Ejacularea in gura
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

gabimok
Toti masculii vor sa termine in acest mod...........dar la domnisoare oare le place?
razvan911
mie imi place,
si ei ii place
toata lumea e fericita
coolspeak.gif

QUOTE(gabimok @ Dec 23 2006, 22:08) *
Toti masculii vor sa termine in acest mod...........dar la domnisoare oare le place?

tie iti place?

berlinish
mie una nu-mi place gustul spermei .asta nu inseamna ca altor domnisoare nu le place.e ca si un fel de mancare : ce nu-mi place mie , altora le poate placea...
in schimb e tare placuta consistenta ei pe corp:)
mufa
QUOTE(gabimok @ Dec 23 2006, 22:08) *

No way. Le-am văzut eu privirea plină de scîrbă cînd scuipau lol.gif
Dragon Warrior
Eu nu am terminat niciodata cu ocazia vreunui sex oral. Am eu ceva pitici pe creier. Dar si daca as termina asa, in nici un caz nu as termina in modul asta. Mi-ar fi mie jena de mine. Poate doar daca imi cere ea asta.
pastel3005
daca le-ar place, ar inghitii, nu ar scuipa, si nu ar inghitii rar. unele zic ca gustul difera.
bubalus
cred ca ne place asa mult pt ca nu le place lor.....

eu recunosc ca daca ar fi dupa mine...numai asa as vrea sa termin.... dar din pacate nu am parte prea des de asa ceva.

Zamo
O ejaculare chioara, in gura nu este cine stie ce. Dar o ejaculare coroborata cu o "dezmierdare" cu limba si cu o usoara "sugere" (sorry dar nu am gasit alta exprimare) este ceva de nedescris proud.gif
Asta nu ti-o poate oferi o ejaculare in vagin sau in anus.
razvan911
QUOTE(Zamolxel @ Dec 24 2006, 14:22) *
O ejaculare chioara, in gura nu este cine stie ce. Dar o ejaculare coroborata cu o "dezmierdare" cu limba si cu o usoara "sugere" (sorry dar nu am gasit alta exprimare) este ceva de nedescris proud.gif
Asta nu ti-o poate oferi o ejaculare in vagin sau in anus.

mie im place si in vagin sau in anus si mai ales in gura fetei biggrin.gif
amsterdam_guy
nu inteleg ce e asa ciudat sa te termini in gura ei mi se pare chiar excitant
Si la urma urmei... daca si ei ii place e super daca nu...sa faca niste sacrificii pt ca viata de cuplu sa mearga mai bine
mufa
QUOTE(amsterdam_guy @ Dec 27 2006, 18:13) *
Si la urma urmei... daca si ei ii place e super daca nu...sa faca niste sacrificii pt ca viata de cuplu sa mearga mai bine

Păi ideea e cine face respectivele sacrificii.
me_and_myself
QUOTE(amsterdam_guy @ Dec 27 2006, 18:13) *

D-zeii ei de ignoranta! Adica ce, e mai presus un jet de voma de The Relatia?! Bunul mers al vietii de cuplu depinde de asta, asa ca sa faca bine sa-si reconsidere pozitia si sa lase vrajeala ca nu-i place. Trebuie sa-i placa! mad.gif

Cand o depinde viata de cuplu de asta, promit sa ma spanzur de calorifer! deadtongue.gif
mufa
QUOTE(me_and_myself @ Dec 27 2006, 18:22) *
D-zeii ei de ignoranta! Adica ce, e mai presus un jet de voma de The Relatia?!

Vezi că nu suntem la deep throat harhar.gif
me_and_myself
QUOTE(mufă @ Dec 27 2006, 18:26) *
Vezi că nu suntem la deep throat harhar.gif

Baga-ti limba-n gura ca stiu pe ce strada sunt! tongue.gif Se punea problema ca gagicii sa-i displaca. M-a dus mintea la senzatia de voma precedata de sila (ca doar de ce nu i-o fi placand, ca nu-i estetic?). Na, am explicitat. Mi se ridica paru' pe sira cand aud d-astea cu "pt. binele relatiei" indiferent unde i-o baga, deverseaza, infige sau planteaza. Buhuhu! biggrin.gif
mufa
QUOTE(me_and_myself @ Dec 27 2006, 18:37) *
Baga-ti limba-n gura ca stiu pe ce strada sunt! tongue.gif Se punea problema ca gagicii sa-i displaca. M-a dus mintea la senzatia de voma precedata de sila (ca doar de ce nu i-o fi placand, ca nu-i estetic?). Na, am explicitat. Mi se ridica paru' pe sira cand aud d-astea cu "pt. binele relatiei" indiferent unde i-o baga, deverseaza, infige sau planteaza. Buhuhu! biggrin.gif

Păi stai nițel că omul a spus că trebuie făcute sacrificii pentru binele relației. Poate face el un sacrificiu și renunță la ejaculat în gura ei. Mai știi : rolleyes.gif
kretzu77
io raman la parerea ca ejacularea in sine nu prea conteaza unde are loc; imi place mai mult ce si cum se intampla inainte si dupa ea rolleyes.gif
pt cei care nu ma cred ca incerce urmatoarea faza: sa si-o ia la manuta pana in momentul ejacularii si sa-i dea drumul in gura mandrei; pun pariu ca e mai putin placut decat un oral/vaginal/anal (dupa gusturi) cu ejaculare in porumb
clapping.gif
mufa
QUOTE(kretzu77 @ Dec 27 2006, 19:44) *
io raman la parerea ca ejacularea in sine nu prea conteaza unde are loc; imi place mai mult ce si cum se intampla inainte si dupa ea rolleyes.gif
pt cei care nu ma cred ca incerce urmatoarea faza: sa si-o ia la manuta pana in momentul ejacularii si sa-i dea drumul in gura mandrei; pun pariu ca e mai putin placut decat un oral/vaginal/anal (dupa gusturi) cu ejaculare in porumb
clapping.gif

Pot să te contrazic?
amsterdam_guy
are dreptate omul conteaza sa ajungi sa ejaculezi ca lumea si daca ideea de a o face in gura tipei te ajuta...de ce nu?
PS mai mufa eu nu ma sacrific ii las ei onoarea...
mufa
QUOTE(amsterdam_guy @ Dec 27 2006, 20:13) *
are dreptate omul conteaza sa ajungi sa ejaculezi ca lumea si daca ideea de a o face in gura tipei te ajuta...de ce nu?
PS mai mufa eu nu ma sacrific ii las ei onoarea...

@me_and_myself: te rog să-mi accepți scuzele.
Dani™
Legat de ejaculare si sarbatori....sa va zic un banc : Stiti de ce nu are Mos Craciun copii?? Raspuns, Pt. ca isi da drumu' pe horn rolleyes.gif
The_Napster
QUOTE(Dani™ @ Dec 27 2006, 23:54) *
Legat de ejaculare si sarbatori....sa va zic un banc : Stiti de ce nu are Mos Craciun copii?? Raspuns, Pt. ca isi da drumu' pe horn rolleyes.gif

Am auzit bancu la tv acum 2 zile, tare smile.gif
Parerea mea este ca are importanta unde are loc. Tie ti-ar place sa traiesti clipe de bucurie intr-un loc placut ( ex alaturi de familie,prieteni, etc.) sau intr-o sala goala. Sper ca nu am deviat prea mult cu exemplul. smile.gif
mianna
QUOTE(The_Napster @ Dec 28 2006, 00:00) *
Am auzit bancu la tv acum 2 zile, tare smile.gif
Parerea mea este ca are importanta unde are loc. Tie ti-ar place sa traiesti clipe de bucurie intr-un loc placut ( ex alaturi de familie,prieteni, etc.) sau intr-o sala goala. Sper ca nu am deviat prea mult cu exemplul. smile.gif

eh, doar o idee smile.gif

vaginul in ce categorie intra? ti-e prieten sau var primar? laugh.gif
Franco222
Nu inteleg ce o fi asa excitant sa ejaculezi in gura sau in nas sau in ureche...
pastel3005
QUOTE(Franco222 @ Dec 28 2006, 08:10) *
Nu inteleg ce o fi asa excitant sa ejaculezi in gura sau in nas sau in ureche...

incearca, si ai sa vezi. smile.gif
celebris3
Franco222 - pai atunci sexul oral - ii intelegi rostul? Adica are vre-un sens?
...
Am avut experienta cu o tipa care nu accepta ideea de sex oral. Dupa 1 luna si ceva, a inceput sa-i placa, apoi am trecut la urmatorul stadiu - ejacularea in gura; dar asta chiar nu ia facut placere. Oricum, puterea exemplului este nemasurata. inlove.gif
Iar ejacularea in gura le place barbatilor in mod deosebit datorita senzatiilor deosebite - asta doar daca sunt create. ...ca daca atunci cand ai ejaculat ea se retrage si se sterge repede, mai bine de o mie de ori in vagin. ...parerea mea! cheers.gif hih
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.