Thread general de acumulatori
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49

mirceab

QUOTE(bogdan.tody @ Jul 28 2005, 11:37)
eu am gasit incarcator GP de 8h la 2300 mAh + 8 acumulatori de 2300mAh cu 105 lei grei wink.gif
*

unde? ma intereseaza si pe mine
bogdan.tody
QUOTE(mirceab @ Jul 28 2005, 17:11)
unde? ma intereseaza si pe mine
*

in botosani....daca esti din BT iti dau mai multe detalii...

AvantGarde
QUOTE(Necronomikon @ Jul 28 2005, 12:32)
Cam asa ceva am eu, doar ca e de 3 ore. Intr-adevar, incarca in 3 ore si ceva un set de 4 acumulatori de 2350.
*

insemna ca sambata..imi cumpar si eu biggrin.gif ..daca zici ca merita..au un magazin de prezentare ceva?..ca mi-e lene sa caut pe site tongue.gif laugh.gif
rvic77
Am si eu acumulatori Hahnel de 2350 si merg beton, peste 1 ora de folosire intensiva a aparatului foto coolspeak.gif. I-am luat doar cu 50 lei cu incarcator lent, iar avand inca 2 incarcatoare lente nu-mi fac probleme ca raman fara acumulatori incarcati, mai ales ca mai am inca vro 20 buc : Uniross si GP. Ca pret mic recomand Uniross de 1300 Mah la numai 5 lei. Merg foarte bine chiar si pe statii radio care consuma la greu in emisie !
Nu-mi dau seama de ce totusi un incarcator rapid (care cica strica mai repede acumulatorii) costa de pana la 10 ori mai mult decat unul lent huh.gif
bogdan.tody
QUOTE(rvic77 @ Jul 29 2005, 08:32)
Nu-mi dau seama de ce totusi un incarcator rapid (care cica strica mai repede acumulatorii) costa de pana la 10 ori mai mult decat unul lent  huh.gif

oare pt ca nu trebuie sa astepti 30 de ore sa incarce 4 acumulatori??? laugh.gif
to_the_limit
ce 30 de ore ma?veniti cu prostii aici si dati sfaturi
al meu dureaza 14h si da nu e unu rapid care sa-mi distruga acc in 3-4luni
glumetu
eu mi-am luat GP-ul asta (acc AA de 2300, 1000 cicluri):

http://www.cameredigitale.ro/descr.php?id=1039

e incarcator rapid (si am si verificat) si in afara de asta incarca si acumulatori AAA (oferiti cadou), ceea ce mi s-a parut dragut, pt ca oricum imi trebuiau pentru tastatura si mouse-ul wireless.

e bun ca se incarca si in masina.

oricum, citind pe aici, cred ca nu am facut nici cea mai buna afacere, dar nici nu m-am parlit.

rvic77
QUOTE(bogdan.tody @ Jul 29 2005, 12:06)
oare pt ca nu trebuie sa astepti 30 de ore sa incarce 4 acumulatori???  laugh.gif
*

Timpul maxim de incarcare a fost de 14 ore ! si oricum ii pun seara la 8 in priza, a 2 a zi dimineata sunt plini de energie. Da, poate ca o parte naspa e ca stau mereu in priza cu cate un incarcator (daca fac poze la greu), dar pana acum n-am ramas sa astept dupa incarcare (sunt in general prevazator si am macar 4 buc incarcate de backup biggrin.gif )
bogdan.tody
am gasit la altex incarcator GP + 4 acum 2300 mAh care incarca 2300 in 34 de ore wink.gif
plop

un incarcator rapid costa mai mult decat unul lent, deoarece cel rapid are mult mai multa electronica....
Necronomikon
Intrebarea mea e urmatoarea: ce se intampla daca incarci acumulatorii cand nu-s complet descarcati. De ex. cand mai au 75% sau 50% sau 30% curent?
Eu am un incarcator de 3 ore. Din pacate sunt situatii cand am nevoie ca acumulatorii sa fie "beton" adik full si trebuie sa-i incarc chiar daca nu-s descarcati.
bogdan.tody
parca numai NiCd au efect de memorie nu?
bchendran
Dupa cate stiu, si nicd si nimh au efect de memorie, e adevarat nimh mai putin.
Exista incarcatoare cu microprocesor care stiu sa descarce acumulatorul complet inainte de a-l incarca, si astfel se elimina cu desavarsire efectul de memorie.
Necro, de asa ceva ai avea nevoie. Cel mai ieftin incarcator de genul acesta pe care l-am vazut era pe la 650.000. Deci nu e intangibil ca pret.
mju
miam cumparat 2 seturi de acumulatori energiser de 2500mah cu incarcator lent
sunt foarte multumit de achizitie mai ales din cauza pretului (1.2milioane)
c_cris85
QUOTE(to_the_limit @ Jul 29 2005, 12:49)
ce 30 de ore ma?veniti cu prostii aici si dati sfaturi
al meu dureaza 14h si da nu e unu rapid care sa-mi distruga acc in 3-4luni
*

Bai, aici e vb de comert. Pe cutie scrie 7 ore. Tu zici ura, si cand ajungi acasa vezi ca 7 ore pt acumulatori de 1400 mAh..un exemplu... si DA incarcatorului meu GP de 100 mAh ii ia 34 de ore sa incarce acmulatorii GP 2100 cu care a venit. atat scrie pe tabelasu ala cu care a venit! vrei scan? tongue.gif
Necronomikon
Eu din astia am, incarcator + acumulatori.

Din specificatii nu reiese clar dar e posibil sa-i descarce mai intai.
voicul
poate cineva ma poate ajuta aici?!

http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=71347

multumesc cursing.gif
AvantGarde
am patit o chestie ciudata si poate ma poate rezolva cineva sau sa-mi spuna daca a mai [patit asha ceva. acum 2 zile am cumparat asha ceva plus inca un set de 4 acumulatori. toate bune si frumoase..am incaract acumulatorii am facut ceva probe, merg perfect pe blitz,,,tzin destul de mult mai ales ca sunt de 2350 de mA. la aparatul meu foto am grip care imi permite sa pun 6 acumulatori tip AA, in concluzie am incercat sa-l testez...si cangi...adica...cu 6x2350mA pe lcd imi apare ca acumulatorul este incarcat la un sfert cursing.gif cursing.gif ..ce ziceti de chestia asta?...please help me worthy.gif
bchendran
Nu cumva grip-ul e facut sa functioneze cu BATERII AA??
Acumulatorii au o tensiune de 1,2 volti, pe cand bateriile au 1,5. Deci s-ar putea sa-ti vada acumulatorii ca pe niste baterii descarcate, desi ei sunt incarcati la capacitate.
E cea mai probabila explicatie.
AvantGarde
QUOTE(bchendran @ Aug 7 2005, 14:20)
Nu cumva grip-ul e facut sa functioneze cu BATERII AA??
Acumulatorii au o tensiune de 1,2 volti, pe cand bateriile au 1,5. Deci s-ar putea sa-ti vada acumulatorii ca pe niste baterii descarcate, desi ei sunt incarcati la capacitate.
E cea mai probabila explicatie.
*

chestia este ca am inceput sa pozez cu ei asha cum imi indica aparatul...cu indicatorul de baterie la o treime...si pana acum am tras vreo 400 de cadre...plus m-am jucat muuuuult cu lcd-ul...si nu s-a intamplat nimic...vreau sa fac un test final, sa vad cat tzin...s-ar putea sa ai dreptate. singura chestie care ma deranjeaza este ca in momentul in care conectez aparatul prin USB la calc sa descarc fotografiile acesta nu imi da voie cursing.gif ...spunandu-mi ca nu este suficienta baterie. confusedsmiley.png ...ei daca este asha si nu-i o problema mai grava nu ma va deranja sa folosesc acumulatorul original la descarcare..sper sa nu afecteze in nici un fel aparatul. multumesc pt elucidarea problemei smile.gif

later edit: uite ce scrie in detaliile tehnice ale gripului: "Exclusive to the EOS Digital Rebel XT, functions as both a high-capacity battery pack and a vertical grip, Accepts up to two NB-2LH battery packs, approximately doubling the camera's shooting capacity, Can also be used with six AA batteries in the supplied battery magazine." peacefingers.gif rolleyes.gif
bchendran
Pai da...asta e. Grip-ul primeste de la acumulatori o tensiune mai mica decat s-ar astepta de la 6 baterii AA (7,2 volti fata de 9 volti) si de-aia face scandal.
E un singur mod ca sa-ti dai seama. Stii care?
Pune-i 6 baterii AA si vezi.
voicul
QUOTE(AvantGarde @ Aug 6 2005, 20:29)
am patit o chestie ciudata si poate ma poate rezolva cineva sau sa-mi spuna daca a mai [patit asha ceva. acum 2 zile am cumparat asha ceva plus inca un set de 4 acumulatori. toate bune si frumoase..am incaract acumulatorii am facut ceva probe, merg perfect pe blitz,,,tzin destul de mult mai ales ca sunt de 2350 de mA. la aparatul meu foto am grip care imi permite sa pun 6 acumulatori tip AA, in concluzie am incercat sa-l testez...si cangi...adica...cu 6x2350mA pe lcd imi apare ca acumulatorul este incarcat la un sfert cursing.gif  cursing.gif ..ce ziceti de chestia asta?...please help me worthy.gif
*

Salut, de care grip ti-ai luat? (de unde, etc etc, pret alea alea ) smile.gif

Merci
AvantGarde
QUOTE(voicul @ Aug 9 2005, 09:38)
Salut, de care grip ti-ai luat? (de unde, etc etc, pret alea alea )  smile.gif

Merci
*

man, ti-am mai spus si in pm, am impresia..gripul este bg-e3...este cumparat din Japonia si a costat 200 de dolari
voicul
QUOTE(AvantGarde @ Aug 9 2005, 20:18)
man, ti-am mai spus si in pm, am impresia..gripul este bg-e3...este cumparat din Japonia si a costat 200 de dolari
*

Merci, nu-l vazusem pe ala din PM.
Scuze de deranj
voicul
Salutare,

La Canon 350D scrie asa:

CODE
Model Name:      Canon EOS 350D Digital Rebel XT
Battery Form Factor:  Proprietary NB-2LH
Usable Battery Types:  Lithium Ion rechargeable

...dupa cate imi aduc aminte, este o baterie 750 mAH

stie cineva o baterie mai puternica ( ~ 1300 mAH ) pentru Canon 350D ?

Merci
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.