Cele mai bune metode de copiat
Pages: 1, 2

blue_white_is
care sunt cele mai bune metode de copiat care au dat si rezultate?

eu folosesc cele mai des metoda cu fituica: pe o bucatica mica de hartie scriu ceva formule etc, apoi urmeaza metoda "caietului" mellow.gif .

astept pareri cu privire la aceasta tema.
afterdeath
Cel mai eficient e să te tatuezi cu toate formulele şi să te ardă cineva cu butan peste ele. Aşa o să înţelegi că şcoala doare.
Syncron
Cea mai buna metoda de copiat e sa te uiti aici --> http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=56559
Andreas1
Baga un ochi aici

edit: rog un moderator sa-mi stearga postul.
csman
mai bine sa se faca o sinteza a metodelor aici ca topicul ala e prea stufos si se pierde obiectivitatea
Fade™
Eu pur si simplu nu inteleg de ce va agitati atat de mult cu copiatul asta. Recunosc ca pana acuma imi era si mie frica sa copiez , si de obicei invat , dar la anumite materii gen: Civica, Tehnologie , Engleza ( La Engleza ma pricep foarte mult , dar la teste ne da sa povestim nush ce lectie din carte si eu cum nu deschid cartea acasa .. o deschid la scoala ).

Am doua metode de a copia : 1. Ma inspir de la colega din fatza. ( A luat premiu I de cand o stiu, si medii numai de 10)
2. Deschid caietu in banca si ma risc . Risti si Castigi !
Tabu
Si ne miram apoi ca a decazut invatamantul...
Fade™
Tabu ai si tu dreptate aici dar decat sa raman corigent :/ ... mai bine ma risc smile.gif)
Tabu
QUOTE(Fade™ @ Dec 28 2006, 22:48) *
Tabu ai si tu dreptate aici dar decat sa raman corigent :/ ... mai bine ma risc smile.gif)

Decat sa ramai corigent mai bine inveti.
djclocky
We don't need no education

We don't need no false control

The dark sarcasm in the classroom

Teacher leave them kids ALONE!

HEY! Teacher! Leave the kids alone!!

All in all its just another brick in the wall.frust.gif
Fade™
Pai de exemplu Tabu daca am 5 teste intr-o zii si 2 dintre ele sunt la Civica si Tehnologie si celelalte 3 sunt la Chimie , Mate , Romana. Sa le invat pe toate ? Ce naibii smile.gif) ... orcum media am avut-o peste 9.30 pana acuma smile.gif
xmin
Eu la sc Folosesc Caietul pe genunchi tinandu-l cu genunchii limit de banca astfel daca profa ma controleasa pe bratze si in banca nu-l gaseste ca eu il am sub banca:)) si metoda cu dfitzuica best Iar la bacc XEROX MINIMIZAT
fmfmfmfm
Stau si ma minunez ca se permite un astfel de topic, avand in vedere ca pe alte arii nu se permit nici un fel de discutii (nici macar colaterale, nu de incurajare) despre fraudare, piraterie (de ex. software), etc. Inseamna ca SP propaga si incurajeaza metode de pacalire a invatatului la scoala? Hmm....
eddymutu7
numai din cauza copiatului nu a decazut invatamantul.
Adytzu^
bah yo am telefon cu symbyan si am office pe el soi pun documente in el cu tot ce imi trebe la scoala si copiez de pe tel coolspeak.gif
DeZaXaTu
Pai depinde de prof cum si unde copiezi tongue.gif .. eu de exemplu la romana si mate stau in spate =)) ... ca profa sa in fata si eu copiez de rup caietu biggrin.gif
Dar cea mai eficienta e fituica dupa mine . Dar si aia trebuie facuta cu cap nu asa aiurea smile.gif
Dar oricum , mai bine invatati , ca eu wink.gif biggrin.gif
barTenstein
depinde de materii ... in general caietu pe banca si dai bataie ... la romana e mai greu k tre sa scrii eseuri de multe pagini ... cea mai buna chestie mi se pare sa ai un telefon cu symbian , iti instalezi quikword pe el si stai cu telefonu pe banca biggrin.gif nu are ce sa iti zica ... ma uit la ceas naughty.gif
visez.trance
Se vede de la o posta cand te copie cineva. Numai iti arunci privirea si sesizezi o multime de gesturi si asta fara sa ma obosesc. Ce pot spune se vede. Si acum ce sa faci ? Ii iei lucrarea, il avertizezi, ii scazi doua puncte ? Nu exista tehnici aparte de copiat. Cel mai bine stai undeva prin mijlocul clasei sau daca profesorul sta deobicei numai la catedra, ultimele banci sunt cele mai bune. Sunt lucruri cunoscute. Fiti de treaba cu profii, macar inainte de lucrare, vor fi mai indulgenti, eventual luati-le un ziar sau o revista. Fie de citesc ca au gasit ceva interesant scris pe acolo sau poate se prefac ca citesc doar ca va lasa sa copie, important e ca va faceti treaba. Am sesizat ca se vad cu usurinta doua lucrari identice, chiar daca nu sunt una dupa alta dar e ok daca nu ati scris si aceleasi prostii. Dar mai bine invatati. Nu faceti asta pentru profi ci pentru voi. Nu invatati la toate prostiile, ci la ce considerati important, fie ca e util, fie ca va fi de folos pentru o facultate buna sau e in programa de bac... La restul puteti copia.
m3th0dman
io zic ca cel mai bine copiezi de pe fituici foarte mici. eu scriu cu stiloul, si cnd scriu fituici, scriu cu partea aialalta, pt ca scrie foarte subtire. pe o fituica, pe care o pot ascunde bine in palma, scriu cam 4 pagini de caiet mic; scriu f f mic;
cnd profu sta-n fata, copiez relaxat din caiet; stau in ultima banca pe randul din mijloc.
nu copiez numa' la materiile care nu ma intereseaza: istorie, geografie, psihologie, franceza, si alte materii care nu-si au rostul.
la materiile care ma interseaza(mate, info,chmie,fizica si engla -> pt mine) nici nu ma gandesc la copiat. nono.gif
n-are rost. pt ce sa mai merg la scoala atunci.
Champy0n
QUOTE(Tabu @ Dec 28 2006, 09:34) *
Si ne miram apoi ca a decazut invatamantul...

Ok, a cazut invatamantu, dar ce, e numai vina noastra, a elevilor ??? nono.gif Sa iti spun o scurta povestioara : am luat la mate capacitatea cu 9.70 , m-am trezit la liceu, unde am ramas coriget la.... ai ghicit ! mateeee ! din ce cauza ? pt ca dobitoaca mea de profa nu se mai satura de meditatii, iar eu nu am vrut cu ea, asa ca am suportat consecintele. Ia zi, e corect ? Cum sa nu copiezi cand iti vine sa frust.gif din cauza unor astfel de specimene ?
megeo
Eu tot timpul imi fac fituici... pe telefon. Nu de alta, dar se mai intampla sa stiu ceva , dar sa nu imi aduc aminte.
de cele mai multe ori le invat fara sa vreau in timp ce le scriu pe calc
Sami89
sunt si acele pixuri care scriu invizibil si sub o anumita lumina ....se poate vedea ce scrie acolo sau ...nsite pixuri cu un calendar care poate fi foarte bine inlocuit cu o fituica.

am vazut mai sus ca trebuie sa se inv si nu zic nu...dar cand esti profil economic...de finanate contabilitate si dai test la muzica cum sa nu copiezi? ca si asa nu-mi foloseste la nimic muzica....si mai ales cea predata de profa respectiva
Luc1f3r-san
ba cautati filmu "Cheats" sa vedeti oameni care au copiat din gradinita pana la sf liceului(inspirat din realitate)
eu copiez cu foaia pe banca(A4) sau pe picior , sau (dar rar) invat.
si cateodata copiez atat de bine incat m-a luat profa la olimpiada(da nu m-am dus)
asa cea mai simpla metoda e sa scrii pe mai multe foi mici(Patrate) pentru ca e mai usor sa scapi de ele
Parerea mea
cspot
Trebuie sa va dati seama ca tara va vrea prosti . Prostii sunt mult mai usor de cotrolat !
A doua idee este ca , afara de parintii vostri nimeni nu doreste sa invatati ceva . Nu este vorba de note , ci de viata . Daca sistemul de notare din scoala va nemultumeste si considerati ca poate fi pacalit , va astept in viata reala . Va garantez ca in viata reala copiutele sunt legale/normale dar inutile .
Diplomele , atestatele , examenele, olimpiadele vor ramane in urma voastra . Singurul lucru care v-ar putea ajuta cu adevarat este stiinta si experienta acumulata .

Adica : Nu ii pasa nimanui de diplomele pe care le-ai primit . Ceea ce conteaza este stiinta/cunostintele pe care le-ai acumulat ...
Luc1f3r-san
QUOTE(cspot @ Feb 20 2007, 22:55) *
Trebuie sa va dati seama ca tara va vrea prosti . Prostii sunt mult mai usor de cotrolat !
A doua idee este ca , afara de parintii vostri nimeni nu doreste sa invatati ceva . Nu este vorba de note , ci de viata . Daca sistemul de notare din scoala va nemultumeste si considerati ca poate fi pacalit , va astept in viata reala . Va garantez ca in viata reala copiutele sunt legale/normale dar inutile .
Diplomele , atestatele , examenele, olimpiadele vor ramane in urma voastra . Singurul lucru care v-ar putea ajuta cu adevarat este stiinta si experienta acumulata .

Adica : Nu ii pasa nimanui de diplomele pe care le-ai primit . Ceea ce conteaza este stiinta/cunostintele pe care le-ai acumulat ...

Sa mor de nu zici aceiasi chestie ca profa mea de fizica, bine da aia ne mai face si prosti
e_X_tas_Y_
@blue_white_is: cauta asta - The_Cheater_s_Handbook_The_Naughty_Student_s_Bible_by_Bob_Corbett. wink.gif
crst_g
n-am mai copiat de nu mai stiu cand smile.gif

asa se face ca s-au inmultit si notele <5 biggrin.gif

la urma urmei, daca tot sunt varza, si oricum iau 3, mai bine risc sa iau mai mare. daca ma prinde iau 1, nu e mare diferenta smile.gif

PS: a aparut nu stiu ce fel de pix, care are o parte cu o hartie care se ruleaza, ascunsa bine; o tot vad pe la colegi smile.gif
LordSheva
Cea mai tare e sa iti iei un mp3 player. Iti inregistrezi lectia si tot ce vrei sa copiezi. Iti cumperi ditamai firu de culoare identica nu bluza care o ai. (De ex: fir negru cu bluza neagra). Bagi firu pe maneca de la bluza. iti bagi casca in urche si te asezi culcat cu urechea pe mana si in mana sa fie casca. dai drumul la mp3 si "voila!" Asa am scapat eu anu trecut la geogra. cool.gif
eddymutu7
Singurul lucru care v-ar putea ajuta cu adevarat este stiinta si experienta acumulata .

dar este adevarat,insa in scoala noi nu acumulam deloc experienta,nema practica.
date date date
Aristocrata
MA COPIII FARACOPILARIE CE SUNTETI,LUATI DE AICI METODE DE COPIAT...CEL MAI BINE E SA STAI PE RANDUL DE LA FEREASTRA.1;RUPI FOAIA DIN CAIET SI TI-O LIPSETI DE PERDEA CHIAR LANGA TINE,NU SE VEDE NIMIC.2;SCRII PE PERETE CU CREIONUL TOT CE CREZI CA ITI DA LA LUCRARE.3:I-ATI UN PENAR SI BAGATI FITUICELE ACOLO,E CEL MAI BINE IESIT DE MINE......4:ASTA E PT CEL DIN SPATELE TAU,DC AI HANORAC CU GLUGA,BAGA-TI IN GLUCA FITUICA SI DA-TE PE SPATE,PT CEL DIN BANCA DIN SPATE,SI ALA CAND COPIAZA DE LA TINE,SCRIE CU VOCE MAI TARE ASTFEL INCAT SA AUZI SI TU.....AICI INCEP ASTEA,CAND TREBUIE IMPLICAT SI PROFUL........5:IL FACI PE PROF SA CREADA CA AI INVATAT,ITI RUPI FOILE CU LECTIE SI O TI IN GHIOZDAN PREGATITA....TE PREFACI CA SCRII CEVA IN PRIMELE 5 MINUTE,DUPA CARE IL INTREBI PE PROF CEVA CE NU AI INTELES IN ENUNT,EL ITI EXPLICA DESPRE CE-I VB,CAND VEZI CA ISI IA OCHII DE LA TINE,CA PROFU' IN ACEL MOMENT STA CU OCHII SI PE ALTII,IMEDIAT FRATIOARE SCOTI FOILE SI LE PUI SUB LUCRAREA TA,ASTA LA CEI CARE LE SEMNEAZA LUCRARILE INAINTE DE A DA SUBIECTELE,CA UNII SE MAI UITA INAINTE SUB FOI.....SI IN MOMENTUL CAND TII FOILE SUB LUCRARE,USOR USOR TE PREFACI CA TE GANDSTI,INCEARCA SA NU ATRAGI ATENTIA MULT SPRE TINE...SI CREDE-MA CA IEI PE PUTIN 9..........EU AM LUAT 10,CU TOATE CA A FOST MAI GREU.....
FRATE,TREBUIE SA AI SI CAP IN DASTEA,NU ZIC CA NU M-A SI PRINS,DAR M-A PRINS CU DALEA VARZA,CU CAIETUL IN GHIOZDAN SI FERMOARUL DESCHIS,SCHEME DASTEA MICI,CARE ERAU PE MOMENT SI NU PREA AVEAM CONDITI SA COPIEZ....................SI FAZA CU CAITUL PE GENUNCHI LIPIT DE BANCA,MEREG SI ALA DAR SA FI CU OCHII PE PROF.....SI NICIODATA SA NU STAI PE RANDUL DE LA MIJLOC,E CEL MAI AIUREA.........LA FEREASTRA E CEL MAI BINE.....
Laberta
Draguta, la romana tot 10 ai?
Aristocrata
QUOTE(Laberta @ Mar 4 2007, 18:44) *
Draguta, la romana tot 10 ai?

HAI SICTIR TANTI,DC AM GRESELI GRAMATICALE CE>>?NU AM 10,AM 9.... tongue.gif naughty.gif
Laberta
Imi cer scuze, n-am vazut ca tu esti cea de aici
Aristocrata
QUOTE(Laberta @ Mar 4 2007, 20:08) *
Imi cer scuze, n-am vazut ca tu esti cea de aici

NU CUMVA SI TU ESTI PROFA....IA DE AICI puke.gif coolspeak.gif
hardvare
E pofă. Mai dă-i!
Maria_Ioana
In viata te ajuta foarte mult farmecul, 5 minute, dupa care ar fi bine sa stii ceva.
Dan Gogoncea
QUOTE(Aristocrata @ Mar 4 2007, 21:31) [snapback]2528824[/snapback]
USOR USOR TE PREFACI CA TE GANDSTI

Asta-i partea cea mai tare! laugh.gif
JMG
QUOTE(Dan Gogoncea @ Apr 8 2007, 13:55) [snapback]2672941[/snapback]
Asta-i partea cea mai tare! laugh.gif

Tu chiar ai citit acolo? laugh.gif
goguletzu
Dupa parerea mea cea mai buna metoda de copiat este urmatoarea:
Lipesti sub banca o coala protectoare(chestie deaia transparenta in care pui foile la dosar)
scrii ce ai nevoie pe o parte de foaie A4 si o bagi acolo scrii de jos in sus(inceputul lectiei sa fie in josul pagini)
unde ai terminat de scris indoi foaia ca sa o faci cat mai mica

Bafta:)
krix
la mine nu prea se copiaza ca's profesorii de treaba si tot amana lucrarile sa invatam si noi. Singura problema ar fii la tehnologie unde poti sa inveti tu cat vrei ca tot sub 7 iei daca nu duci cadou. Nici macar nu corecteaza lucrarile, adica cum va explicati punctaje de genu 6.82 la subiecte cu punctaje numere divizibile cu 5. si erau dintr-alea cu incercuiti varianta...
rue_baree
daca esti atent cand iti faci fituicile ajungi sa mai si inveti cate ceva.
daca mai si citesti materia e foarte usor sa te ajuti cu fituicile la examen spre deosebire de cei care doar vor sa copieze.
eu invatam cat puteam dar imi faceam si fituici la un fel de recapitulare.

se lua una bucata de coala A4, se indoia la jumatate pe lungime si se incepea scrisul pe prima coloana continuat dupa ce intorceai pe lungime foaia si continuai pe verso primei jumatati incepute si apoi iar pe prima parte, jumatatea a doua si cand se termina pe verso ul ei.
astfel fituica se putea copia la xerox si daca e materie multa si plictisitoare poti coopta colegii sa faca acelasi stil si inainte de a le desprinde jumatatile verticale se copiaza 1 la 1 ca scara.

aceasta jumatate d epagina se indoia acordeaon in 4 cred (egale) si se numerotau cu o mica tidula cuprins al fituicilor.

se purtau in camasi cu buzunare la piept acoperite.

daca ai ochi buni copiezi cu ea intre picioare pe scaun... repet, eu mai si invatam si citeam putin si scriam mult din fituica..
crst_g
azi ne-a aratat profa o fituica de vreo 2 metri lungime, vreo 6-7cm latime, si facuta acordeon smile.gif
o sa ii zic sa ii fac si poza smile.gif
ladygaladriel
Scriam pe coli in liceu. Copiuta? Una din ele smile.gif In cele 10-15 coli albe bagam si una pe care scriam normal, nici mai mic, nici in colturi etc, arata exact ca una din foile de lucrare..Dupa ce ne dadea subiectele ma prefaceam ca scriu sau scriam ce-mi aduceam aminte, dupa ce scriam prima pagina o scoteam pe a doua, cand puteam scoteam si copiuta...M-a prins o singura data profesoara, cand a venit sa-mi semneze lucrarea si i-am intins copiuta biggrin.gif blush.gif

P.S. N-am copiat decat la chimie rolleyes.gif
aiptek
QUOTE(ladygaladriel @ May 21 2007, 13:27) [snapback]2865962[/snapback]
P.S. N-am copiat decat la chimie rolleyes.gif

laugh.gif si pe mine pe vremea liceului m-a prins copiind la chimie la teza dar am scapat pt ca nu aveam ce trebuie pe fituica. roll2.gif .Aia da profesoara kisstogether.gif
sopy
nu e treaba sa te ascunzi vezi si tu ce fel e profu si dupa aia te asezi dupa comportamentul lui de ex eu am profu la istorie si ala e panarama rau ma vazut ca am copiat de la un toci si ma chemat la el si mia zis ca daca le dau si la restu imi da 2 puncte in plus si le-am dat cand a adus testele ma sculat in picioare pe mine si pe aia si ia intrebat cine lea dat si a zis ca io si iam zil lu profu ca nu leam dat si profu a zambit si mia dat mie zece si la ailanti 4 deci chestia sa te imprietenesti cu profu
sopy
la noi la cls dirigu e director si avem cheia de la el din birou si acolo tin profi testele si clasa ia numai zece si oricum suntem cei mai cautati din sc ca cand vrea vreo cls teste la noi vine si daca e vreunu sifonar si ne zice zicem ca nu e asa la dirigu si la urmatoarele 2 teste nu ia nimeni note mai mare mai mare de 9 ca sa nu trezim suspiciuni
maradona13
Cea mai buna metoda de copiat la examenele la care te lasa cu calculatorul este sa pozezi toate cursurile cu telefonul mobil si apoi poti sa copii in liniste. Un prieten asa a trecut prin ultimul an din facultate. Acum nu stiu daca toti profesorii erau mosi si nu-si dadeau seama sau erau prea multi restantieri si mai lasau pe cate unii sa copie...
Mr.Jinx
QUOTE(sopy @ Jul 2 2007, 15:08) [snapback]3045449[/snapback]
la noi la cls dirigu e director si avem cheia de la el din birou si acolo tin profi testele si clasa ia numai zece si oricum suntem cei mai cautati din sc ca cand vrea vreo cls teste la noi vine si daca e vreunu sifonar si ne zice zicem ca nu e asa la dirigu si la urmatoarele 2 teste nu ia nimeni note mai mare mai mare de 9 ca sa nu trezim suspiciuni

asta nu cred in veci...iar daca totusi este asa, e clar ca s-a dus de rapa invatamanul romanesc sleep.gif
Sato
QUOTE(maradona13 @ Jul 2 2007, 15:14) [snapback]3045493[/snapback]
Cea mai buna metoda de copiat la examenele la care te lasa cu calculatorul este sa pozezi toate cursurile cu telefonul mobil si apoi poti sa copii in liniste. Un prieten asa a trecut prin ultimul an din facultate. Acum nu stiu daca toti profesorii erau mosi si nu-si dadeau seama sau erau prea multi restantieri si mai lasau pe cate unii sa copie...

Daca tu crezi ca de la catedra nu se vede ca tot stai cu nasul in telefon aka NU in foaie te inseli...
The_Napster
QUOTE(crst_g @ May 10 2007, 21:46) [snapback]2817121[/snapback]
azi ne-a aratat profa o fituica de vreo 2 metri lungime, vreo 6-7cm latime, si facuta acordeon smile.gif
o sa ii zic sa ii fac si poza smile.gif

2 metrii?
Avea tot manualul acolo?
Si ce faci cu ditamai dictionaru ...?
Pages: 1, 2
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.