Deria_Leena26
11th June 2009, 14:37
Eu am apelat anul trecut la CARGUS. Asta dupa ce imi notasem pe hartie mai multe firme de curierat. Aveam de trimis vreo 150 de kg (lucruri personale) dintr-un oras intr-altul, judete diferite, distanta mare (600 de km, cred). De retinut ca nu toate firmele de curierat pot transporta astfel de cantitati. Si sistemul de tarifare difera - CARGUSUL merge pe kilograme, altii, si pe kilograme, si pe distanta, si daca e resedinta de judet sau nu.
Am fost foarte multumita de serviciile lor, s-au miscat repede si au ajuns toate lucrurile in stare perfecta, mai ales ca erau si chestii fragile (gen computer) si nu am avut ambalaj pentru toate. Baietii care au facut incarcarea le-au invelit si in folie, ca sa fie si mai sigur.
child_of_God
11th June 2009, 19:53
Cargusul are servicii bune pe tara, dar in Bucuresti nu va recomand sa trimteti cu el.
Pe Bucuresti au foarte multe comenzi si nu le livreaza la timp.
chatnoir401
11th June 2009, 21:47
In Bacau de exemplu sunt foarte operativi, in materie de livrare nu sunt probleme.
foca28
11th June 2009, 23:26
Eu am folosit Fan Courier , nu am ce sa le reprosez . Am primit un cadru de bicicleta de la Bucuresti la Galati , am platit eu transportul , pe foaie era trecut 3 kg , mi`a facut baiatu calculul cu TVA-ul in fata mea si am platit 35 de lei. De fiecare data produsele au ajuns a 2`a zi , chiar si in weekend.
Am folosit si Posta Romana pentru a primi un colet de la Oradea , de vreo 400 de grame. A fost trimis Marti dupa amiaza si a ajuns Vineri dimineata la Galati , l-am ridicat in aceiasi zi taxa de transport fiind de 6 lei.
chatnoir401
12th June 2009, 20:11
De altfel cam la toti curierii coletele ajung a doua zi la destinatie, rar se mai intampla sa intarzie.
pablobaluba
2nd July 2009, 14:10
CITAT (pretorian @ 11th June 2009, 14:06)

Dupa experiente cu mai toti curierii am ajuns la concluzia ca tot posta romana e cea mai buna(si cea mai sigura=foarte important) iar uneori la fel de rapida!Dar la o fractiune de pret!
de acord cu tine 100%
. ca posta romana sparge/pierde colete sau le intarzie sunt doar povesti...au cam trecut vremurile alea. iar preturile sunt chiar decente.
angelz
7th July 2009, 11:32
Am lucrat cu Cargus , Curiero , Fan C. , Nemo si Posta R.
- Cargus am oprit colaborarea dupa ce si-au marit preturile si am ramas
cand am vazut cat am de plata pentru transport.
- Curiero am avut probleme mai grave (niste incurcaturi de marfa , niste pachete pierdute sau ajunse in alt capat de tara ori primite dupa cateva zile in conditiile in care eu aveam nevoie de ele a doua zi).
- Fan C. am primit de cateva ori si in afara de mici intarzieri nu am avut probleme.
- Nemo am lucrat acum cativa ani pana mi-au pierdut un pachet si am dat la telefoane de m-am saturat pana sa rezolv problema(m-au mintit in draci pana sa recunoasca ca au pierdut pachetul) , iar de curand lucrez din nou cu ei si au reusit sa-mi duca pachetele la o alta firma care destepti au semnat pentru ele si le-au si desfacut.Chiori si de o parte si de alta.In rest nu am avut alte probleme.
-Posta R. ar fi alegerea mea daca ar livra in 24 de ore.Au cele mai mici preturi si nu am avut vreodata probleme cu ei.
TLGTLC
16th July 2009, 17:37
Cargus- pus joi un plic care trebuia sa ajunga vineri. Ajunge luni cu telefon ca daca-l vreau repede sa merg sa-l iau de la o masina ce stationa la marginea orasului si care impartea colete de acolo. Motivatia:nu fac fata comenzilor. Pret 23 lei. Facut reclamatie dar mai mult umplut de draci!.
Raman fidel FanC si Posta Romana
xander_sorin
31st July 2009, 09:47
Fan curier, niste inganfati, cu preturi f mari - un colet de la Cluj la Urziceni 615 000 lei?
Este imens! Cu banii acestia merg cu trenul si ma si intorc de la Cluj (in vagon de dormit).
Pachete deteriorate, aruncate pe jos, nu au rafturi de depozitare, etc.
Sa nu mai aud de ei!
victoriassecret
31st July 2009, 10:46
cel mai ieftin este atlassib
mykeyboy
31st July 2009, 10:50
Nu le stiu preturile exact, dar am intrat in "contact" cu vreo cateva firme de curierat...dar cele mai serioase mi-au parut TNT si Posta Romana (mai ales ca acum si'au innoit parcul auto
)
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.