2007 Dacia Logan van
Pagini: 1, 2, 3

H725

QUOTE(romaximusro @ Dec 9 2006, 22:11) *
taaaaaare sper ca dacia sa ia seama de valul de critici aparut pe forumuri in privinta solutiei aplicate usilor laterale si sa puna o usa culisanta..

Asa cum buton la portbagajul berlinei au pus la primul facelift, usi culisante POATE o sa puna la primul facelift al mcv-ului...
AlexIP
QUOTE(romaximusro @ Dec 9 2006, 22:11) *
taaaaaare sper ca dacia sa ia seama de valul de critici aparut pe forumuri in privinta solutiei aplicate usilor laterale si sa puna o usa culisanta..

N'au bani sa plateasca un designer sa scoata usile alea. laugh.gif

H725
QUOTE(AlexIP @ Dec 10 2006, 08:36) *
N'au bani sa plateasca un designer sa scoata usile alea. laugh.gif

Sa vezi design cind o sa plateasca romani sa proiecteze masini... death.gif

Basarab
VA FI FOARTE BINE VANDUTA furgoneta.

Va fi incapatoare si foarte foarte ieftina.
romaximusro
un spyshot cu furgoneta

Click pentru a vizualiza atașamentul
tibitu
Arata destul de incapatoare,sa vedem cum sta cu stabilitatea avand in vedere problemele berlinei.Papucul era bun din acesta privinta.
romaximusro
daca va fi la fel de fiabila ca si berlina dupa ce s-au rezolvat problemele copilariei, eu zic ca administratorii de parcuri auto isi vor freca mainile de fericire , la fel ca si cei ce le-au cumparat. Loganul nu a mai avut in ultima vreme probleme generalizate, deci cred ca din punctul asta de vedere van-ul va fi ok.

sanddy1964
QUOTE(romaximusro @ Feb 13 2007, 19:28) *
daca va fi la fel de fiabila ca si berlina dupa ce s-au rezolvat problemele copilariei, eu zic ca administratorii de parcuri auto isi vor freca mainile de fericire , la fel ca si cei ce le-au cumparat. Loganul nu a mai avut in ultima vreme probleme generalizate, deci cred ca din punctul asta de vedere van-ul va fi ok.

Va fi cu siguranta un success.Numai sa nu o scumpeasca prea tare,...Poate umbla si pe dedesubt nitzel, nu?Trebuie sa care marfa, nu numai Forumisti,...
Logan rulezzz.
romaximusro
imaginile oficiale la o rezolutie mai mare
zapacitu

Pozele astea sint cea mai buna dovada ca de fapt Logan MCV e duba, avind in plus geamuri in loc de tabla si niste scaune inauntru.Nu e absolut nici o diferenta.Are pina si usile laterale spate. rolleyes.gif
Pina la un breack adevarat mai e.
romaximusro
huh.gif
dimaggio
Asta e Maximus, accepta realitatea! smile.gif
romaximusro
pai mcv e break. asa cum si opel astra h break e break, cu toate ca are si ea versiune "van". Inseamna atunci ca roomsterul de exemplu nu mai e mpv de clasa mica din cauza ca au facut si o versiune utilitara pe baza lui?
zapacitu
Aici cred ca e invers.De fapt au facut MCV-ul dupa duba, doar ca le-au lansat invers.
Tu nu vezi ca Van-ul are toate cele 4 usi laterale?Nici macar nu s-au obosit sa le scoata.Ce naiba ai nevoie la duba de 4 usi
laterale plus alea din spate?
H725
QUOTE(zapacitu @ Mar 11 2007, 23:42) *
Tu nu vezi ca Van-ul are toate cele 4 usi laterale?...Ce naiba ai nevoie la duba de 4 usi

Ca sa nu scoti toata marfa pt a scoate ceva din "fund"? scratchchin.gif

De ce cap tractorul nu cara marfa cu remorci izoterme? Pt a putea incarca si descarca mai usor pe lateral... wacko.gif
Mojojojo
QUOTE(zapacitu @ Mar 11 2007, 22:42) *
Aici cred ca e invers.De fapt au facut MCV-ul dupa duba, doar ca le-au lansat invers.
Tu nu vezi ca Van-ul are toate cele 4 usi laterale?Nici macar nu s-au obosit sa le scoata.Ce naiba ai nevoie la duba de 4 usi

MCV-ul are usi laterale cu deschidere normala si nu usi glisante pt ca au costat mai putin, deja exista caroseria pt a acomoda aceste usi cu deschidere normala, de break....simplu
zapacitu
Pai si la Van cum sint?Tot cu deschidere normala, nu sint glisante.Tocmai aici e problema.
Eu nu contest utilitatea usilor din spate, dar toate masinile de genu asta au 2 usi in fta, una laterala glisanta si usi in spate, de obicei.
La asta sint usile de la MCV.Fara geamuri.
Deci aceeasi Marie cu alta palarie. smile.gif
$eb
Normal ca era mai util sa faca o usa laterala glisanta.

Insa aceasta intrebare a fost pusa deja lui tovarash Stroie, iar raspunsul:
NU am pus pentru ca ar fi crescut pretul! Acum eu ma intreb cu cat. Pentru ca sunt destule lucruri unde Dacia s-a zgarcit de pomana pentru niste rahaturi de 2 lei. sleep.gif
zapacitu
Off-topic.

Ultimul post pe tema asta.
Eu nu am nimic cu masina in sine, cui ii place nu are decit sa o ia.
Ce nu-mi convine mie e atitudinea asta de la Renault care s-a invatat sa ne bage orice pe git si noi acceptam(din pacate).
Inca de la inceput ne-au pacalit cu Loganul, acum iar, MCV-ul si Van-ul de fapt sint una si aceeasi masina(verificati pe site la dacia la caracteristici tehnice sa vedeti ca nu e nici o diferenta intre ele in afara de geamuri, scaune si greutate) dar se dau rotunzi ca au scos 2 modele, probabil un rahat la fel de mare o sa fie si urmatoarea, romanul se resemneaza cu ideea, zice ca asta e, ei sint din ce in ce mai smecheri si tot asa.Si mai apare si cite unu ca MAximus pe care cineva neavizat poate chiar il crede.Asta asa ca cireasa pe tort.
Iar vanghelie o sa ajunga presedinte pe acelasi principiu.
Peste citiva ani o sa avem in tara asta doar Logane si vanghelie.
End off-topic.
romaximusro
sunt 2 modele diferite. unul pentru transport de persoane (mcv-ul aka break-ul) si van-ul. si nu sunt primii care au facut asta opel astra are deja o traditie, chiar la opel astra h, nu are deloc usi laterale , incarcarea/descarcarea facandu-se doar pe usa din spate. ca sa nu zic ca si skoda a scos asa ceva pe baza lui roomster
zapacitu
QUOTE(romaximusro @ Mar 12 2007, 11:40) *
sunt 2 modele diferite. unul pentru transport de persoane (mcv-ul aka break-ul) si van-ul. si nu sunt primii care au facut asta opel astra are deja o traditie, chiar la opel astra h, nu are deloc usi laterale , incarcarea/descarcarea facandu-se doar pe usa din spate. ca sa nu zic ca si skoda a scos asa ceva pe baza lui roomster

Si am zis ca e ultimul...dar fie.
Mcv-ul si Van-ul sint una si aceeasi masina.Punct.
Tocmai ca asta are...usi normale.Ori deloc ori glisante.
Are usile mcv-ului.Pe toate fi-r-ar...
Iti doresc o turma de mcv-uri si de vanuri in curte...poate o sa te saturi de ele...

ps..Asta chiar a fost ultimul.
romaximusro
opel astra h estate:

Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul

opel astra g estate

si skoda roomster praktik

masini de la care provin inseamna ca nu sunt break-uri sau mini mpv-uri? (opel astra g&h break, skoda roomster)?
paul_s
ba da ma da alea nu e dacii , ce nu pricepi???

domnu zapacitu, va fortat cineva sa cumparati van dasta ,sau mcv, va obligat cineva, va luat cineva bani si va dat o dacie in loc???, si daca nu cine pe cine a prostit si cum au fost prostiti romani de dacia

io as fi vrut sa iau o dacie , da loganu nu-mi place, nu-i genu meu de masina deci n-am luat, ar trebui sa ma simt prostit, da de skoda nuva simtiti prostit ??? ca a dracu octavia aia noua e mai scumpa ca aia veche si ai dracu pe asta au facut-o si frumoasa

ca sa te oftici si mai tare nu ???

inteleg e topic despre masini se da lumea cu parerea , da imi place , da nu-mi palce , da atat , nu ca ma prostit ca mi-a facut ...

cat despre mcv si van sincer , eu am fost placut surprins de spate in general si de stopuri in special, e ma imisto din spate decat toate utilitarele din clasa lui , pejo partner fiatu ala doblo parca sau citroenu berlingo , pacat ca din fata arata dubios tare
zapacitu
Din fericire nu m-a fortat nimeni.

Iar in perioada cind te puteau forta sa faci diverse, pe mine m-au fortat sa merg la scoala.
Acuma se pare ca nu te mai forteaza nimeni sa faci asta.
paul_s
si atunci cum de va simtit prostit???

cat despre fortat cu scoala , nu stiu cum este ca pe mine nu m-au fortat sa iau cursuri de dactilografiere, daca insa va referiti la prima fraza va rog sa va mai ganditi si daca dupa ce va ganditi ajungeti la aceeasi concluzie , va rog sa va mai ganditi odata, si daca si de data asta ajungeti tot l;a aceeasi concluzie propun sa renuntati , n-ar mai avea sens
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.