Asi vrea

demos

asi vrea si eu continutul unui site de anunturi auto ofer alte scripturi la schimb!!!
vectorialpx
adica cum ?
vrei anunturi ?

nu prea inteleg...

demos
Deci vreau continutul unu site cu anunturi auto mai exact un script pentru anunturi online !!!
stefy
deci vrei un script prin care cineva care acceseaza site-ul tau sa poata sa posteze un anunt??(fi mai explicit)

P.S:se scrie "as vrea"
vectorialpx
vrei cam multe !
depinde cat platesti si ce vrei...

eu (personal), nu fac script-uri moca...
fac si eu altele si imi place sa ajut, dar cu exprimarea asta, m-ai dat gata sad.gif

se zice vreau ajutor sa realizez un script si cred ca n-ai postat bine p-aici wink.gif
dassaev
QUOTE(demos @ Dec 14 2006, 19:36) *
Deci vreau continutul unu site cu anunturi auto mai exact un script pentru anunturi online !!!

Deci vrei un script de anunturi online plus baza de date plina cu anunturi. Corect? Pai asta insemna ca vrei un site complet. Si dai la schimb un script nu? MA uimesti.
demos
MS am gasit ce imi trebuia va salut !!!

DarkAngelBv
@demos din cate posturi ai cel putin 90% sunt cerinte de programe/scripturi GRATIS sau offtopic-uri
sa nu zici de ce ai IGNORE de la mine peacefingers.gif
demos
faci cum vrei dar ca urmare te mai rog si eu ceva dami si mie scriptu ala stii u care modificat te rog eu si atata iti mai cer ultima cerinta biggrin.gif peacefingers.gif oricum nus d ce te`ai sup p mine !!!Asta e
DarkAngelBv

QUOTE(demos @ Dec 15 2006, 20:47) *
faci cum vrei dar ca urmare te mai rog si eu ceva dami si mie scriptu ala stii u care modificat te rog eu si atata iti mai cer ultima cerinta biggrin.gif peacefingers.gif oricum nus d ce te`ai sup p mine !!!Asta e

Din pacate pt tine, tocmai am gasit alt client pt el, care stie de la inceput ce vrea, nu se zgarceste la bani si nu streseaza omul toata ziua.

P.S. Cine mai e interesat de un astfel de script, bineinteles diferit la grafica decat cel care il fac pt noul client PM me. pretul de la 200 $ in sus negociabil, depinde de ce facilitati vreti.
demos
Okey coolspeak.gif peacefingers.gif peacefingers.gif BAFta la tot ce faci in continuare !!!
crst_g
demos: nu incetezi sa ma uimesti laugh.gif
demos
Bine pa
crst_g
mori wink.gif
demos
=)) Ce "om" =)) laugh.gif laugh.gif laugh.gif
gumball3000
Ca sa nu mai continuati aceasta discutie, s-ar putea sa fiu nevoit sa apas pe butonul:"Report", asa ca incetati...
nks14
cum vorbeste asta. moare pruteanu daca intra pe forum happy.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.