NU INDESIT!!!!!
ATENTIUNE!!! Poate cineva mai vrea sa-si ia aragaz si in 2007... sa nu faceti ca mine!!!
Saptamana trecuta am luat un aragaz Indesit, alb emailat, desi auzisem ca sunt proaste, nu m-am putut abtine, fiindca sunt (inca) destul de fatzoase. Ideea e urmatoarea: ieri l-am montat (cand a venit era in stare perfecta, ca l-am verificat!) si... in urma montarii constatam: un arc de la unul din butoane (masca buton aragaz) sarit, aparent fara putinta de a ma fi pus la loc. Smaltul de la capac, pe interior, pe muche, sarit bine si absolut nejustificat. Deschid usa de la cuptor, sa spal si tava aia, ca ma gandeam sa facem ceva... smalt si acolo prin cuptor (cazuse de sub butoane si continua inca sa cada). (Cand au venit baietii de la magazin sa mi-l aduca pe urma lor am gasit un surub, in cu totul alta parte decat era aragazul - de foarte bun augur, recunosc!)
Acuma... cine isi inchipuie ca l-am montat lovindu-l cu ciocanele si cu toporul, se inseala! A fost pur si simplu racordat la gaz, fara sa-l bruscam, trantim usi si alte lucruri. Acest aragaz a ajuns in starea descrisa mai sus in prima lui zi de functionare, inainte sa fi functionat propriu-zis.
Sanatate la toata lumea si alegeri cu cap!