Da, uite ca punkt a spus o chestie interesanta cu CU fara SCA. Pe mine ma intereseaza CU neaparat din 2 motive:
- sa vad eu ca nu e nevoie de PUZ sau alte tampenii si sa vad ce si cum se poate contrui.
- am nevoie la banca de CU oricum.
Daca tot suntem aici, am si eu o intrebare: am mai gasit un teren in aceesi zona, dar are deschiderea micuta, de 11.3, cam asa. Fiind mai lung, proprietarul imi poate da jumate, undeva la 370mp deci, cu deschidere de 11 (restul ii punem ca se pierd la garduri

). Cam cum imi dau seama daca pot construi ceva cat de cat ok acolo, ma refer de retragerile laterale? Mentionez ca momentan nu am nici un vecin cu casa facauta, doar terenuri goale ca al meu, in stanga ar fi un gard de plasa, atat

. Credeti ca m-as putea incadra pe aceasta latime la o casuta ce s-ar vrea 90-100mp utili in total, P+M? Adica, dupa calculele mele, as avea nevoie de un 7m-7.5m macar pa latura asta, a.i sa ma pot duce in adancime undeva la 10.5-11m...sa iasa un 50 utili la parter macar (living + bucatarie + wc serviciu, scara si mici chestii)
Altceva: stiu ca mai poti castiga ceva din PUD. E anevoioasa operatiunea asta (bani si timp? )? Adica ma rog, prefer sa nu o fac..dar intreb daca tot sunt la acest capitol..