Cel mai ieftin si mai bun CURIER !
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5

calinescubogdan

Va rog daca stie cineva un numar de telefon de la fan courier sediul din iasi?
La numerele de telefon de la ei de pe site nu se jeneaza absolut nimeni sa raspunda de ieri , am incercat si la un numar din bucuresti .. aceeasi situatie...
au falimentat cumva? Ca totusi astept sa primesc un colet prin ei care a fost trimis de ieri dimineata si pana acum nu a dat nici un semn de viata aceasta firma de curierat rapid in 24 de ore ... haha ce gluma poate 240 de ore
raptor88888
pegasus. livrat in 6 zile lucratoare, uk-romania. colet fragil, vatamare 0. unicul minus ar fi faptul ca nu s-au deranjat sa il aduca la mine acasa ci au lasat aviz sa il ridic de la sediul lor. pret putin piparat, dar totusi nu la fel de mare ca si la dhl, sa zicem.

noha_1508
Nu exista bun si ieftin, exista numai prost si scump. Se intampla cateodata sa fii norocos si sa iti ajunga pachetul sau rambursul, dar eu deja sunt satula de incurcaturile pe care le fac curierii. Daca as avea mai mult timp, m-as duce personal sa duc ce am de dus si cu siguranta ies mult mai ieftin. Am facut calcul la ultimele pachete si ieseam mai ieftin cu 40-50 de Ron. Macar de livrau in 24 de ore, sau chiar 48, dar astia intarzie si cate o saptamana.
alopia
Cu posta romana am avut de curind cea mai stiintifico - fantastica experienta. Mi-a trimis o prietena un colet in urma cu vreo 3-4 luni din Bucuresti la Timisoara. La un moment dat ma cauta sa ma intrebe daca am fost plecat de acasa ca i s-a intors coletul inapoi. Eu nu primisem nimic, nici o instiintare in posta, nimeni sa bata la usa. Ok. Uit de toata tarasenia si trec vreo 3 luni. Intr-o dimineata gasesc instiintare sa ridic coletul cu pricina (trimis in urma cu 3 luni si reintors la expeditor). Ma duc la posta de curiozitate cauta aia prin hirtoage si casca niste ochi spunindu-mi ceea ce suspectam si eu ca data instintarii e in urma cu citeva luni!!! O intreb cum e posibil sa o primesc cu o asa intirziere instiintarea. Da din umeri si nu mi-a oferit nici o explicatie plauzibila decit cica ca nu am ridicat eu instiintarea la timp din posta. Cutie postala pe care o controlez zilnic cu atentie...

confusedsmiley.png mellow.gif huh.gif

Space and time travel? Gauri negre? Ciudata performanta oricum a postei romane.

Ah inca ceva poate adaugati un sondaj cu firme care asigura curierat. E destul de dificil sa urmaresti toate posturile ca sa afli care-i firma cea mai laudata/criticata.
>ficus
nemo mi se pare destul de serios
broucker
Este adevarat k fan courier si alte firme nu mai permit "verificarea coletului la primire" ?!

Vreau sa-mi cumpar un telefon de pe un site de licitati si tipul care-l vinde sustine ca nu se mai poate opta pentru asa ceva. este adeavrat?!

Multumesc anticipat
charme
QUOTE (alecsx21 @ Nov 13 2008, 11:31) *
Toate firmele mari au devenit neserioase. Acum lucrez cu ...

asa o fi, nu stiu, n-am lucrat cu ei, da' n-a sesizat nimeni reclama? rolleyes.gif

ambient
Atentie la CURIERO- total neseriosi, am livrat cu ei timp de 6 luni zi de zi si in afara de sute de intarzieri (ex colete bucuresti-ploiesti in 4-5 zile) colete pierdute etc. Banii de ramburs i-am primit dupa 3 luni si dupa ce am amenintat cu proces. Pentru sesizari au 3 telefoane la care nu raspunde nimeni niciodata. Ne-au distrus colete (bunurile din colete) si de fiecare data au spus : ambalat necorespunzator - desi se expediau in cutii de carton gros si folii cu bule. Au reusit performanta sa rupa axul de la o pompa de apa din aliaj (nici cu ciocanul nu as putea). Nici in vise urate nu mai vreau sa aud de CURIERO si nesimtirea lor. Si acum ne mai datoreaza bani dupa 3 luni de la incheierea contractului.
chatnoir401
O isprava a celor de la NEMO: o firma primeste niste bara de cupru, in factura care insoteste marfa e trecut 140 kg (respectivele bare se factureaza la kg), in timp ce pe AWB-ul transportatorului figurau nici mai mult nici mai putin de 540 kg!
Bineinteles ca firma in cauza a refuzat sa faca plata transportului.
Deci, mare, mare atentie!
andrei_221

Sprint curier - tot respectul. Niciun fel de problema in 2 ani.
chatnoir401
Acelasi lucru il pot spune si eu, sunt operativi.
respir
wallbash.gif Te apuca nebuneala, frate.Nici pe forum nu mai poti gasi un sfat, un umar,un baston de sprijin, ca aparem "noi , ai nostri" sa ne laudam cu minunatele firme pentru care prestam.
Lucrez bine cu Fan, Cargus, Nemo, Focus.Lucrez normal cu Urgent.Nu mai lucrez de mult cu Posta.
Pe astia de la posta ii "taxez" pentru ca: imi iau banii in avans( ii acuz de lipsa de adaptabilitate la piata concurentiala, nah!) si imi "asigura" o cutie de tabla in mijlocul drumului, unde sa-mi "depun" corespondenta( la curierii privati, am un fetis sa le ascult discursul despre securitatea expeditiilor).Costurile postei sunt destul de mari, comparativ cu ceea ce ofera.
chatnoir401
Si-a gasit si Posta Romana concurenti.
chatnoir401
Una din masinile SPRINT CURIER din Bacau:Click pentru a vizualiza atașamentul
_zenith_
sprint cu dacia? laugh.gif
chatnoir401
QUOTE (_zenith_ @ Apr 9 2009, 00:12) *
sprint cu dacia? laugh.gif

Exact!
Spuneau ca vor primi masini noi, deocamdata se lasa asteptate.
choppermaster
imi puteti spune la cine m-ar costa cel mai putin sa trimit un colet de 20 cm pe 20 cm de 700 grame dinc luj pana in bucuresti ?
annonimu
choppermaster depinde si de valoarea coletului cea care o stabilesti tu

Fan Curier !
daca trimit coletul de dimineata ajunge a doua zi !
daca trimit coletul dupa-amiaza coletul ajunge a treia zi !
Ii sun, vin sa ia coletele foarte repede !

Nu am avut probleme cu ei pana acum, sper ca nu o sa fie.

Eu recomand Fan Curier !

Acum fiecare foloseste ce firma de curierat vrea el si care crede el ca buna pentru el.

Mai trimitem colete si cu Cargus care sunt tot la fel de promti si buni !
choppermaster
QUOTE (annonimu @ Apr 22 2009, 14:30) *
choppermaster depinde si de valoarea coletului cea care o stabilesti tu

Fan Curier !
daca trimit coletul de dimineata ajunge a doua zi !
Ii sun, vin sa ia coletele foarte repede !

Nu am avut probleme cu ei pana acum, sper ca nu o sa fie.

Eu recomand Fan Curier !

Acum fiecare foloseste ce firma de curierat vrea el si care crede el ca buna pentru el.

Mai trimitem colete si cu Cargus care sunt tot la fel de promti si buni !

pai in colet e un sistem rc in valaore de 100 lei poate sa ajunga si in 3 zile ca i bine:) cam la ce pret sa ma astept?
joyceanblue
buna, uite cu ce-si pierde lumea vremea seara...m-am apucat sa citesc paginile din thread-ul asta....eu una lucrez in curierat de ceva ani...personal am avut probleme doar cu cei la care nu ma asteptam...tnt spre ex si fan. aici ma refer la coletele mele personale. pe care am zis sa nu le trimit prin firma la care lucram din diverse motive- nu de siguranta, asa ca am zis ca apelez la cei mai buni. un colet cu parfumuri cadou a facut nici mai mult nici mai putin de 2 saptamani de la iasi la bucuresti cu fan-ul. si gogu de curier m-a taxat cf factura si pretindea ca n-are sa-mi dea rest la 400 ron- coletul facea 370 sau 380 ron.
cosmin_miu
si eu am avut probleme cu fan

1- legat de atitudinea personalului (am facut 2 reclamatii scrise si nu mi s-a raspuns la nici una )
2- am trimis-o odata pe sora mea sa incaseze niste bani si i-au cerut sa plateasca returul banilor inca odata desii clientul platise TUR + RETUR . Din pacate sormea a pierdut chitanta si nu m-am mai dus la OPC si la Garda financiara. Tot de pe forumuri am inteles ca nu e caz singular/izolat.(de la aceasta intamplare nu mai lucrez cu ei)

acum lucrez cu urgent curier si curiero (curiero nu accepta ramburs de la pers fizice si rambursul il trimite doar in cont bancar). Sunt super multumit si de preturi si de servicii ....curiero chiar mi-a trimis colet in brasov in 15 h ! (am depus colet la ora 20 si la ora 11 dimineata clientul ridicase coletul )

CITAT

laugh.gif pai inseamna ca posta romana ajunge mai repede.(poate de cand si-au luat vw astea noi laugh.gif ) Eu daca am depus pana in ora 14.30...... in bucuresti /ploiesti/giurgiu/ramnicu sarat coletele ajung in 24-48h...colete normale atentie !!!
chatnoir401
O noua "boacana" marca FAN CURIER: alaltaieri am sunat de vreo 3 ori sa vina ca sa preia un colet si bineinteles ca nu s-au obosit sa onoreze comanda, au venit abia a doua zi.
catalinmariescu
Am lucrat si cu Cargus(mai scumpi),cu Fancourier(ceva mai ieftini) si acum cu Urgent Curier(cei mai ieftini si printre putinii care te mai lasa sa desfaci coletul pentru verificare). Nu am avut probleme cu ei.
florin_alin24
Prefer Fan courier. Am avut un colet prin Urgent curier si au fost cateva probleme cu ei (cu angajatii). dry.gif
pretorian
Dupa experiente cu mai toti curierii am ajuns la concluzia ca tot posta romana e cea mai buna(si cea mai sigura=foarte important) iar uneori la fel de rapida!Dar la o fractiune de pret!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.