Dana, bineinteles ca nu voi ceda nici un metru patrat din terenul meu desi cam asa ceva a sugerat vecinul meu - "hai dom'ne ca sintem oameni ...".
Evergreen, intradevar gardul amplasat aiurea este pe terenul lui. Problema vecinului este ca eu imi voi face gardul conform a ceea ce am pe actul de proprietate si calea lui de acces se va ingusta; solutia lui este sa-l convinga pe cel ce a construit gardul sa-l darime si sa-l reconstruiasca pe amplasamentul corect.
Evergreen, intradevar gardul amplasat aiurea este pe terenul lui. Problema vecinului este ca eu imi voi face gardul conform a ceea ce am pe actul de proprietate si calea lui de acces se va ingusta; solutia lui este sa-l convinga pe cel ce a construit gardul sa-l darime si sa-l reconstruiasca pe amplasamentul corect.
sa inteleg ca gardul prost facut pentru vecinul tau e facut de fapt de vecinul vecinului tau iar vecinul tau nu are curaj sa ii zica vecinului sau (ala nu o fi om te pomenesti) sa isi mute gardul de te ia pe tine la sentiment?!?!?!?
ca sa terminam cu problema gardului iti comunic o vorba a baietilor din cartierul meu: "decit sa plinga mama mai bine plinge mama ta"