Firme ce executa cablaje

fasten

Stie cineva ce firme se mai ocupa de asa ceva? Cantitatea este mica - 4-6 cablaje diferite pe luna, in general dublu placate, dar si simple. Preferabil pcb-ul desenat cu un soft gratuit, daca fac si operatia de gaurire e perfect, daca nu, nu ar fi o problema. Numai expedierea prin posta (nu curier) sa fie...
luc79
QUOTE(fasten @ Dec 6 2006, 14:50) *
Stie cineva ce firme se mai ocupa de asa ceva? Cantitatea este mica - 4-6 cablaje diferite pe luna, in general dublu placate, dar si simple. Preferabil pcb-ul desenat cu un soft gratuit, daca fac si operatia de gaurire e perfect, daca nu, nu ar fi o problema. Numai expedierea prin posta (nu curier) sa fie...

ai pm

Motorel
QUOTE(fasten @ Dec 6 2006, 14:50) *
http://www.epsicom.com/
fasten
Pentru luc79 - poti sa-mi spui cum pot vedea cableje facute de tine? O pagina pe net, eventual poze pe mail? Si niste preturi aprox pentru acele cablaje, sa-mi dau si eu seama... Mersi
luc79
QUOTE(fasten @ Dec 7 2006, 11:44) *
Pentru luc79 - poti sa-mi spui cum pot vedea cableje facute de tine? O pagina pe net, eventual poze pe mail? Si niste preturi aprox pentru acele cablaje, sa-mi dau si eu seama... Mersi

asta nu e cel mai reusit dar e singurul gasit prin comp
preturile sunt discutabile in functie de dimensiuni ,nr de bucati,...gaurire..cositorire ...
calitatea e acceptabila la nivel de hobby,iar preturile rezonabile
da-mi un pm cu ceva concret ,nr de bucati si iti pot spune exact ce si cum

QUOTE(luc79 @ Dec 7 2006, 20:12) *
asta nu e cel mai reusit dar e singurul gasit prin comp
preturile sunt discutabile in functie de dimensiuni ,nr de bucati,...gaurire..cositorire ...
calitatea e acceptabila la nivel de hobby,iar preturile rezonabile
da-mi un pm cu ceva concret ,nr de bucati si iti pot spune exact ce si cum
tehnium.org
Sau poti incerca la http://www.pepionline.com . Formularul lor pentru cerere de oferta nu merge dar trimite-le un e-mail cu detaliile tale si iti raspund foarte repede cu oferta de pret. Cred ca site-ul este inca in constructie...

Pretul oferit de ei este foarte bun chiar si la cantitate de prototip. Incearca sa vorbesti cu ei poate gasesti ce cauti.
Prien
Dar a incercat cineva sa comande in strainatate? Daca da, cum a fost. Si cum le-a primit. Ca sa nu fie reclama, va astept si PM.

fasten
QUOTE(tehnium.org @ Dec 14 2006, 07:50) *
Sau poti incerca la http://www.pepionline.com .

Pare foarte promitator ce e acolo... 10 straturi... coolspeak.gif nu ca as avea nevoie, dar spune ceva despre posibilitatile firmei. Cat de curand trimit un mail sa vad si preturile cum sunt. Mersi mult.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.