FlorinBentley
15th December 2006, 11:52
Salutare
Mi-am cumparat un Dvd player E-boda si mi-a dat 3 cabluri de conectare de 3 culori diferite.Nu ma descurc cu montarea lor atat la dvd cat si la tv.
Modelul dvd este E-boda 555x iar tv este unul daewoo mai vechi care are numai mufa euroscart, iar celalalt tv este un Aiwa cu doua mufe video-audio pe panoul din fata.
Cine ma poate ajuta?
Tenks
ghimpe--
15th December 2006, 12:27
Cablul RCA pe care il ai are 3 mufe (presupun), iar tu le vei conecta asa:
Mufa Galbena: semnal video
Mufa Rosie : semnal audio Right
Mufa Alba/Neagra : semnal audio Left
Respectarea culorilor nu este obligatorie, dar asta e standardul 
Pentru TV-ul care nu are mufe RCA se gasesc adaptoare de la SCART la RCA.
Vizionare placuta.
jadcomp
15th December 2006, 12:42
Banuiesc ca si AIWA are mufa euroscart in spate. Cumpara-ti un cablu euroscart cu 21 fire si incearca sa activezi dupa aceea din player iesirea RGB. Ar trebui sa mearga si calitatea imaginii este mai buna.
PaulMuadDib
15th December 2006, 14:28
QUOTE(FlorinBentley @ Dec 15 2006, 11:52)

Salutare
Mi-am cumparat un Dvd player E-boda si mi-a dat 3 cabluri de conectare de 3 culori diferite.Nu ma descurc cu montarea lor atat la dvd cat si la tv.
Modelul dvd este E-boda 555x iar tv este unul daewoo mai vechi care are numai mufa euroscart, iar celalalt tv este un Aiwa cu doua mufe video-audio pe panoul din fata.
Cine ma poate ajuta?
Tenks
Daca DVD-playerul are mufa Scart (aproape sigur are), atunci iti recomand sa iti achizitionezi un cablu Scart-Scart si sa uiti de cablurile cu care a venit DVD-ul. Vei obtine calitate vizibil mai buna pe imagine.
Prien
15th December 2006, 14:58
Am si eu acelasi model de DVD. Asa ca stiu sigur ca are iesire Scart.
Dar, sincer, nu pricep care-i problema.
Pt tv Daewoo legi mufa Scart la mufa Scart.
La celalalt tv folosesti cablul Scart =>RCA. Personal mi se pare ilogic sa pui mufa alba in conectorul rosu. Si daca il bagi o sa vezi ca nu se vede..Sau aude..
Dar iti garantez ca sigur nu o sa se strice nimic.
Asa ca incepi sa "rotesti" pana cand nimeresti.