Recomandare aragaz
Pagini: 1, 2

liviutrt

NU INDESIT!!!!!

ATENTIUNE!!! Poate cineva mai vrea sa-si ia aragaz si in 2007... sa nu faceti ca mine!!!

Saptamana trecuta am luat un aragaz Indesit, alb emailat, desi auzisem ca sunt proaste, nu m-am putut abtine, fiindca sunt (inca) destul de fatzoase. Ideea e urmatoarea: ieri l-am montat (cand a venit era in stare perfecta, ca l-am verificat!) si... in urma montarii constatam: un arc de la unul din butoane (masca buton aragaz) sarit, aparent fara putinta de a ma fi pus la loc. Smaltul de la capac, pe interior, pe muche, sarit bine si absolut nejustificat. Deschid usa de la cuptor, sa spal si tava aia, ca ma gandeam sa facem ceva... smalt si acolo prin cuptor (cazuse de sub butoane si continua inca sa cada). (Cand au venit baietii de la magazin sa mi-l aduca pe urma lor am gasit un surub, in cu totul alta parte decat era aragazul - de foarte bun augur, recunosc!)

Acuma... cine isi inchipuie ca l-am montat lovindu-l cu ciocanele si cu toporul, se inseala! A fost pur si simplu racordat la gaz, fara sa-l bruscam, trantim usi si alte lucruri. Acest aragaz a ajuns in starea descrisa mai sus in prima lui zi de functionare, inainte sa fi functionat propriu-zis.

Sanatate la toata lumea si alegeri cu cap! peacefingers.gif
zstefc
si eu vreau sa-mi iau aragaz si sunt tare indecis ......
din pacate, modelele discutate aici pe threat nu prea mai sunt de actualitate ...... SO cine a mai cumparat de curand ceva bun, pune-ti aici un link sa stium si noi !!!!!!!!

Kitty2006
QUOTE(liviutrt @ May 6 2007, 08:03) *
NU INDESIT!!!!!

ATENTIUNE!!! Poate cineva mai vrea sa-si ia aragaz si in 2007... sa nu faceti ca mine!!!

Saptamana trecuta am luat un aragaz Indesit, alb emailat, desi auzisem ca sunt proaste, nu m-am putut abtine, fiindca sunt (inca) destul de fatzoase. Ideea e urmatoarea: ieri l-am montat (cand a venit era in stare perfecta, ca l-am verificat!) si... in urma montarii constatam: un arc de la unul din butoane (masca buton aragaz) sarit, aparent fara putinta de a ma fi pus la loc. Smaltul de la capac, pe interior, pe muche, sarit bine si absolut nejustificat. Deschid usa de la cuptor, sa spal si tava aia, ca ma gandeam sa facem ceva... smalt si acolo prin cuptor (cazuse de sub butoane si continua inca sa cada). (Cand au venit baietii de la magazin sa mi-l aduca pe urma lor am gasit un surub, in cu totul alta parte decat era aragazul - de foarte bun augur, recunosc!)

Acuma... cine isi inchipuie ca l-am montat lovindu-l cu ciocanele si cu toporul, se inseala! A fost pur si simplu racordat la gaz, fara sa-l bruscam, trantim usi si alte lucruri. Acest aragaz a ajuns in starea descrisa mai sus in prima lui zi de functionare, inainte sa fi functionat propriu-zis.

Sanatate la toata lumea si alegeri cu cap! peacefingers.gif

Daca a fost prost manevrat in timpul transportului (de la importator la magazin, de la magazin acasa), asta nu inseamna ca produsul e prost. Eu am Indesit de 2 ani si este foarte bun ... are grill, rotisor, coace prajituri fara sa le arda ... singura lui hiba este ca nu are aprindere electrica si la cuptor (dar asta stiam deja de cand l-am cumparat!).
dant
QUOTE(c_cris85 @ May 14 2005, 22:21) *
Ariston are o gama completa de mobila pentru bucatarie in care se pot incastra uptoare, chiar si frigidere! nush insa daca mobila se preteaza doar pt marfa comercializata de ei!

Ariston nu stiu daca face mobila de bucatarie !Ei sunt furnizori pentru producatorii mobilelor de bucatarie.
dant
QUOTE(diesel @ May 14 2005, 14:11) *
caut si eu sa-mi fac o mobila de bucatarie cu plita si cuptor separate, integrate in mobila. Problema e ca 90% din cuproare sunt electrice, numai plita e pe gaz. De ce?
Cam cat consuma un cuptor electric pt. a face o friptura de ex? Sa iau electric sau mai bine tot pe gaz? Se strica mobila in timp de la caldura?
Care are asa ceva ar fi binevenit cu niste pareri. naughty.gif

Recomandarea mea : electric - mai sigur in mentinerea temperaturii si posibilitatea montarii in orice colt al bucatariei, nedepinzand de racordarea la reteaua de gaz.
vladmorosan
Cel mai nasol aragaz poate fi Gorenje.
Am eu unul acasa e mai dezavantajos decit aragazul Metalica de 20 ani pe care l-am avut.

Sub cuptor nu ai acces ca sa pui tavile.
Tzeava de la rotisor e foarte sus, iar daca pui un pui mai mare de 5cm nu se poate roti ca se loveste de grill.
Nu se poate regla debitul de aer care vine la ochiuri, ca atare flacara e galbena si nu albastra.
Capacul aragazului e prins in 2 boltzuri de 5 mm care cad foarte usor. (toleranta capacului e de vreo 4 mm.)

Daca vrea cineva aragaz Gorenje sa ma contacteze ca i-l dau pe-a meu.

P.S.
Tineti cont si de faptul ca va treui curatat cindva.
http://www.soscasa.ro/articol-diy/8-lucrur...mpara-un-aragaz
DOOM20
"Cel mai nasol aragaz poate fi Gorenje."

Cata dreptate ai !!! O mizerie mai mare cred ca nu exista.

Am cumparat anul trecut un gorenje model K776W.
A venit cu multe accesorii tavi etc.. insa iata problemele care le-am avut ( si care le am in continuare ) cu el:
Aprinderea electronica merge foarte greu. Cateodata astept si un minut pana se aprinde.
Flacara nu este uniforma !

La display are 2 butonase care in primele saptamani s-au facut praf ... s-au spart in cateva bucati.. Habar n-am de ce. Am folosit cuptorul o singura data in prima luna.

In schimb cuptoul e ok. ( electric )

Acum service-ul : DEZASTRU - o adunatura de retarzi ....
am vrut sa cumpar butoanele mentionate mai sus. M-au pus sa vin personal cu seria si modelul ..
Nu se poate face comanda telefonica !

Daca ai probleme cu vreunul dintre modele de aragazuri, nu vine nimeni la tine.
Au aia de acolo o scarba in ei fraaateee... !

Avand in vedere ca am dat o galagie de bani pe el, sunt foarte nemultumit de acest aragaz. !

Va doresc succes !

Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.