Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

Tzushka
stiu eu, stiu eu!!!
"Ar trebui sa revenim la ejacularea in gura?"
fairymarjalis
QUOTE (cherie @ Mar 17 2009, 18:22) *
ce parere ai despre tocanita cu ciuperci?
Asta? huh.gif

Am o parere buna.
Chiar si la inghitire.
De tocanita zic. ermm.gif

QUOTE (Tzushka @ Mar 17 2009, 18:24) *
stiu eu, stiu eu!!!

Nu stiu ce insinuezi tu aici, dar eu sunt mereu ontopic, chiar daca de cele mai multe ori derapez. sleep.gif

Tzushka
QUOTE (fairymarjalis @ Mar 17 2009, 18:33) *
Nu stiu ce insinuezi tu aici, dar eu sunt mereu ontopic, chiar daca de cele mai multe ori derapez. sleep.gif

insinuez ca am deviat toti de la subiect wink.gif
Judith
QUOTE (Tzushka @ Mar 17 2009, 18:24) *
stiu eu, stiu eu!!!

Io mi-s bine mersi acu' cu haribourile mele de coca-cola, si tre' sa zic pas la aceasta oferta.
Stapanul_clonelelor
Da' ce, nu-ti place proteina ?
fairymarjalis
QUOTE (Tzushka @ Mar 17 2009, 18:35) *
insinuez ca am deviat toti de la subiect wink.gif

Hai tu, doar stii ca-i mai fain pe aratura. tongue.gif
Si na, ce-ar mai fi de spus despre subiectul asta? S-a zis ca gustul depinde de alimentatia stimabilului, iar in rest depinde de preferintele fiecaruia unde, ce si cum.
Fr3ak
Eu am votat "Nu, nici vorbă (el ,oripilat)". Mi se pare gay să-mi ejaculeze un bărbat în gură.

În schimb, cu EA nu sunt probleme, dacă se pune problema, acceptă fără a ezita.

Deci pentru mine nu e problemă de gust sau conținut ci de orientare sexuală smile.gif

me_and_myself
QUOTE (fairymarjalis @ Mar 17 2009, 19:04) *
Si na, ce-ar mai fi de spus despre subiectul asta?

Adica se poate inchide? Sau mai bine ignoram subiectu' o zi-doua-sapte-noua, pana ne revine inspiratia? Votez pentru a 2a varianta. Cine e contra? Nimeni? Eram sigura! tongue.gif
Liviu72
QUOTE (me_and_myself @ Mar 17 2009, 19:07) *

In semnatura ta scrie: "Sotul este ceea ce ramane dintr-un amant dupa ce i-ai scos nervul"
As parafraza: Sotul este un amant caruia nu-i permiti sa-ti ejaculeze in gura... tongue.gif
fairymarjalis
QUOTE (me_and_myself @ Mar 17 2009, 19:07) *
Adica se poate inchide? Sau mai bine ignoram subiectu' o zi-doua-sapte-noua, pana ne revine inspiratia? Votez pentru a 2a varianta. Cine e contra? Nimeni? Eram sigura! tongue.gif

Stai ca nici n-am vazut c-ai postat. w00t.gif
Mai bine facem o lista cu alimente permise/nepermise.

Exemplu:
- daca mananca varza, are gust a butoi
- daca mananca carne de vita, are gust a trifoi
- so on and so forth... biggrin.gif
spdude
Și atunci ce ai prefera să mănânce? Pește să miroasă ca păsărica ta?
Valentine
Bai nene da' nu stiu de unde si pana unde chestia cu inghititu. Daca ejaculez in gura, ma doare fix in pix ( biggrin.gif ) ce face mai departe cu samanta smile.gif Ca o inghite, ca o scuipa tot aia e.
spdude
Daca o scuipa pe tine sau vomita pe tine e totuna?
Judith
De ce sa vomeze :|?
spdude
Pentru ca unele e pudice si pure, cum sa inghita dom`le, le trazneste Mnezo. (EDIT : nu userul softpedist laugh.gif )
Valentine
QUOTE (spdude @ Mar 17 2009, 21:34) *
Daca o scuipa pe tine

Da care e problema? Imi da cancer? Sau cum? puke.gif ..
spdude
Intreb, daca o scuipa pe tine in timp ce tu faci gura casca speriat ca`i e rau, cum e?
Judith
QUOTE (spdude @ Mar 17 2009, 20:36) *
Pentru ca unele e pudice si pure, cum sa inghita dom`le, le trazneste Mnezo. (EDIT : nu userul softpedist laugh.gif )

Da' n-are legatura pudicitatea cu scarba. Adica din moment ce sperma ajunge in gura ta, nu cred ca mai e vorba de "pudicitate" si nici nu-i asa oribila incat sa vomezi. Eventual sa te sufoci putin, daca merge aiurea pe gat.
Valentine
QUOTE (spdude @ Mar 17 2009, 21:38) *
Intreb, daca o scuipa pe tine in timp ce tu faci gura casca speriat ca`i e rau, cum e?

Prietene aberezi sau ai avut niste experiente nefericite console.gif
kretzu77
QUOTE (Oana31 @ Mar 17 2009, 09:13) *
Îmi mențin părerea că marea majoritate a bărbaților sunt într-o oarecare măsură frustrați în ceea ce privește sexul cu femeile (ale lor, sau de ocazie). Drept urmare, miștocăreala mai mult sau mai puțin fină de aici e un fel de răzbunare ieftină sub protecția anonimatului. thumbdown.gif

eu prestez glume tembele pe aria asta de cand m-am inscris pe SP si, crede-ma, nu am frustrari sexuale.
momentan am doar niste frustrari profesionale; asta pana pleaca auditul (sper ca intr-o saptamana sa scap)
Fr3ak
QUOTE (Valentine @ Mar 17 2009, 20:33) *
Bai nene da' nu stiu de unde si pana unde chestia cu inghititu. Daca ejaculez in gura, ma doare fix in pix ( biggrin.gif ) ce face mai departe cu samanta smile.gif Ca o inghite, ca o scuipa tot aia e.

Poi dacă pui așa problema, de unde și până unde chestia cu ejaculatul în gură? Sunt fetishuri similare.
Valentine
E simplu imi place sa ma stimuleze cu limba (pe mine unu). Nu sa facem si in ultimele 5 secunde sa dau la ... laba smile.gif Ce face cu lichidu de dupa ... treaba ei.
Tzushka
QUOTE (Judith @ Mar 17 2009, 20:35) *
De ce sa vomeze :|?

pentru c-are gust naspa?
Fr3ak
QUOTE (Valentine @ Mar 17 2009, 23:39) *
E simplu imi place sa ma stimuleze cu limba (pe mine unu). Nu sa facem si in ultimele 5 secunde sa dau la ... laba smile.gif Ce face cu lichidu de dupa ... treaba ei.

La fel cum mie-mi place s-o văd înghițind smile.gif
Ca să-ți răspund la întrebarea „ce vă interesează dacă scuipă sau înghite?”
Judith
QUOTE (Tzushka @ Mar 17 2009, 23:44) *
pentru c-are gust naspa?

Pai da' am zis si in postu' anterior ca n-are gust chiar atat de naspa incat s-o apuce vomitatu'. (asta in cazul in care nu are gust destul de acceptabil laugh.gif)
+ Daca simte ca-i este greata nu trebuie sa astepte pana termina el de ejaculat, ca doar n-o are lipita de gura ei.
Mi se pare destul de greu sa ajungi in faza in care sa vomiti. Bine nu vorbesc de deepthroaturi si alte de genu'.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.