ZGARIETURI PE ECRAN

paul pin

As dori sa stiu ,daca stie cineva vreo solutie cu care as putea inlatura zgarieturile
de pe suprafata ecranului unui televizor.

Va multumesc
mister_rf
Depinde cât de adânci sunt acestea. Daca este doar rezultatul urmelor produse de frecarea cu o suprafață metalică se pot scoate prin șlefuire cu o pâslă și puțină pastă abrazivă foarte fina.
Unii au folosit pastă de dinți... smile.gif
In cazul zgârâieturilor propriu-zise ce au ciobit sticla este foarte dificilă înlăturarea acestora în regim de amatori. Iar în urma operațiilor de șlefuire se poate înlătura și din stratul antireflex depus pe sticlă, rezultatul fiind obținerea unor zone cu strălucire diferită... sleep.gif

taranu
Si eu am unul cu ecranul zgiriat.Ma intreb daca nu e periculos.Bineinteles ca conteaza adincimea zgirieturilor dar parca tot am un sentiment de disconfort.
paul pin
QUOTE(mister_rf @ Dec 15 2006, 05:52) *
Depinde cât de adânci sunt acestea. Daca este doar rezultatul urmelor produse de frecarea cu o suprafață metalică se pot scoate prin șlefuire cu o pâslă și puțină pastă abrazivă foarte fina.
Unii au folosit pastă de dinți... smile.gif
In cazul zgârâieturilor propriu-zise ce au ciobit sticla este foarte dificilă înlăturarea acestora în regim de amatori. Iar în urma operațiilor de șlefuire se poate înlătura și din stratul antireflex depus pe sticlă, rezultatul fiind obținerea unor zone cu strălucire diferită... sleep.gif

Multumesc foarte mult zgirieturile sint suficient de adanci si cred ca acest ecran se include in categoria celor compromise.
Ai putea te rog sa-mi destainui cate ceva din metodele profesioniste de inlaturae pt ca ma confrunt mereu cu aparate pe care pe linga o oarecare defectiune au si acest al doilea handicap "tub zgariat".
Multumesc.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.