Galerie plante
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Valentina30

@gomez, e bine ca ai gradina... eu ma orientez mai mult catre cele de interior. Cele de gradina nu prea rezista la mine din lipsa de spatiu si lumina.
Valentina30
Astazi doi dintre trandafirii mei chinezesti, (din cei micuti) mi-au facut cate o surpriza. Bucurati-va si voi de culoarea si frumusetea florilor lor!

kerkyra
QUOTE (Valentina30 @ Jul 8 2008, 22:18) *
alte micute colorate:

Ce este ultima de pe coloana din stanga, cu florile albe? smile.gif
Valentina30
Planta cu inflorescenta bogata (cu flori mici albe, ca niste bobocei de trandafiri miniaturali) este Clerodendron philipinum. Are un parfum extraordinar. Ceva intre Gardenie si Tuberoze. smile.gif
Valentina30
inca o parte de poze cu cele ce continua sa infloreasca pe caldurile astea teribile:

Valentina30
Ultimele inflorite:

gomez99
o minunatie!
mai ai loc sa vezi ceva pe fereastra biggrin.gif ? (nu ca ar fi interesant, in conditiile date...)

Valentina30
QUOTE (gomez99 @ Jul 15 2008, 11:54) *
o minunatie!
mai ai loc sa vezi ceva pe fereastra biggrin.gif ? (nu ca ar fi interesant, in conditiile date...)

Multumesc.
Noroc ca am ferestrele mari. La sufragerie se intind pe toata latimea camerei, iar la dormitoare sunt mai mult de jumatatea latimii. Iar ca inaltime incep de la cca 1 m de la nivelul podelei, deci se vede bine peste flori. Nu ca as avea ce sa vad afara... cum bine spui. smile.gif
gomez99
dupa cite poze de flori am vazut de la tine, eu banuiam ca locuiesti intr-o sera. clapping.gif

iaca si ce se vede la mine (daca te uiti cu grija intr-o anume directie)
vickylucia

Sunt superbe florile tale Valentina!Eu nu stiu sa postez pe forum[nu inca],dar le poti vedea si pe ale mele pe:
http://vickylucia .sunphoto.ro
Valentina30
QUOTE (gomez99 @ Jul 15 2008, 15:30) *
dupa cite poze de flori am vazut de la tine, eu banuiam ca locuiesti intr-o sera. clapping.gif

iaca si ce se vede la mine (daca te uiti cu grija intr-o anume directie)

@gomez, danke smile.gif
si florile din gradina ta sunt foarte frumoase... Portulaca, fluturasii (florile de Cosmos), regina noptii (Nicotiana), craitele galbene din fundal (Tagetes) ... asa daca vad eu bine. smile.gif

gomez99
da rosia mea din ghiveci iti place? biggrin.gif
Valentina30
QUOTE (gomez99 @ Jul 16 2008, 09:01) *
da rosia mea din ghiveci iti place? biggrin.gif

Daca zici ca-i rosie, te cred pe cuvant... dar nevazand fructe sau flori n-am stiut ce este, mai ales ca nu distingeam bine forma frunzelor. Ghiveciul e in plan indepartat.
Sa se umple de rosioare gustoase!

gomez99
merci!
rosie este, parol, rosie ciresica!
elena1987
o sa va arat si eu 2 din florile pe care le am eu: prima este papucul doamnei , iar a doua urechea elefantului (Alocasia macrorrhiza)
elaelena
buna seara! sunt nou venita pe acest forum si incep prin a o intreba pe valentina cum se numeste planta cu flori albe, stelate; e cumva 'murraya'?
Valentina30
QUOTE (elaelena @ Jul 22 2008, 21:52) *
buna seara! sunt nou venita pe acest forum si incep prin a o intreba pe valentina cum se numeste planta cu flori albe, stelate; e cumva 'murraya'?

@elaelena, bun venit pe forum!
Daca te referi la planta din imaginile de mai jos, este vorba de Jasminum polyanthum (Iasomia de camera).

elaelena
pandoreea....parca asa se mai numeste rolleyes.gif
Valentina30
Nu elaelena. Planta din imaginile mele se mai numeste Iasomie de camera, cum am specificat si in paranteza in mesajul anterior.
Nu inteleg ce te-a determinat sa confunzi jasminul cu Murraya... iar acum cu Pandorea...
octavianuss

Cred ca pot multumi Valentinei 30 pentru promptitudine si exactitate si prin citeva poze din balconul meu.
Valentina30
cu placere, octavianuss. smile.gif
Foarte frumosi teposii tai. Florile de echinopsis sunt diafane si... superbe!
HADE 61
am crecut mare si am invatat sa pun si eu poze . le gasiti la http://hade.sunphoto.ro
sunt o mica parte deocamdata .
Valentina30
Frumoase flori ai Hade.
Clematitele, pasiflora si gloxiniile sunt absolut superbe!
Sa te bucuri de toate plantele tale!
HADE 61
multumesc
Valentina30
Ultimul hibi inflorit ieri.
Poze facute pe vreme noroasa, inainte de ploaie:

si poze facute dupa ploaie, cand soarele ardea puternic, desi era spre apus:

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.