bah, da'ncapatinat mai esti

.
baga la tartacuta textu asta:
deci, extras din lege: LEGEA nr.10 din 18 ianuarie 1995
privind calitatea in constructii
CAPITOLUL IV
Sanctiuni
Art. 31. - Constituie infractiune si se pedepseste cu închisoare de la 5 la 10 ani si interzicerea unor drepturi proiectarea, verificarea, expertizarea, realizarea unei constructii ori executarea de modificari a acesteia, fara respectarea reglementarilor tehnice privind stabilitatea, rezistenta si exploatarea, daca acestea ar putea produce una sau mai multe dintre urmatoarele consecinte:
pierderi de vieti omenesti, vatamare grava a integritatii corporale ori a sanatatii uneia sau mai multor persoane, distrugerea totala sau partiala a constructiei, distrugerea ori degradarea unor instalatii sau utilaje importante, ori alte consecinte deosebit de grave. Fapta prevazuta în alineatul precedent se pedepseste cu închisoare de la 10 la 20 de ani si interzicerea unor drepturi, în cazul în care a avut drept urmare distrugerea totala sau partiala a constructiei, moartea sau vatamarea grava a integritatii corporale ori a sanatatii uneia sau mai multor persoane, distrugerea ori degradarea unor instalatii sau utilaje importante, ori alte consecinte deosebit de grave.
scuza'mi aroganta, dar esti prea incapatinat

.
Iar imprejmuirea este o constructie ce necesita avizare si autorizare conform legii....

Desi este ilegal ca un intrus sa sara acest gard, prin el nu se asigura securitatea. Imprejmuirea are rol de delimitare vizuala a proprietatii si asigura intimitatea in interiorul acesteia. Asta nu inseamna ca daca'l prinzi pe unu' ca sare gardu', il impusti in cap sau ii dai cu o bita dupa ceafa si'l lasi intr'o balta de singe acolo.
Sunt copii care pot sari gardu, si ramin cu matele infipte in cioburi sau alte obiecte taioase. Sau poate fi un om atacat de ciini pe strada, si atunci instinctual se catara pe gard si surpriza, isi sfredeleste palmele sau mai stiu io ce. Io inteleg ca fanatismu' si frica de anumiti minoritari este reala, dar nici in halu' asta n'am ajuns sa traim in buncare.