", ca nu-si are rostul. Or fi si ceva prosti care viseaza cai verzi pe pereti, nu contesta nimeni, dar in general, prostii respectivi fac chestia asta cu unele platite.

Oricum, e de megalol ideea aia cu "dar sa nu ma sarute". Nu stiu cum e treaba in sine, dar daca as fi femeie si m-as trezi in situatia aia (tip care s-ar feri de mine dupa), nu as mai incerca sa-l sarut, l-as scuipa cu tot ce-a mai ramas... biggrin.gif

Tzushka
CITAT (Manowar @ 11th June 2009, 22:59) *
nu as mai incerca sa-l sarut, l-as scuipa cu tot ce-a mai ramas... biggrin.gif

thumbup.gif
Manowar
QUOTE (Tzushka @ 11th June 2009, 23:03) *
thumbup.gif

Am uitat sa precizez: nu incercati asta acasa. Eu n-am cum sa ma pun in pielea unei tipe, asa ca gandesc in continuare la modul "n-ar avea ce sa-mi faca". Da' realist vorbind, una care face asa ceva are sanse mari sa plece acasa cu dintii in batista, daca tipul n-are simtul umorului.
CICI&Co
QUOTE (Tzushka @ 11th June 2009, 23:03) *
thumbup.gif

În mod normal, aș șterge postul ăsta, că știi care e regula, dar acum nu-mi vine.
E prea... ontopic, așa. peacefingers.gif
danpopescu m
CITAT (CICI&Co @ 11th June 2009, 11:11) *
Oh, da! Simt o excitație aproape de orgasm. wacko.gif
N-am zis că o fac pentru partener și în fapt le cam displace, doar că e ceva de care ne-am cam putea lipsi... și cu, și fără, cam tot aia ne este. Nouă.

P.S. Poate trebuia să trec "mai mult pentru...", nu "doar".

acum sa fiu sincer, nu as putea spune , clar, imi place sa dau limbi. da imi place dar in mod sigur in subconstient s-a facut o legatura, si sunt satisfacut sa o vad cum geme si se joaca cu mainile pe chelia mea. si un alt adevar: eu cel putin pot sa spun ca fac se''pentru ea'' aproape tot timpul. un barbat , simplu, sa fie satisfacut ii trebuie 3-5 minute si gata. evident femeia ramane in soare. nu stiu cat m-a facut inteles.cei care se simt dezgustati de ceea ce spuneai, poate ca nu ar trebui sa primeasca niciodata .si dezgustati te asigur ca nu se simt. sunt doar ipocriti.
Hidd3n
Aici ai dreptate , oricat de jalnic sau scurt ar fi actul sexual in sine , pentru barbat e mereu ok smile.gif) . Don'soara insa ... Cat despre subiect nu imi surade ideea , e chiar jenant pentru mine.
cosminnuss
depinde de deznodamant tongue.gif
Groh

Era un post pe undeva pe aici in care cineva(nu imi amintesc daca fata sau baiat)spunea ca o face ca trebuie sa o faca,pentru partener/partenera;mi se pare o aberatie;din moment ce esti cu persoana iubita ar trebui sa o faci din placere nu din obligatie;eu si prietena facem totul din placere;nu as putea sa ii dau limbi fara sa simt,fara sa imi plca acest lucru;la fel nu as accepta ca ea sa imi faca sex oral din obligatie;mai bine deloc decat asa;nu stiu,noi pe la inceputul relatiei dupa discutii despre orice,ajungand evident si la partea cu sexul am hotarat sa comunicam cat mai deschis fara absolut nici o jena si am stabilit ca in pat fiecare sa spuna ce ii place,ce isi doreste si sa incercam;in caz ca unuia dintre noi nu ii place ceva nu nu mai facem alta data,dar intai incercam si mai ales facem totul din placere si din faptul ca ne dorim acest lucru si mai ales nu ne gandim daca partenerul se simte bine sau nu deoarece in caz ca facem ceva gresit ne spunem;fara suparare de nici o parte,comunicam,spunem unde am gresit eu sau ea si alta data repetam si incercam sa iasa bine;tocmai de aceea eu nu sunt de acord ca unul din parteneri sa faca ceva ce nu ii place doar pentru al vedea pe celalalt satisfacut;pentru mine important e sa ne simtitm bine amandoi nu separat.
sebike
mie imi place, dar pana acuma nu am avut o prietenea careia sa ii placa, ghinion!
Bonpensiero
dar vreau sa va intreb ceva (pe fete)
voua va place sperma, si nu ma refer la gust
adica va place asa sa o aveti pe corp, sa o atingeti, chestii deastea...
mie cred ca mi-ar placea ca o fata sa isi dea drumu pe mine (squirting) dar n-am intalnit niciuna pana acum
Judith
Nu, defapt facem toate astea ca suntem niste Maici Preaiubitoare.
Io nu-mi pot imagina sa fac ceva ce nu-mi place. Si mi-e naspa de muierile care fac cva d drgul partenerului fara sa le placa.
Bonpensiero
CITAT (Judith @ 9th July 2009, 17:32) *
Io nu-mi pot imagina sa fac ceva ce nu-mi place. Si mi-e naspa de muierile care fac cva d drgul partenerului fara sa le placa.

imi pare rau sa aud asta sad.gif
dennis12225
CITAT (Judith @ 9th July 2009, 17:32) *

Sunt perfect de acord, daca nu-i place sa n-o faca "din dragoste" mi se pare ciudat sa nu zic o prostie, am auzit de oameni care au divortat ca ea nu vroia sa faca anal sau oral.

Sunt femei carora le place sperma sau mai degraba nu sunt deranjate ca li s-a umplut gura. Sa faca squirt pe tine poate sa se frece de tine dupa orgasm nu toate femeile au squirturi ca in filmulete, cateva din marile jeturi care sunt prin filme sunt de fapt urina, de asta o femeie care stie cum sta treaba isi goleste vezica, ca daca ajunge la orgasm poti sa simti ceva cald (e un fel de "ma chis pe sula ta" sleep.gif ).
Bonpensiero
CITAT (dennis12225 @ 10th July 2009, 09:28) *
Sa faca squirt pe tine poate sa se frece de tine dupa orgasm nu toate femeile au squirturi ca in filmulete

Stiu. Tocmai deaia am zis ca nu am intalnit niciuna pana acum
sebike
eu am avut una care ma inundat umpiculet, dar ma simteam bine, ca stiam ca eu am scos din ea:)
Bonpensiero
CITAT (sebike @ 13th July 2009, 10:55) *
eu am avut una care ma inundat umpiculet, dar ma simteam bine, ca stiam ca eu am scos din ea:)

I-ai desfundat canalizarea? laugh.gif
sebike
CITAT (Bonpensiero @ 13th July 2009, 12:44) *
I-ai desfundat canalizarea? laugh.gif

ceva de genu, dar a fost amuzant, tremura si din alea, undeva ma simteam implinit thumbup.gif
Yseult
CITAT (gabimok @ 23rd December 2006, 23:08) *
Toti masculii vor sa termine in acest mod...........dar la domnisoare oare le place?

Hell no,mai ales daca vine cu viteza! roll2.gif
darkangelo
CITAT (Yseult @ 25th July 2009, 19:07) *
Hell no,mai ales daca vine cu viteza! roll2.gif

corect. cel mai bine e sa vina pash-pash...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.