Gunter Verheugen, cu iubita la nudisti
Pagini: 1, 2

Fidelio

Comisarul european Gunter Verheugen se afla intr-o situatie mai mult decat delicata, dupa ce in presa germana au aparut informatii despre faptul ca a fost surprins de paparazzi in fundul gol, pe o plaja de nudisti din Lituania, in compania sefei sale de cabinet, Petra Erler.
In varsta de 62 de ani, comisarul european a fost considerat pana nu demult, o persoana respectabila si un familist convins.

A dat-o in bara saracul ! biggrin.gif
honeybunny
Sunt sigur ca nu e singurul in situatii de genul asta, dar este singurul care a fost destul de neatent. Ghinion de nesansa, se intampla peste tot sa te atasezi mai tare de secretara... kisstogether.gif

Fidelio
Secretara lui e langa el, nu ca e buna in aceasta functie, ci ca e favorita in alta : naughty.gif http://www.gardianul.ro/2006/10/18/externe...ism-s85692.html
olteanul
Dar unde s-or găsi pozele ălea, să vedem și noi cum arată el și secretara lui cea nudă?!
Fidelio
In publicatiile germane Focus si Bild.
Te incanta sa vezi 2 pensionari in curul gol ? biggrin.gif
sorin mok
QUOTE(Fidelio @ Dec 9 2006, 18:21) *
In publicatiile germane Focus si Bild.
Te incanta sa vezi 2 pensionari in curul gol ? biggrin.gif

Pai stire fara poze nu prea merge!
Fidelio
QUOTE(sorin mok @ Dec 9 2006, 19:24) *
Pai stire fara poze nu prea merge!

Mai baiete ... dry.gif

Eu zic ca merge.

Naga Queen
Doi pensionari? Adica e si ea in varsta? Pai s-a riscat degeaba, daca era o bunaciune tanara era altceva.
O fi fost in saptamana oarba? w00t.gif
radumiki
Va dau eu o poza cu cei doi, mai aveti nevoie de putina imaginatie... biggrin.gif

QUOTE(Naga Queen @ Dec 9 2006, 18:34) *
Doi pensionari? Adica e si ea in varsta? Pai s-a riscat degeaba, daca era o bunaciune tanara era altceva.
O fi fost in saptaman oarba? w00t.gif

El are 62 de ani, ea 48. Tinerica secretara... wink.gif
Naga Queen

Tre' sa-i dam cu caramida in cap ca a vrut sa se simta si el bine? Bravo lui ca il mai tin bateriile, cum se va descurca cu lupii moralisti, e treaba lui.
Fidelio
QUOTE(radumiki @ Dec 9 2006, 19:36) *
Va dau eu o poza cu cei doi, mai aveti nevoie de putina imaginatie... biggrin.gif
El are 62 de ani, ea 48. Tinerica secretara... wink.gif

Alte poze cu pozitii indecente intre cei 2 nu exista, fiindca nu cred ca si-o trageau pe plaja ca nebunii. naughty.gif

Iar cine doreste alte poze cu cei 2 e invitat sa rasfoiasca aici : Focus
tomaso
Dar care este problema ?

Mare scofala, ce sa spun.
Adica daca eu o trag secretarei si femeii de servici, este vreo problema ?

Pai daca eu am 62 de ani, nevasta are tot cam atat.
Adica voi vreti sa spuneti ca voi la varsta de 60 de ani nu o sa mai trageti pe cosor bunaciunile din dotare ?

Nevasta ?
la 62 de ani, sa taca dracu din gura si sa se ocupe de nepoti.
Pateu Sibiu ( Comentezi ?!? ).

De nepotelele peste 18 ani se ocupa bunicutii !
Cineva trebuie sa le invete vicisititudinile vietii.
radumiki
QUOTE(tomaso @ Dec 9 2006, 19:04) *
Dar care este problema ?

Pai daca eu am 62 de ani, nevasta are tot cam atat.
Adica voi vreti sa spuneti ca voi la varsta de 60 de ani nu o sa mai trageti pe cosor bunaciunile din dotare ?

Nevasta ?
la 62 de ani, sa taca dracu din gura si sa se ocupe de nepoti.
Pateu Sibiu ( Comentezi ?!? ).

De nepotelele peste 18 ani se ocupa bunicutii !
Cineva trebuie sa le invete vicisititudinile vietii.

Care va sa zica, de asta-mi esti, pervers mic ce esti! biggrin.gif

Sustin si eu ideea, ce fac politicienii in pat si cu cine intereseaza mai putin, ce fac ei pentru alegatori conteaza mai mult. Asta se potriveste si la noi, unde asupra unora planeaza suspiciuni asemanatoare.

In rest, un subiect monden in weekend nu poate strica Poienii... smile.gif
olteanul
Sunt și eu de acord că e treaba lui ce face cu mădularul în vacanță!
Și apoi, cine nu a auzit de relații dintre șefi și secretare?

Mă deranjează însă când un politician își promovează amanta pe diverse căi și o pune în funcții publice, plătite din banii mei.. cursing.gif (nu vă mai spun despre cine e vorba că tocmai ce a fost votată secretar executiv)
turcoctonul
Nu te supar dar la sefi de stat nu se pune. Chiar da bine o amanta pe langa un sef de stat, arata ca e barbat in toata puterea cuvantului, ca e capabil, ca poate, asta e mesajul. Pe cand in cazul unui functionar e altceva, da in nepotisme si imoralitate ca in scrisoarea pierduta a lui Caragiale...
kill_them_all1000
Cred ca mai bine ne-ar f... grija ce fac ai nostri pe banii nostri decat ce face Gunter Verheugen pe banii lui, in vacanta lui.
olteanul
QUOTE(turcoctonul @ Dec 9 2006, 19:58) *
Nu te supar dar la sefi de stat nu se pune. Chiar da bine o amanta pe langa un sef de stat, arata ca e barbat in toata puterea cuvantului, ca e capabil, ca poate, asta e mesajul. Pe cand in cazul unui functionar e altceva, da in nepotisme si imoralitate ca in scrisoarea pierduta a lui Caragiale...

În cazul lui Clinton, el s-a încurcat cu o angajată a casei albe, pe care nu a mai promovat-o ulterior ca să-i dea un salariu baban din bani publici!!
romaximusro
deci nu sunt singurul care crede ca ce face un om in viata privata si cu cine si-o trage nu e treaba noastra , atata timp cat nu inseamna prejudicirea intereselui institutiei pe care o reprezinta.
Strict
QUOTE(romaximusro @ Dec 10 2006, 01:05) *
deci nu sunt singurul care crede ca ce face un om in viata privata si cu cine si-o trage nu e treaba noastra , atata timp cat nu inseamna prejudicirea intereselui institutiei pe care o reprezinta.

Nu, nu ești singurul. Dar presa de scandal are și ea rolul ei. Să-i spunem entertainment.
Naga Queen
QUOTE(Strict @ Dec 10 2006, 01:13) *
Nu, nu ești singurul. Dar presa de scandal are și ea rolul ei. Să-i spunem entertainment.

Cand nu au ce vinde, scormonesc in mocirla ...
Strict
QUOTE(Naga Queen @ Dec 10 2006, 01:14) *
Cand nu au ce vinde, scormonesc in mocirla ...

Nu cred că au vreodată ce vinde dacă nu scormonesc în mocirlă. E meseria lor smile.gif

Și totuși, se spune ca porcul este un animal foarte curat.
Naga Queen
QUOTE(Strict @ Dec 10 2006, 01:18) *
Nu cred că au vreodată ce vinde dacă nu scormonesc în mocirlă. E meseria lor smile.gif

Și totuși, se spune ca porcul este un animal foarte curat.

De acord ca musai sa faca si asta.
Dar nu am inteles niciodata ce are scula cu prefectura?
Adica, daca omu' are chef sa aiba o amanta si si-o poate permite de ce tre sa-i dam noi cu caramida in cap?
Ca e intr-o functie publica? Cata vreme se descurca exemplar in ambele parti, n-are decat.
clicu
QUOTE(Fidelio @ Dec 9 2006, 17:43) *
Comisarul european Gunter Verheugen se afla intr-o situatie mai mult decat delicata (...)

In alte stiri: cititorii de Libertatea lanseaza topicuri pe forumul Softpedia. Se cauta remedii. death.gif
fanariotul
QUOTE(tomaso @ Dec 9 2006, 19:04) *
Dar care este problema ?

Da' cine esti tu ? biggrin.gif

Asta nu intelegeti voi astia de "dreapta", ca daca te duci in in parlamentul national sau european pe banii mei, pai stai drepti nene, ca nu te-a obligat nimeni sa te duci acolo. wink.gif

Tu poti sa faci ce vrei, nu ne intereseaza, nu-ti da-mi noi de mancare. Dar Mitocanului eu ii platesc salariul, si mie nu-mi place sa vad bannii risipiti de spritz. wink.gif Si nici tot felul de Nuti.... tongue.gif
Strict
QUOTE(fanariotul @ Dec 10 2006, 17:17) *
Tu poti sa faci ce vrei, nu ne intereseaza, nu-ti da-mi noi de mancare. Dar Mitocanului eu ii platesc salariul, si mie nu-mi place sa vad bannii risipiti de spritz. wink.gif Si nici tot felul de Nuti.... tongue.gif

Indiferent cine-i plătește salariul, odată plătit este al lui și poate face ce vrea cu el în timpul lui liber. Nu-i dictezi tu pe ce să-și cheltuiască banii. Asta ar fi chiar tare, să vină patronul la tine și să-ți zică nu ai voie să-ți dai salariul pe băutură și femei.
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.