Thread general de acumulatori
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49

gramalaurentiu

La cat costa acumulatorii acuma (75 000 cel de 2000 mA) eu zic e destul de rentabil sa ii schimbi chiar si dupa un an. biggrin.gif
Ei cica sunt garantati 1000 de reincarcari. Daca ma tin 500 sunt multumit.
Haiducus
Originally posted by gramalaurentiu
La cat costa acumulatorii acuma (75 000 cel de 2000 mA) eu zic e destul de rentabil sa ii schimbi chiar si dupa un an.  :D  
Ei cica sunt garantati 1000 de reincarcari. Daca ma tin 500 sunt multumit.

ce acumulatori ai tu la 75000 de 2000 ma ?
ca la sediul GP costa 140 000 bucata.

Originally posted by BIGphAntom
astazi mi-am luat de la ULTRA PRO, incarcatorul + acumulatorii din poza.

GP 1800 fast charger + 4 acumulatori R6 GP1800mAh
2 baterii se incarca in 2 ore !!

Pretul platit, 1,4 milioane

si eu am luat de la sediul gp acelasi lucru , nu mai ca am luat de 2000 mA (10 000 lei / baterie upgradele) = 1.440 mil.

prima incarcare 5:30 h ! a doua peste 3h juma (dupa aia m-am culcat) ...unde frate is alea 2h ??? ...ca acolo mi-au zis ca va dura cam 2h juma ca am luat de 2000 .... si nu cred ca din cauza ca sunt la incarcat toate 4 fiindca in specificatii scrie ca sunt individuale canalele de incarcare ...

Hawkie
Timpul de încărcare de 2 ore e specificat pt. cazul în care încarci 2 baterii de capacitate 1600 Mah

Dacă citeai instrucțiunile , vedeai că acolo scrie clar, de ex: pt baterii de 1800 Mah, timpii de încărcare sunt :

1-2 baterii la încărcat : 140 minute
3 baterii : 230 minute
4 baterii : 310 minute
sisu_andrei
Am un incarcator de la nikon si 2 acumulatori tot nikon(2000 )
Astia s-au incarcat in vreo 3-4 H .
Am luat 2 acumulatori de la Ultra Pro de 1800 (Unirose)
Problema :
Le-am bagat la incarcat si de vreo 20 h nu face decit sa licare ledul incarcatorului .
Ele nu sint nici macar caldute .
Celelalte se incalzisera klumea cind s-au incarcat.
CBogdan
Mi-am cumparat o camera foto digitala. Datele despre ea se pot gasi la adresa asta : http://www.minton.com.tw/english/main.php?...ls&ProductID=46 .
Ce as vrea sa stiu este care dintre urmatoarele pachete ar fi mai bine sa il cumpar :

Incarcator + 4 acumulatoare AA NiMH 1600mAh GP KB01
Incarcator + 4 acumulatoare AA NiMH 1800mAh GP KB01
Incarcator + 4 acumulatoare AA NiMH 2000mAh GP KB01

Ma gandesc la unul din aceste pachete deoarece vad ca sunt destul de laudate pe forum.

Banuiesc ca "SD Card" inseamna "Secure Digital Card" nu ?

Multumesc
Monitoxus
1800 mA pe mine ma tin cel putin 150 de poze CU BLITZ ! Deci eu cred ca e o afacere buna wink.gif

Da. SD = secure digital

NEAPARAT incearca sa-ti iei un incarcator RAPID ca sa nu plangi dupa asta. EU am aruncat initial banii pe unul care incarca acumulatorii in ... 16 ore rolleyes.gif

Acum am unul care ii incarca in 45 de minute si e MUCH BETTER ohmy.gifK:
CBogdan
Aha, pai asa o sa fac, din cate am inteles se gaseste la UltraPro nu ?
Sper sa il aiba astia din Timisoara (incarcatorul ala).
Dar chiar e sanatos pentru acumulatori sa ii incarci asa repede ?!

root
Originally posted by CBogdan
Ce as vrea sa stiu este care dintre urmatoarele pachete ar fi mai bine sa il cumpar :

Incarcator + 4 acumulatoare AA NiMH 1600mAh GP KB01
Incarcator + 4 acumulatoare AA NiMH 1800mAh GP KB01
Incarcator + 4 acumulatoare AA NiMH 2000mAh GP KB01

Dintre cele 3 variante, te sfatuiesc sa o alegi pe cea cu acumulatorii de capacitatea cea mai mare, evident. Capacitatea acumulatorului reprezinta durata de timp cat poate "tine" in parametrii normali o sarcina. Asa ca, cu cat e mai mare capacitatea cu atat mai bine, nu dauneaza cu nimic aparatului (probabil ca la asta te-ai gandit cand ai pus intrebarea).

Originally posted by CBogdan
Dar chiar e sanatos pentru acumulatori sa ii incarci asa repede ?!

In teorie NU. Practic insa, durata de viata a acumulatorilor este redusa prea putin ca sa prezinte o problema. Considerand si preturile actuale ale acumulatorilor NiMH, e mult mai convenabil sa folosesti un charger rapid si sa schimbi acumulatorii dupa 300 de cicluri de incarcare decat sa-i schimbi la 400 de cicluri si sa astepti 16h la fiecare incarcare cu un charger obisnuit.
CBogdan
Ok, deci sa inteleg ca nu exista nici o problema de compatibilitate intre aparatul meu (datele se gasesc la link-ul din primul post) si acumulatorii astia.
Intreb deoarece sunt complet nou in domeniul asta si nu vreau sa fac vreo prostie. smile.gif
root

Power Source: 2 pcs of AA alkaline / 2 pcs of Ni-MH

Deci nu exista "probleme de compatibilitate" wink.gif
CBogdan
Thanks ! ohmy.gifK:
scooby
Daca nu faci foarte multe poze cu camera intr-o zi poti sa iti iei si un incarcator lent si un set de acumulatori (varianta care am ales-o si eu).
Deci mi-am luat la 1 mil fix 4 acumulatori GP Ni-Mh de 2100 mAh si incatorul Power Bank 3 .La fel ca si camera ta si a mea merge cu 2 bucati si in timp ce cu unii fac poze in aparat ceilalti sunt la incarcat asa ca nu ma deranjeaza timpul deloc ,ca oricum ii incarc de 3-4 ori pe luna smile.gif)
CBogdan
Hey Scooby de unde ti-ai luat pachetul ala la pretul de 1 mil. ? La UltraPro pe site nu-l gasesc, la 1800 mAh costa 1,473,839 Lei. Deci la 2100 ar trebui sa fie mult mai scump, si chiar asa diferente intre preturile de pe site si cele din magazin nu cred sa fie. Cand ti l-ai cumparat ?
CBogdan
Pe EMag.Ro
Incarcator GP PB02GS180-C4 cu 4 acumulatori AA de 1800 mA
37 EURO (fara TVA)
1.795.354 LEI (cu TVA)

Pe DigitalWorld.Ro
Incarcator inteligent + 4 acc AA NiMH 2000mAh GP PB05
PRET:966.200 LEI (TVA inclus)

Mi se pare mie sau ceva e dubios aici ? smile.gif
Pe www.GPBatteries.ro nu am gasit incarcator pentru acumulatori AA de capacitate mai mare de 1800. Acumulatori au de 2100.
scooby
deci eu i-am cumparat cam acum 1 luna de la sediul GP . Este pe o straduta de case pe la Piata Alba Iulia,au o gama imensa acolo de baterii si acumulatoare de la alea gen nasturi pana la cele mai periculoase.
Iti anexez si o poza cu incarcatorul meu,numai ca nu am gasit exact poza lui.
Al meu este la fel ca ala din poza doar ca este POWER BANK 3 si pe acumulatori scrie 2100 mAh evident.
Ii incarca in 16 ore,pret un milion tot paketu .

Adresa o ai acolo la contact sau asa ceva la ei pe site
ady_botos
CBogdan ,

eu am luat 2 GP de 2000 mAh de la sediul GP din TM. E in spate la Mag. Bega, pe stradutza de langa C.E.C. Am dat pe 2 buc de 285 000 parca. Si mi-am mai luat 2 buc Energizer 2100 mAh din Flavia (f ieftin, 130 000 ambele). Da-mi un pm sa-ti zic pe cine sa cauti acolo, daca te intereseaza.
James
ady_botos sunt buni acumulatorii Energizer din Flavia? Vreau sa-mi iau si eu dar nu stiu cat sunt de buni.
Thanks
ady_botos
Originally posted by James
ady_botos sunt buni acumulatorii Energizer din Flavia? Vreau sa-mi iau si eu dar nu stiu cat sunt de buni.
Thanks

Din cate am observat, sunt mai buni decat cei GP 2000 (luati de la firma). Eu am un Fuji A204 (functioneaza doar cu 2 baterii) dar un set ma tine cam 200 poze, aici intrand si zoom,blitz,incercari,toate pozele cu LCD....). Eu zic ca merita sa-ti iei un set de 4 buc Energizer 2100 mAh, costa 250.000 parca.

Uite un top al bateriilor: http://www.imaging-resource.com/ACCS/BATTS/BATTS.HTM
dan2
ady_botos: eu am dat pe 2 buc. GP de 2000mAh 180.000 si pe 2 buc. Energizer 2100mAh am dat 150.000 Crezi ca mai merita adusi din State? cat de ieftini pot sa fie ???

de unde ai luat la pretul ast ?
arty
sunt niste acumulatori care se incarca in 15 minute.... sunt facuti de rayovac. supercool stuff....
BIGphAntom
Originally posted by arty
sunt niste acumulatori care se incarca in 15 minute.... sunt facuti de rayovac. supercool stuff....

dai si tu un link, sunt interesat!

baniesc ca au si charger special, nu? Cati mAh?
Haiducus

se gasesc si al noi la http://www.acumulatoare.ro/index.htm

cel putin pe internet numai aici am gasit. pretul mi se pare cam mare (3 mil.) desi ...15 min fata de 5h cel "rapid" de la GP (~1.5 mil lei)....

tu cu cat le-ai cumparat ?
dan2
Originally posted by ady_botos
Din cate am observat, sunt mai buni decat cei GP 2000 (luati de la firma). Eu am un Fuji A204 (functioneaza doar cu 2 baterii) dar un set ma tine cam 200 poze, aici intrand si zoom,blitz,incercari,toate pozele cu LCD....). Eu zic ca merita sa-ti iei un set de 4 buc Energizer 2100 mAh, costa 250.000 parca.  

Uite un top al bateriilor: http://www.imaging-resource.com/ACCS/BATTS/BATTS.HTM

unde as putea comanda acu. energizer ? in Constanta nu am vazut
arty
eu nu le'am luat... nu am nevoie de asa ceva, camerele mele toate merg cu baterii proprietare.

in US astea costa cam $20 - charger + acumulatorii

interesul fata de ele este moderat... de altfel ca si fata de orice alta marfa. cand se gaseste orice, ai o alta conceptie asupra cat si ce ai nevoie....
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.