Oare e asa de greu ?

nelutzu57

Oare este asa de greu sa obtzin o schema COMPLETA de tv,THOMAS 54 TCB 062 TX. Are microproc.CTV 322 S, sursa cu tr.,Bv cu TDA 3653B, pe placa de baza scrie 0703-A20028-04 ???. In calea comuna nu m-am uitat,asa ca nu stiu ! In sperantza ca nu am fost asa de pisalog, va multzumesc ANTICIPAT. wallbash.gif

Cred ca o sa avem DE asteptat !!!
nelutzu57
QUOTE(nelutzu57 @ Dec 10 2006, 03:25) *
Oare este asa de greu sa obtzin o schema COMPLETA de tv,THOMAS 54 TCB 062 TX. Are microproc.CTV 322 S, sursa cu tr.,Bv cu TDA 3653B, pe placa de baza scrie 0703-A20028-04 ???. In calea comuna nu m-am uitat,asa ca nu stiu ! In sperantza ca nu am fost asa de pisalog, va multzumesc ANTICIPAT. wallbash.gif

Macar vad ca citeste lumea! biggrin.gif

Prien
Oare este asa de greu sa obtzin o schema COMPLETA de tv,THOMAS 54 TCB 062 TX. ..!!

Vad ca esti "capitalist". Asa ca dace te vei deplasa pe strada celebra unde sunt muuulte magazine cu piese electronice - nu spun numele de Maica Domnului ca sa nu fac reclama-si vei intreba sunt sigur ca vei reusi.
sandily

1. Am SUTE de scheme TV dar in ele nu se regaseste NIMIC din cele comercializate la noi in tara (exceptand produsele de marca);
2. Cei care au astfel de sceme nu le au in format electronic ori nu vor sau nu se complica sa ajute. Pacat ... stii ca ma interesa si pe mine schema de la un HERMES
doru2304

Este cumva modelul asamblat in Romania undeva prin 1993-1995 ? Si care era in aceeasi "barca" cu Profilo,Vestel, Freedom. Asamblate pe la Constanta, cred.... ?

Daca da, cauta folosind si alte criterii. S-ar putea ca marca THOMAS mai rau sa te incurce.
Si incearca sa gasesti un cod de sasiu ceva.
nelutzu57
QUOTE(Prien @ Dec 11 2006, 15:46) *
Vad ca esti "capitalist". Asa ca dace te vei deplasa pe strada celebra unde sunt muuulte magazine cu piese electronice - nu spun numele de Maica Domnului ca sa nu fac reclama-si vei intreba sunt sigur ca vei reusi.

Merci, sau mai corect Mersi, sau cel mai bine.... pe romaneste: MULTUMESC de sfat ! Ai fost Tare.....Pai eu caut o SCHEMA ...........dar mai stiiii.....Se poate sa gasesc si schema ? Nu ? Bafta acum de sarbatori! SARBATORI FERICITE ! biggrin.gif
nelutzu57
QUOTE(sandily @ Dec 11 2006, 17:57) *
1. Am SUTE de scheme TV dar in ele nu se regaseste NIMIC din cele comercializate la noi in tara (exceptand produsele de marca);
2. Cei care au astfel de sceme nu le au in format electronic ori nu vor sau nu se complica sa ajute. Pacat ... stii ca ma interesa si pe mine schema de la un HERMES

Multumesc.Toti cei care au citit.....sper sa fi citit bine....dar sa si inteleaga ceva din ce ai scris TU...... Apropoooo. Ce Hermes cauti ? Detalii biggrin.gif

Prien
Te-am "trimis" pe Maica Domnului pt ca stiu sigur ca vazusem intr-unul din magazinele de pe langa scoala o documentatie de Thomas. Dar nu mai retin ce model aveau disponibil. Si nu imi bag in cap toate chestiile pe care le pot afla prin telefon. Pt mine nu e complicat sa telefonez. "Buna ziua, aveti cumva..si cat ma costa? Multumesc."
Magazinul te las sa il afli singur.
............
Daca ai fi precizat ce anume nu face, adica o descriere a defectului, urmata de "am masurat tensiunile din.., sunt, am verificat si inlocuit, dar mai departe nu stiu, F1, pls, " as fi incercat sa te ajut cu mai multe sfaturi. Am reparat (si) cateva Th. De ex, vezi ca uneori optocuplorul din sursa face uneori probleme. Si e mai bine sa-l inlocuiesti. Restul e tacere.
Sarbatori fericite si tie.

Editat de mister_rf:
Va rog topicuri fara prea multe discutii/detalii inutile, doar cu date concrete ca acesta este o arie tehnica. Multumesc.
morfius

[b]care-i defectu
Prien

QUOTE(Prien @ Dec 13 2006, 15:21) *
Editat de mister_rf:
Va rog topicuri fara prea multe discutii/detalii inutile, doar cu date concrete ca acesta este o arie tehnica. Multumesc.

Iertati-ma, dar asa sunt eu . "Comunicativ". Chiar vorbaret.
Pt ca presupun ca marea majoritate e celor care cer sfaturi sunt tineri incepatori si au nevoie de mai multe explicatii. Avansatii si profesionisti cunosc deja site-urile-romanesti sau straine - unde sunt "greii" care nu mai au nevoie sa li se spuna ce e ala tranzistor. Sau cum se "ataca" un televizor.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.