convertire....

dave

vreau sa-mi schimb religia de la ortodox la romano-catolic...

totul a inceput cand eram copil si bunica mea ma ducea mereu la biserica romano-catolica care este superba si linistita si ea se ruga in liniste.....desi suntem ortodocsi pe hartie, nu mai frecventez acolo la ortodox ca si bunica mea din pacate Odihneasca-se in pace.....Ea iubea mult religia chiar daca nu facea parte din catolicism... si m-am gandit mult sa ma convertesc la catolicism.....

Insa ramane o problema: biserica roman-catolica unde stau este maghiara dar slujba se oficiaza in latina, asa cred.....Slujba este absolut minunata cu atmosfera relaxata,decor superb, banci in care stau oamenii,arhitectura impresionanta ....

se poate schimba religia? de la ortodox la catolic?
costaan
Desigur, este posibil orice! Trăieşti în România, cred. Aici este libertatea întruchipată! N-a văzut aşa ceva neam de neamul nostru. America'i mic sugar...

Megara
QUOTE(dave @ Dec 15 2006, 23:20) *
vreau sa-mi schimb religia de la ortodox la romano-catolic...

totul a inceput cand eram copil si bunica mea ma ducea mereu la biserica romano-catolica care este superba si linistita si ea se ruga in liniste.....desi suntem ortodocsi pe hartie, nu mai frecventez acolo la ortodox ca si bunica mea din pacate Odihneasca-se in pace.....Ea iubea mult religia chiar daca nu facea parte din catolicism... si m-am gandit mult sa ma convertesc la catolicism.....

Insa ramane o problema: biserica roman-catolica unde stau este maghiara dar slujba se oficiaza in latina, asa cred.....Slujba este absolut minunata cu atmosfera relaxata,decor superb, banci in care stau oamenii,arhitectura impresionanta ....

se poate schimba religia? de la ortodox la catolic?

ti s-a mai raspuns o data la mesajul asta acu o luna sau doua... vorbeste cu un preot romano-catolic care iti va explica in ce consta trecerea.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.