romaximusro
8th December 2006, 02:16
în limita stocului disponibil până la 31 decembrie 2006, ultima zi de comercializare a actualei game de utilitare. Din februarie 2007 va fi disponibilă noua furgonetă Dacia.
luat de pe site-ul dacia.
Probabil prin furgon e de inteles utilitara renault bazata pe mcv cu panelurile din tabla in loc de sticla. Ma insel? sau e de fapt inlocuitorul pick-up-ului? de fapt..de ce ar mai oferi cineva un pick-up de genul papucului dacia daca are la indemana o solutie gen mcv? Zic asta pentru ca pe piata europeana majoritatea utilitarelor mici sunt in genul lui kangoo, doblo etc
god_father
8th December 2006, 09:58
Are tata un prieten care e sef la dealerul Dacia/Nissan pe Suceava (Darex SRL parca) si anul trecut tipul imi zicea ca vor scoate o utilitara bazata pe un model Nissan. Nu stia nici el prea multe, asa ca....vom trai si vom vedea.
H725
8th December 2006, 10:30
Nu inteleg de ce ar produce un pickup. Cine vrea sa ii bata vintul si ploaia (si mina lunga a minoritarului) pe incarcatura din bena?
Si in al 2-lea rind caroseria e mai rigida la furgon, un pickup e (ne)rigid ca un cabrio...
aiptek
8th December 2006, 10:54
O sa ii topaie spatele peste denivelari, atat timp cat nu e incarcata masina.
sorin mok
8th December 2006, 12:22
QUOTE(aiptek @ Dec 8 2006, 10:54)

Asta se intampla la toate camionetele.
H725
8th December 2006, 14:10
QUOTE(aiptek @ Dec 8 2006, 10:54)

Din topaiala nu are de suferit decit benzina din rezervor si praful de pe acoperis...
Sau poate o sa cada roata de rezerva?
aiptek
8th December 2006, 14:48
QUOTE(H725 @ Dec 8 2006, 14:10)

Din topaiala nu are de suferit decit benzina din rezervor si praful de pe acoperis...
Sau poate o sa cada roata de rezerva?

oricum a fi, o sa fie utila pentru cine isi va da banii pe ea, in rest nu mai zic nimic....da nimic, numai kilometri fara incidente
H725
8th December 2006, 17:05
Un singur lucru o sa fie rau. Schumacheri care o sa treaca de la papuci la mcv, o sa mearga ca nebunii, o sa faca accidente, nu atit din cauza masinii cit din cauza vitezei...
romaximusro
8th December 2006, 18:14
oare ?
poate cu noul cod rutier se vor potoli unii
AlexIP
8th December 2006, 18:48
shobi
8th December 2006, 18:53
pfoai, chiar sexy fiat-ul ala ..
aiptek
8th December 2006, 18:53
misto fiatul asta, aduce mai mult a masina de marfa.Pacat ca nu e si in Romania
romaximusro
8th December 2006, 18:54
pana o carosezi
da arata bine, din cate stiu e facut in brazilia si in africa de sud.
AlexIP
8th December 2006, 19:11
E unul in Deva, cand nu uit si imi iau camera cu mine ii fac niste poze.
sorin mok
8th December 2006, 21:41
Am vazut unul la un salon auto in Iasi. Arata foarte "aventuros". Te si vezi la Camel Trophy cu ea. Mi-a placut!
AlexIP
8th December 2006, 22:59
Concluzia e ca dintr'o limuzina destul de banala gen Albea a iesit un pick-up dragut.
Oare o sa iasa la fel si la micul elefant cu rotile?
romaximusro
9th December 2006, 07:54
furgonul probabil va fi foarte asemanator cu mcv-ul..pick-up-ul probabil va arata 100% identic din fata cu berlina. Eu is curios cum ar arata un double cab logan
H725
9th December 2006, 10:45
Fiatul are in bena protectie de plastic (cum au truckurile americane
), lucru care a lipsit papucului intotdeauna. Toti papucii au bena ruginita si turtita de la incarcatura...
Basarab
9th December 2006, 16:35
Cred ca asa va iesi LOGAN PACUC. Excat ca FIAT-ul.
Facem pariu. Dar exact asa va iesi.
Sa vedem actualele utilitare DACIA:
http://www.dacia.ro/dacia/ajax#/dacia/vehi...itare/modele,C6
Aici aveti gama completa de masini; imagini mari
http://www.dacia.ro/dacia/ajax#/dacia/vehi...are/exterior,EF
Urdub@n
9th December 2006, 16:42
depinde cat va fi si sarcina utila a acestuia...
daca nu il vor echipa cu foi de arc pe spate slabe sanse.La papcul actual (1.9D) am avut incarcatura si pana la o tona jumatate.
Ce credeti: vor creste preturile la vechiul papuc( ca in cazul solenzei) sau vor scadea??Am un papuc luat de nou in vara anului curent si nu stiu daca este bine sa-l vand sau sa-l pastrez.mentionez ca este o masina f reusita exceptand zgomotul si lipsa servodirectiei.....
Basarab
9th December 2006, 16:45
VA ARATA CA Peugeot Partner!!!
Va fi foarte foarte ieftin : 250 milioane MAXIM asa se aude prin Pitesti. Cu Servo directie.
Pubblicato in Auto nuove, Fiat nuove, Pick-up
Martedì, 27 Giugno 2006.
Un piccolo pick up tutto italiano, tranne per il fatto che viene costruito in Brasile, in anteprima e già commercializzato da pochissimi giorni anche in Italia, il Nuovo Fiat Strada.
La novità vera è il riuscito connubio che la Casa torinese è riuscita a compiere in questo mezzo da lavoro, con le sembianze della vettura, con il vantaggio di sapere di possedere un veicolo comodo e robusto che si distingue anche per una certa dose di modernità anche stilistica, a cominciare dai nuovi paraurti con buone doti di assorbimento e avvolgenti al contempo, come si vede anche dalla foto e dal nuovo profilo anche dei gruppi ottici anteriori. Gradevole anche il nuovo spoiler,così come il cofano rialzato che ne fanno una veicolo dai tratti molto personali e distintivi.
Comodo e versatile l’abitacolo che conta anche sulle maggiori dimensioni complessive di “Strada”, adesso lungo 4,444 m., largo 1,664 e alto 1,525m. Diverse le soluzioni per quanto riguarda il cassone, a seconda delle esigenze della clientela, questo può essere scelto con un piano di carico maggiore a scapito della cabina o viceversa. Eccellente la dotazione di serie, con comodi sedili di ottimo disegno contraddistinti dalla grande qualità dei materiali impiegati, volante regolabile in altezza, grandi superfici vetrate. Per quanto riguarda la portata utile di Strada, siamo intorno ai 700 chilogrammi, per un veicolo del peso complessivo di poco meno di due tonnellate con una capacità rimorchiabile di 1.000 chilogrammi.
9th December 2006, 19:20
Ala nu e pick-up.
aiptek
9th December 2006, 19:32
QUOTE(AlexIP @ Dec 9 2006, 19:20)

Ala nu e pick-up.

ala e un mcv fara geamuri
AlexIP
9th December 2006, 19:53
Da, e duba fantoma cu usi inutile.
romaximusro
9th December 2006, 22:11
taaaaaare sper ca dacia sa ia seama de valul de critici aparut pe forumuri in privinta solutiei aplicate usilor laterale si sa puna o usa culisanta..
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.