Surpriza UPC
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6

dabb

QUOTE(asus512 @ Dec 15 2006, 09:12) *
In Roman s-a intrat in a patra zi de cand nu functioneaza...mai mare bullsit nu s-a vazut pe fata acestui provider...de , oras mic , remuneratie si mai mica...

incearca adsl de la rtc!!!
dannek
QUOTE(cretacic @ Dec 15 2006, 11:14) *
in braila totul e ok! au fost probleme luni, insa au dat ei un reset de la firma si de atunci merge cum trebuie. ip-ul e acelasi, practic eu nu am facut niciun fel de modificare la nimic....

Eu de marti si pina vineri seara nu am avut net deloc ??/
Asa ca pt nesimtirea lor o sa renunta la ei. De cind au devenit "UPC" au niste aere de nu incap in piele asa ca voi alege altceva, si ma voi gindi si la cablu ca sunt oferte mult mai bune pe receivere??
Am ajuns bataia de joc a companiilor "Multi-nationale"

BadBoyBlue
QUOTE(dannek @ Dec 16 2006, 12:53) *
Eu de marti si pina vineri seara nu am avut net deloc ??/
Asa ca pt nesimtirea lor o sa renunta la ei. De cind au devenit "UPC" au niste aere de nu incap in piele asa ca voi alege altceva, si ma voi gindi si la cablu ca sunt oferte mult mai bune pe receivere??
Am ajuns bataia de joc a companiilor "Multi-nationale"

Sunt persoane care nu înțeleg că "de când au devenit UPC", vor implementa niște schimbări.. Atât timp cât nu vei plăti pentru ce n-ai primit, nu văd de ce te-ai panica pentru câteva zile.. huh.gif Nu sunt nesimțiți, sunt doar ocupați. Și eu sunt pe Astral, și mă aștept din oră-n oră să mi-l "taie" și mie.. laugh.gif Dar măcar știu că va veni înapoi, și (sper) că nu voi plăti pentru acea perioadă în care am stat pe "tușă"..
Mă gândesc că dacă mă duc la alții, până mă "înscriu" la ei, până-mi vor instala "alt" net.. vor termina cei de la UPC, schimbările.. smile.gif

P.S. Decât la o rețea de cartier, care te banează o săptămână pentru o zi prea activă în download-uri.. mai bine la Astral. peacefingers.gif Nici nu se simte limitarea de viteză, după ce depășesc 3 GB de trafic (dacă există limitare.. w00t.gif). coolspeak.gif
retele
ştiu pe cineva care are PC ce primeşte IP-uri private de câteva zile, de forma 10.x..., dă telefon la upc, stă câte 30 minute (de pe mobil) şi ăia nu răspund deloc...
după ce că au rămas cei mai scumpi, şi-au deteriorat şi serviciul de relaţii cu clienţii
edmund.chevul
Cool....mi-am primit inapoi vechiul IP. (3 zile m-am lipsit de el)
bully
Am primit ok-ul pentru fibra de la RDS...renunt la UPC dupa 3 luni in care am fost foarte multumit dar nu suport ce s-a intamplat in ultima saptamana...sa stau sa ma rog pe banii mei ( abonamentul se incaseaza inainte , da ? ) sa am net...culmea e ca am fost disperat sa primesc ceva acte si exact acum nu a functionat..relatii cu clientii la pamant...daca ar fi avut pe cineva care sa vorbeasca asa cum trebe , era ok...asa nu au decat sa piarda clienti...apropo , am net de vreo juma ` de ora...
DanCld
Mă întreb dacă a reușit cineva să dea de cei de la suportul tehnic, eu am stat zilnic câte 20-50 de minute (din fericire nu pe banii mei sau pe gratis, UPC-UPC) ascultând povestea robotului nono.gif

dannek
Eu am avut rabdare si reuseam sa vorbesc cu cei de la tehnic dar toti imi spune-au acelasi lucru ca se migreaza dupa un server pe altul. Dar inainte de a suna luam o pastila de calmare, pentru ca noi traim in Romania si asa trebuiesc tratati clienti de Companiile Multi-nationale. Am fost la OPC si cei de acolo foarte senini mi-au spus ca se cunoaste problema si ca nu are rost sa fac o reclamatie in acest sens ca isi va reveni netul intr-o zi. Acum vreo 2 ani am intirziat 2 zile cu plata facturi si cei de la Astral duminica dimineata mi-au taiat netul, eu dece sa fiu intelegator cu ei. Cine greseste sa plateasca??/ Si cred ca voi renunta si la cablu tv la Dolce este mult mai avantajos??
clicu
Da, asta e chestia care mi-a facut mari nervi la Astral, cum intarzii o zi cu plata cum iti taie netul cursing.gif

UPC ar trebui sa lase intreaga luna gratuita pentru cei care au avut intreruperi mari la net in perioada asta si au asteptat zeci de minute la telefon in zadar. La Cluj netul Astral/UPC a functionat fara intreruperi, dar cred ca sunt deja pe sistemul nou, cu IP setat automat.
rostov

QUOTE(Campers @ Dec 13 2006, 01:56) *
recordul cu 1 sapt de net picat nu e nimic pe langa fostul meu isp ....unde mergea netul 2-3 zile ...MAXIM 4 si apoi pica cel putin 1 saptamana pana cand le venea chefu` la baieti sa vina si sa il faca ...era o antena defecta.. si un switch ...pe care nu vroiau sa-l schimbe ..
apoi cand le-am zis ca ma duc la astral ( avand netul picat de la ei de vreo 2 saptamani si abonamentul platit la zi si trecuse abia 2 saptamani de cand incepuse luna ) nici macar nu s-au simtit sa vina sa-l repare pana cand vin baietii de la astral ..
si de cand is la upc (de ..asta primavara sau asta vara cred) a picat netul o singura data din cauza lor vreo 2 ore , cand le-a picat un sever .. si in rest ce se mai desincronizeaza modemul si trebe sa-l resetez , si cateodata sa mai dau si rr la calc ....

totusi , daca baga rds fibra si la braila ..acolo ma duc
biggrin.gif biggrin.gif

Dacă nu te mănâncă, de ce te scarpini? huh.gif
Getodacul
Ca tot zicea omul de Braila eu sunt din Braila si saptamana asta tocmai au avut probleme mari. De luni dimineata pana joi seara net lipsa. Modem incapabil de a se sincroniza. Telefoane peste telefoane, numai la numarul de Astral cei de la suport tehnic raspundeau, eu sunandu-i de pe mobil... apropo va place melodia care canta pe fundal cand spune "Toti operatorii sunt ocupati, apelul dumneavoastra va fi preluat in cel mai scurt tip"? Dupa multe minute mancate si nervi dau niste rezolvari de 3 lei(vechi) si cateva zile distanta pana vine o echipa se verifice(oricum nici pana azi nu a venit nici o echipa sa ma intrebe personal ceva). Vad ca s-au invatat deja cu amenintarile cu protectia consumatorului si nu-i mai impresioneaza (in contract scrie 98 sau 99% uptime iar 2 zile si ceva inseamna aprox 6% dintr-o luna...).
Intradevar modificari au fost facute. Netul merge mult mai prost, in pagina locala a modemului ( http://192.168.100.1 ) nu mai am access sa vad calitatea semnalului si logurile.
Alocare dinamica a ip-ului am de cand sunt clientul lor(de 3 ani) si ip-ul a ramas acelasi pana in ziua de azi. Cu toate problemele astea raman totusi cel mai serios si stabil provider din orasul asta(parerea mea).
bully
Dupa 2 ore de functionare , a picat iarasi si a mai trecut o zi fara net...ma apropii de o saptamana fara...sunt disperat fara...
dannek
Nu mai fii disperat schimba providerul coolspeak.gif
Numai asa poate se vor trezii din aceasta jecmaneala pe fata death.gif
geojoking
suna la ei spune-le sa faca un reset la modem. EI sa-l faca. eu asa am facut in cluj, acum cateva saptamani, cand au fost probleme. Asa se rezolva, cred......
MasterC
Heh, eu sunt tot din Braila si se pare ca eu sunt mai norocos, la mine a mers in parametrii normali, fara "deconectari".
bully
Nu am nici numar de telefon de la Bucuresti pentru reset...iar providerul va fi din ianuarie RDS...cererea de deconectare a fost depusa la UPC-isti...a revenit netul de vreo 20 minute ( ultima intrerupere a durat cam 21 de ore )...am lucrat la un provider local 3 ani ( practic am ridicat reteaua de la zero ) si stiu ca daca nu ai personal care sa stie sa puna problema , degeaba...migreaza clientii de la un provider la altul...ca baza de date a UPC-ului pe care o tot invart astia de o saptamana...lipsa de profesionalism...era mai corect sa-i anunte pe tot si sa inceapa cu reducerile care se vor oferi , bonusurile , etc...decat sa pui niste habarnisti sa raspunda la telefon si sa-ti faci nervi inutil...bine ca am de unde alege caci treceam pe diazepam...
BadBoyBlue
Are careva idee.. când o să se termine balamucu' ăsta de la Astral? cursing.gif Prietena mea stă în alt cartier și nu are net de LUNI. death.gif E pe Astral, ca și mine.. dar mie îmi merge netu'.. deadtongue.gif

Mi-e că dacă vor mai sta mult așa.. o să migrăm amândoi.. chiar dacă pe mine nu mă mânâncă.. o să mă scarpin.. (cum zicea cineva, mai sus) laugh.gif
Totuși, e nasol să nu faci parte dintr-o rețea.. Mai ales dintr-una la care ai bandă de 1 Mbps și abonament de 10 $. naughty.gif E pe bune faza.. cursing.gif
born2lose
eu n-am avut nici cea mai mica problema cu netul. si am ip static in continuare. oare ar trebui sa incep sa-mi fac griji? smile.gif
DanCld
Eu am modificat conexiunea pe DHCP de cateva ori, mi s-a asignat un alt IP decat cel cu care eram obisnuit - si zbang, nu mai mergea nimic! Cum imi restauram IP-ul meu static, ups ohmy.gifK: Ma intreb daca oamenii de acolo nu sunt pur si simplu depasiti de amploarea schimbarilor!
BadBoyBlue
@DanCld: Să înțeleg că dacă s-ar umbla prin setări.. i-ar reveni și prietenei mele, net-ul? biggrin.gif scratchchin.gif Din câte știu, nu i s-a modificat nimic ei, doar că modemu' se conectează, se sincronizează.. îl vede ca și conectat la http://192.168.100.1//.. huh.gif dar NU poate deschide nicio pagină de net, nici mess.. nimic.. rant.gif Iar cei de la Astral tot zic că vor trimite pe cineva.. de marți încoace.. asta dacă răspund la telefon... cursing.gif
DanCld
Din cate banuiesc eu modemurile de cablu sunt setate sa nu permita accesul cu alt MAC si/sau IP decat anumite valori presetate. Nu e exclus ca acest "mic" detaliu sa le fi scapat pafaristilor de admini! notangel.gif
petree
QUOTE(cretacic @ Dec 8 2006, 10:45) *
iata ce mail am primit eu azi de la UPC:

Stimate client,
UPC-Astral este una dintre cele mai dinamice companii multinationale
din industria de comunicatii prin cablu din Romania
si isi propune sa devina, pentru cat mai multi romani, punctul unic de
acces la informare, divertisment si comunicare.
Facem un nou pas in aceasta directie, dovedind inca o data preocuparea
noastra continua pentru imbunatatirea calitatii
serviciilor oferite.
De aceea, incepand cu data de 11 decembrie 2006, conexiunea
dumneavoastra la internet va fi functionala numai in cazul
in care adresa IP a calculatorului/serverului va fi alocata in mod
dinamic.
In acest scop, va rugam sa modificati configurarea placii de retea a
calculatorului, prin alegerea optiunii "Obtain an IP automatically".
La adresa http://www.astral.ro/clienti/dhcp.html, sunt prezentati in
detaliu pasii necesari. Daca optiunea "Obtain an IP automatically"
este deja selectata, nu mai este necesara nici o modificare.
Va recomandam sa verificati setarile computerului dvs. si sa luati
toate masurile pentru a va bucura in continuare de performantele
serviciilor noastre.
Daca intampinati dificultati, va rugam sa ne contactati la numerele de
telefon pentru suport tehnic din orasul dumneavoastra.

Va multumim pentru intelegere,

Echipa UPC - Astral
ce parere aveti? eu nu am intreles mare lucru, insa, fiind vorba de astral, pardon UPC, nu ma astept decat la ce-i mai rau!

Sa ma pupe in cur sustinatori UPC-ului, si adminului care nu ma lasa sa postez inpotriva lor.
Astia sunt platiti de UPC.
fourmi
@BadBoyBlue

Sa-ti spun cum am rezolvat eu:
am lasat dns-urile puse cu mana (194.102.255.2/3), iar ip-ul l-am pus sa fie dinamic, si mi-a mers. Incearca si tu si poate te loveste norocul...

LE. Aoleu, acuma vad ca esti din Buzau...nu stiu daca se pastreaza aceleasi dns-uri, da' incearca si tu metoda... peacefingers.gif
brasoveanul
QUOTE(BadBoyBlue @ Dec 18 2006, 13:49) *
@DanCld: Să înțeleg că dacă s-ar umbla prin setări.. i-ar reveni și prietenei mele, net-ul? biggrin.gif scratchchin.gif Din câte știu, nu i s-a modificat nimic ei, doar că modemu' se conectează, se sincronizează.. îl vede ca și conectat la http://192.168.100.1//.. huh.gif dar NU poate deschide nicio pagină de net, nici mess.. nimic.. rant.gif Iar cei de la Astral tot zic că vor trimite pe cineva.. de marți încoace.. asta dacă răspund la telefon... cursing.gif

Nici nu are cum sa ii mearga daca modemul e conectat cu adresa aceea.....aceea este o adresa IP privata, deci nerutabila, probabil ca serverul DHCP inca nu functioneaza ca lumea.
born2lose
brasoveanule, il vede conectat LA 192.168.100.1, nu CU 192.168.100.1, acesta fiind ip-ul pe care poti intra pe modem.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.