Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

CICI&Co
QUOTE (burlan @ Apr 30 2009, 15:05) *
Ce Cici ti-ar place sa pompezi cu un strapon in fundul unui tip? tongue.gif tongue.gif

Nu, dar sigur mi-ar plăcea să le pot trage câte un dos de palmă alora de au obiceiul să posteze vorbe goale.

P.S. Aș fi zis "câte una după ceafă" dacă eram sigură că nu se vor ivi alte interpretări forțate și fără rost.
spdude
Daca ziceai una dupa usa sau dupa un pat, atunci se interpreta biggrin.gif
Eu sa fiu femeie, nu stiu daca as accepta asa ceva. De aia nici nu ma pasioneaza sa o fac ca barbat.

danpopescu m
QUOTE (burlan @ Apr 30 2009, 14:05) *
Ce Cici ti-ar place sa pompezi cu un strapon in fundul unui tip? tongue.gif tongue.gif

wtf?
catalin29
QUOTE (spdude @ Apr 30 2009, 15:59) *
Inca n`am intalnit pe una care sa ma scarbeasca. Orice pasarica e frumoasa daca nu sta in jungla imputita:D
Cat despre ejaculatul in gura, cati tipi ar accepta varianta reciproca?

si secretiile aparute la sarutat pasarici nu se pun?
Tzushka
QUOTE (catalin29 @ May 27 2009, 20:18) *

nu, ca si voi aveti tongue.gif
spdude
QUOTE (catalin29 @ May 27 2009, 20:18) *

Una`i cu secretiile alea, si alta e fully sized squirt...
Fr3ak
QUOTE (spdude @ 30th April 2009, 15:59) *
Orice pasarica e frumoasa daca nu sta in jungla imputita:D

Io zic că nici jungla nu contează. Să fie curată, îngrijită și sănătoasă. Mie atâta-mi ajunge să bag botu.

spdude
Prin jungla inteleg stil natural, cu par mai lung de 2 cm. Aia`i jungla, focar de paduchi, you name it.
Trimmed, cu o dunga, sau doar deasupra...alta poveste. Nu stiu, dar daca vad smocuri de par la fundul ei...moartea pasiunii.
-Zamolx-
CITAT (spdude @ 3rd June 2009, 20:35) *
Prin jungla inteleg stil natural, cu par mai lung de 2 cm. Aia`i jungla, focar de paduchi, you name it.
Trimmed, cu o dunga, sau doar deasupra...alta poveste. Nu stiu, dar daca vad smocuri de par la fundul ei...moartea pasiunii.

Sau daca nu e epilata pe picioare... puke.gif
klaw_godly
CITAT (Fr3ak @ 3rd June 2009, 20:16) *
Io zic că nici jungla nu contează. Să fie curată, îngrijită și sănătoasă. Mie atâta-mi ajunge să bag botu.

Și dacă năpârlește? În primul rând că e inestetic, apoi mai și înfuleci niște păr așa ca aperitiv...

Zalmox Mă omu' acu' mulțumește-te că n-are barbă sau păr pe piept. laugh.gif
spdude
Stiu tipe, si mai observ pe strada pe cate una cu par pe spate sau pe piept, din ala care SE VEDE in lumina soarelui. Dayum! death.gif

Cred ca o sa incep sa port ochelari de soare mai des...

Oricum,daca are barba, i`ar mai ejacula cineva in gura? Ca ar fi o senzatie gay la mijloc biggrin.gif
-Zamolx-
CITAT (klaw_godly @ 3rd June 2009, 21:10) *
Zalmox Mă omu' acu' mulțumește-te că n-are barbă sau păr pe piept. laugh.gif

Noi vorbeam de femei aici... laugh.gif
Topicul de care vorbesti tu l-a deschis Jiji dupa eliberare din parnaie... laugh.gif
klaw_godly
CITAT (spdude @ 3rd June 2009, 21:19) *
Stiu tipe, si mai observ pe strada pe cate una cu par pe spate sau pe piept, din ala care SE VEDE in lumina soarelui. Dayum! death.gif

Oricum,daca are barba, i`ar mai ejacula cineva in gura? Ca ar fi o senzatie gay la mijloc biggrin.gif

Și eu știu una cu barbă. Avea pur și simplu țepi de la cum se barberea. puke.gif Ce senzație ai avea cand ejaculezi la aia în gură, te mai și rănești/iriți pe/la pblă...

Îți recomand cu căldură masca de sudură. biggrin.gif

Ar fi homo stuff, chiar... mellow.gif
ICanFly
CITAT (spdude @ 3rd June 2009, 21:19) *

http://nosex12.googlepages.com/home
rolleyes.gif
Psychosis
CITAT (spdude @ 3rd June 2009, 20:35) *
Nu stiu, dar daca vad smocuri de par la fundul ei...moartea pasiunii.

ack.gif hai ma.. acuma trebuie sa ne epilam si acolo? Nu vreti sa va epilati si voi parul din fund mai intai, ca sa vedeti cum e, si abia apoi sa emiteti pretentii de-astea? tongue.gif
Era un individ pe aici parca.. care spunea ca prietena lui avea par deasupra fundului si i se parea dezgustator ca il simtea chiar daca nu il vedea, dar statea cu ea pt ca era virgina. sleep.gif
CICI&Co
ewpu.gif
Psychosis... dar na, ești încă mică, ești iertată!
Dida
CITAT (Psychosis @ 3rd June 2009, 21:39) *
Era un individ pe aici parca.. care spunea ca prietena lui avea par deasupra fundului si i se parea dezgustator ca il simtea chiar daca nu il vedea, dar statea cu ea pt ca era virgina. sleep.gif

Dacă era păr și nu puf atunci nu e cazul să-mi spună altcineva că e nașpa sau că tre să scap de el. Chiar și dacă nu aș avea iubit în perioada respectivă, tot nu ar exista acela. Ție nu-ți place pielea ca de bebeluș? rolleyes.gif
Psychosis
CITAT (CICI&Co @ 3rd June 2009, 21:42) *
ewpu.gif
Psychosis... dar na, ești încă mică, ești iertată!

Whaat? biggrin.gif

CITAT (Dida @ 3rd June 2009, 21:47) *
Dacă era păr și nu puf atunci nu e cazul să-mi spună altcineva că e nașpa sau că tre să scap de el. Chiar și dacă nu aș avea iubit în perioada respectivă, tot nu ar exista acela. Ție nu-ți place pielea ca de bebeluș? rolleyes.gif

Ba imi place pielea ca de bebelus dar de aici si pana la a ma epila chiar peste tot e cale lunga. peacefingers.gif
Aveam o colega care topaia langa mine odata, si cand am intrebat-o ce are, zicea ca ii creste parul in zona intima si o mananca. Eu ma gandesc ca e norocoasa daca se alege doar cu mancarimi si nu ii cresc si firele sub piele. rolleyes.gif
klaw_godly
CITAT (Psychosis @ 3rd June 2009, 21:39) *
Nu vreti sa va epilati si voi parul din fund mai intai, ca sa vedeti cum e, si abia apoi sa emiteti pretentii de-astea? tongue.gif

Cel puțin eu mă epilez. De ce?
1. E foarte dezgustător.
2. Nu-mi place să am blană.
3. Inestetic și nefolositor.

edit: mergi la mare cu prietena, și să-i iasă paru din slip... hai bă ce dreacu' nu mai suntem în vremurile primordiale. Sau vrei să-i dai la bu#i și n-ai loc de păr... Așa nu, mai bine imi bag p#la într-un dovleac.
spdude
QUOTE (ICanFly @ 3rd June 2009, 20:35) *

Asta ce`i, Biblia Abstinentei ? death.gif

QUOTE (Psychosis @ 3rd June 2009, 20:39) *
ack.gif hai ma.. acuma trebuie sa ne epilam si acolo? Nu vreti sa va epilati si voi parul din fund mai intai, ca sa vedeti cum e, si abia apoi sa emiteti pretentii de-astea? tongue.gif

Ba da biggrin.gif Pai cum naiba sa te epilezi in zona, si sa lasi fix la final de`o freza? Daca tot o faci, fa`o pana la capat. Si daca nu vrei sa te epilezi, ca te doare sau ceva, sunt creme pentru asa ceva. Doar nu crezi ca un barbat care`ti cere sa fii curata nu prezinta acelasi lucru...
Si`n plus , cunosc cupluri care se epileaza reciproc. Cred ca le face o placere sadica...

Bre Klaw, cum dracu` sa se barbiereasca? daca ii creste, sa se epileze, ce naiba. Repet, GAY puke.gif
Dida
CITAT (Psychosis @ 3rd June 2009, 21:57) *
Ba imi place pielea ca de bebelus dar de aici si pana la a ma epila chiar peste tot e cale lunga. peacefingers.gif
Aveam o colega care topaia langa mine odata, si cand am intrebat-o ce are, zicea ca ii creste parul in zona intima si o mananca. Eu ma gandesc ca e norocoasa daca se alege doar cu mancarimi si nu ii cresc si firele sub piele. rolleyes.gif

Păr pubic sub piele?!

Nu peste tot, dar cazul zis de tine cu o tipă cu păr PE fund, e aiurea. De exemplu știu fete care au părul blond, inclusiv cel de pe brațe (șaten deschis) și totuși nu li se pare normal și se epilează și acolo. E absurd, aia mi se pare inutil, nu arăta urât, nu are nimic dacă ai păr pe brațe, cel puțin așa de deschis.

Dar fundul e în centrul atenției mereu, în special mângâierilor.

În fine, deja ne-am depărtat mult de subiect.
Psychosis
CITAT (spdude @ 3rd June 2009, 22:03) *
Ba da biggrin.gif Pai cum naiba sa te epilezi in zona, si sa lasi fix la final de`o freza? Daca tot o faci, fa`o pana la capat. Si daca nu vrei sa te epilezi, ca te doare sau ceva, sunt creme pentru asa ceva.

Da draga, stiu ca exista creme. Eu de epilat vorbeam.

CITAT (Dida @ 3rd June 2009, 22:17) *
Păr pubic sub piele?!

Ti se pare imposibil? Mie nu si prefer sa nu aflu pe pielea mea daca e posibil sau nu. biggrin.gif

Si aici cred ca ma opresc si eu cu offtopicul.
Ia ca acum am vazut pe topic sunt! N-am ce cauta eu aici. w00t.gif
Tzushka
CITAT (Dida @ 3rd June 2009, 22:17) *
Păr pubic sub piele?!

n-ai auzit de par crescut pe SUB piele? huh.gif
ah, credeam ca suntem pe topicul cu epilari..continuati...
Dida
Ba da, pe picioare de exemplu. Dar în zona intimă, na.. nu știam. Sunt norocoasă.
Tzushka
zona aia e mai cu motz? laugh.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.