Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

balauru_furios
QUOTE(mianna @ Dec 31 2006, 16:48) *
nu e absolut nici o problema, nu mi-am facut un scop in viata de a-ti aduce la cunostinta ca exista si alte femei decat ai intalnit tu smile.gif

Dar totusi ai vrea sa te credem laugh.gif

QUOTE(mianna @ Dec 31 2006, 16:48) *
apropos, ca barbat, imi poti raspunde la intrebarea din titlu? rolleyes.gif

Nu-mi place mai mult decat ejacularea pe fata, de pilda. De altfel cele doua merg foarte bine impreuna wink.gif. Asadar n-as zice ca ejacularea in gura este, din punctul de vedere al barbatului, placerea suprema.
Absint
QUOTE(mianna @ Dec 31 2006, 16:54) *
fluturasii ii inteleg, a doua parte as fi vrut-o lamurita smile.gif

Acu' sint eu nelamurita confused.gif Care a doua parte? Posibilitatea de a avea placere datorata sexului oral sau posibilitatea de a nu avea vreo placere datorata ejacularii in gura? Ma rog... le-am explicat (cum m-am priceput) pe ambele. Oricum, sa stiti ca subscriu la opinia ca placerea (de orice natura) se datoreaza in primul rind partenerului. Dar ce sa fac? imi plac dezbaterile! laugh.gif

@balaurul: De ce crezi ca ar vrea cineva sa fie crezut? E un forum. Asta va sa zica, pt. necunoscatori: un loc unde se doreste expunerea, nu impunerea ideilor. tongue.gif

Taw
QUOTE(mufă @ Dec 31 2006, 17:05) *
Adică ție nu-ți face nici un fel de plăcere cînd o sugi?

Cat de nepotrivita mi se pare intrebarea asta mai ales pe un forum public intre 2 moderatori cu varste respectabile! puke.gif
mufa
QUOTE(tau_xxx @ Dec 31 2006, 18:31) *
Cat de nepotrivita mi se pare intrebarea asta mai ales pe un forum public intre 2 moderatori cu varste respectabile! puke.gif

Ai citit titlul threadului? Sau ai cumva impresia că moderatorii cu vîrste respectabile nu fac sex oral? w00t.gif
zen
QUOTE(Absint @ Dec 31 2006, 17:42) *
cursing.gif @zen, @mianna: cum sa va lamuresc ca eu incerc sa teoretizez posibilitatea existentei placerii actului in sine, abstractie facind de partener? Sa luam de exemplu un blind oral party biggrin.gif. Ce anume ar genera placerea in acest caz (in care practic nu stii cine ti-e partener)? Eu as vota drept cauze: in primul rind "fluturasii din stomac" (necunoscutul) si sexul oral in sine si as avea ceva dubii asupra ejacularii.

- aia nu pot, ca nici sa fbipt nu am putut, facand abstractie de partener. cat despre blind party, cu oral sau nu, am declinat politicos ofertele, ca nu fac obiectul curiozitatii mele. ca atare, e clar ca ai dreptate, eu intrebam in alte circumstante.

QUOTE(Absint @ Dec 31 2006, 17:42) *
Nu stiu. Cu siguranta e momentul dinainte de black-out biggrin.gif

hmm.. o fi de bine, o fi de rau...
mufa
QUOTE(zen @ Dec 31 2006, 19:26) *
hmm.. o fi de bine, o fi de rau...

Eu cred că e de rău. Îți dai seama cîți or fi chemat speriați salvarea? w00t.gif
mianna
@absint: la placerea pe care o ai cand efectuezi sexul oral ma refer. n-am gasit explicatia, ci doar concluzia - asta-ti place, ejacularea nu.

MasterOfDark
oricind cu placere nu imi refuz asa ceva
dzs
E o falsa impresie ca tuturor barbatilor le place chestia asta.

De altfel, barbatilor le place sa-si umileasca partenerul de sex, cred ca asta e marea placere a unora de pe forumul asta, care daca au ejaculat in gura, sau facut sex anal, se cred marii sexologi ai pamantului.
mufa
QUOTE(mianna @ Dec 31 2006, 19:51) *
@absint: la placerea pe care o ai cand efectuezi sexul oral ma refer. n-am gasit explicatia, ci doar concluzia - asta-ti place, ejacularea nu.

http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=2268208
whitewizard
QUOTE(gabimok @ Dec 23 2006, 22:08) *
Toti masculii vor sa termine in acest mod...........dar la domnisoare oare le place?

Nu le place , dar stiu ca le face placere domnilor.Ganditi-va la 2007 , nu la sex!
mufa
QUOTE(whitewizard @ Dec 31 2006, 19:55) *
Nu le place , dar stiu ca le face placere domnilor.Ganditi-va la 2007 , nu la sex!

Oricît aș încerca, nu mi se scoală cînd mă gîndesc la integrare w00t.gif
RoAp
QUOTE(mufă @ Dec 31 2006, 20:09) *
Oricît aș încerca, nu mi se scoală cînd mă gîndesc la integrare w00t.gif

Haideti la petrecere sheriff. Lasati pe maine grijile. smile.gif
mianna
@mufa, mersi

deci:
QUOTE(Absint @ Dec 31 2006, 14:15) *
In cursul actului in sine e foarte probabil sa apara placerea produsa de stimularea simtului tactil. Ca receptor mai sensibil decit buzele eu nu stiu care ar fi. smile.gif Apoi mai este si placerea produsa de dinamica actului in sine. Citeam nu stiu pe unde despre excitatia sexuala obtinuta in urma unei actiuni cu caracter repetitiv. Makes sense din punctul meu de vedere si nu ma gindesc doar la penetrare (orala, vaginala, whatever). Astept sa-mi confirme/infirme un medic teoria emisa, recunosc, dupa ureche. smile.gif
NB: Las din nou de-o parte placerea obtinuta in urma satisfacerii partenerului, sa fim intelesi. smile.gif Asta am senzatia ca e o discutie muuult mai complexa.

nu ma pronunt asupra teoriei, e prima data cand o aud, explicatii logice nu gasesc la ora asta, si ma indoiesc ca orice actiune cu caracter repetitiv m-ar excita (sa spunem ca ma loveste usor cu unghia in palma - o fi excitant? rolleyes.gif )

de ce simtul tactil nu poate fi stimulat de...stimulul lichid, ca sa zic asa? iar ejacularea are si ea dinamica ei - cu atat mai "apetisanta" cu cat nu e sub control voluntar.

am extrapolat destul? smile.gif
Absint
QUOTE(mianna @ Dec 31 2006, 20:19) *
si ma indoiesc ca orice actiune cu caracter repetitiv m-ar excita (sa spunem ca ma loveste usor cu unghia in palma - o fi excitant? rolleyes.gif )

Nici n-am zis ca orice actiune. Dar o stimulare usoara cu limba peste sfirc banuiesc ca o gasesti excitanta, nu? w00t.gif Si daca cea mai sensibila zona erogena a ta e palma? biggrin.gif

QUOTE(mianna @ Dec 31 2006, 20:19) *
de ce simtul tactil nu poate fi stimulat de...stimulul lichid, ca sa zic asa?

Departe de mine ideea asta. De altfel am si spus ca-mi place ejacularea pe piele. (care este receptorul pentru simtul tactil din cite stiu eu) Si fiindca stiu ca va place sa fiti invidiosi, am avut si orgasm de la o ejaculare pe spate naughty.gif
pastel3005
QUOTE(whitewizard @ Dec 31 2006, 19:55) *

ne gandim la 2007! sa fie un an cu mai mult sex, si de mai buna calitate! si cit mai multe ejaculari, in gura! biggrin.gif
MasterOfDark
asa sa fie smile.gif
Cutzu
Chiar ca tot veni vorba.
Si eu va doresc un an nou fericit, cu bucurii, impliniri, fericiri si cel mai important prima clipa de intimitate sa fie cu The One.
La Multi Ani !
mianna
QUOTE(Cutzu @ Dec 31 2006, 21:13) *
Chiar ca tot veni vorba.
Si eu va doresc un an nou fericit, cu bucurii, impliniri, fericiri si cel mai important prima clipa de intimitate sa fie cu The One.
La Multi Ani !

iar celor mai norocosi decat mine, prima clipa din 2007 s-o imparta cu The One smile.gif

LA MULTI ANI!

(si nu ma pot abtine: looool, ce topic am ales si noi ca sa ne felicitam! biggrin.gif )
Franco222
QUOTE(balauru_furios @ Dec 31 2006, 15:19) *
Mianna, daca tu te oferi sa ne demonstrezi printr-un exemplu ca exista femei carora le place sa li se ejaculeze in gura, cred ca gasesti voluntari laugh.gif . Macar asa vom putea concluziona ca intr-adevar exista, dar sunt foarte rare tongue.gif .

Exista, au fost descoperite, dar sunt foarte rare! Ce? Comorile de pe fundul oceanului...persoanele cu puteri paranormale...Yeti...reprezentanti ai speciilor pe cale de disparitie...pietre pretioase imense...femei care fac gargara cu sperma si apoi o inghit.

Fetele saracele sunt in stare sa se vopseasca in toate culorile, sa-si faca operatii, se omoara dupa haine si accesorii, si cate si mai cate, ca sa adauge macar 1% la puterea lor de seductie. Si, acum, iata revelat marele mister: ce vor barbatii de la noi. Un topic fierbinte unde pot fi gasiti o gramada de masculi care vorbesc cu entuziasm despre slobozeala in gura.

E clar ca majoritatea fetelor care citesc aici vor gandi: aaaaa...inseamna ca trebuie sa fac si eu asta, ca e la mare moda. Mai ales daca e vorba despre vreun zauan, ar trebui sa o fac macar pentru demo, pana trecem de parintele. In acest fel, o sa fiu apreciata ca o mare raritate, ca o fiinta foarte speciala.
zen
La multi ani, intai si intai!

QUOTE(mufă @ Dec 31 2006, 20:33) *
Eu cred că e de rău. Îți dai seama cîți or fi chemat speriați salvarea? w00t.gif

si eu zic ca e de rau, dar, daca vine blackoutul dupa 3, e nasol, frate, ce face tipul, saracul, dupa aia? tongue.gif

QUOTE(Absint @ Dec 31 2006, 21:34) *
Departe de mine ideea asta. De altfel am si spus ca-mi place ejacularea pe piele. (care este receptorul pentru simtul tactil din cite stiu eu) Si fiindca stiu ca va place sa fiti invidiosi, am avut si orgasm de la o ejaculare pe spate naughty.gif

acu, nu vrei sa stii ce zice o retina perversa la asa o imagine tongue.gif
mianna
QUOTE(zen @ Jan 1 2007, 15:24) *

poate ea nu vrea (da-mi voie sa am dubii biggrin.gif ) dar vreau eu tongue.gif
Absint
QUOTE(zen @ Jan 1 2007, 15:24) *

Pai de ce crezi ca am oferit ocazia comentariilor? naughty.gif

BTW, La multi ani smile.gif
balauru_furios
QUOTE(Absint @ Dec 31 2006, 18:29) *
@balaurul: De ce crezi ca ar vrea cineva sa fie crezut? E un forum. Asta va sa zica, pt. necunoscatori: un loc unde se doreste expunerea, nu impunerea ideilor. tongue.gif

Ar fi cazul sa remarci diferenta intre a afirma "eu cred ca exista femei carora le place sa li se ejaculeze in gura" si "sunt sigura ca exista, pentru ca mie imi place". A doua afirmatie poate fi privita cu anumite rezerve wink.gif.

Franco, vezi ca mai sunt locuri libere la manastire la Tanacu laugh.gif.

QUOTE(Absint @ Dec 31 2006, 20:34) *

O sa fii surprinsa sa auzi ca ai povestit o chestie mult mai des intalnita decat placerea obtinuta de femeie in urma ejacularii in gura. wink.gif Pana sa ti-o dea pe spate te lucrase pe la spate, si probabil ca erai destul de aproape, iar senzatia data de ejacularea lui a reprezentat declick-ul. Nimic neobisnuit tongue.gif.
Franco222
QUOTE(balauru_furios @ Jan 1 2007, 19:01) *
Franco, vezi ca mai sunt locuri libere la manastire la Tanacu laugh.gif .

A, si tu ai fost acolo? Mie nu mi-a placut, sunt prea perversi pentru gustul meu.
N-am vrut sa condamn anumite parti ale erotismului, doar ca n-s vrea ca femeile sa inteleaga de aici ca au o bila alba daca inghit sperma.
Acesta n-ar trebui sa fie un criteriu de discriminare intre femei, cum sugereaza unele discutii de pe aici, din care rezulta ca cele care inghit ar fi niste comori comparativ cu celelalte.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.