Samsung E900
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6

bogdans17

am si eu o problema... cand incarc telefonul ecranul ramane aprins pe toata perioada incarcarii...din ce cauza si cum pot remedia problema ? ma poate ajuta cineva ?
valdur
QUOTE(bogdans17 @ Dec 2 2006, 16:00) *
am si eu o problema... cand incarc telefonul ecranul ramane aprins pe toata perioada incarcarii...din ce cauza si cum pot remedia problema ? ma poate ajuta cineva ?

si d600e-ul meu facea aceeasi faza. vezi ca e o setare! cool.gif

bogdans17
QUOTE(valdur @ Dec 4 2006, 19:21) *
si d600e-ul meu facea aceeasi faza. vezi ca e o setare! cool.gif

stiu ca precedentul a fost un d600, dar nu gasesc aceea setare sau ceva asemantor. oricum ms pt informatie
bogdans17
chiar nu stie nimeni ? e stresanta problema
GERULA2006
nici eu nu am gasit nici o setare in sensul asta
si, drept urmare, la fiecare incarcare, ecranul telefonului ramane aprind si arata o baterie care se incarca
daca auzi ceva in acest sens, sa imi dai de stire
altfel, ce parere ai despre telefon?
eu ma impac bine cu el
Ray Bz
salut si eu am un e900 si nu am gasit setarea aceea dar nici meniul mobile tracker huh.gif
bogdans17
QUOTE(GERULA2006 @ Dec 21 2006, 19:24) *
nici eu nu am gasit nici o setare in sensul asta
si, drept urmare, la fiecare incarcare, ecranul telefonului ramane aprind si arata o baterie care se incarca
daca auzi ceva in acest sens, sa imi dai de stire
altfel, ce parere ai despre telefon?
eu ma impac bine cu el

Telefonul arata bine si de asemena eu cred ca e si performant. Am auzit discutii despre senzorii de la tastatura dar mi se par un lucru misto care dau farmec telefonului, oricum mari diferente intre el si d600 nu sunt, doar exceptand bateria care la e900 tine mult mai mult. In rest mi-a facut o impresie buna..

yeu
Nu e de fapt aproape nici o diferenta intre cele doua decat tastatura dar arata mult mai bine E900.
Pretul lui E900 e mai mare din cauz designului.
Ray Bz
fratilor dar cum se pun jocuri pe asta ca habar n-am sincer m-am uitat peste tot prin manual huh.gif
Ray Bz

Revin si va spun si voua cum sa puneti Java pe E900 :

This is a small little How 2

first of all u need get the games.

Using pc studio transfer the .jar & .jad files to Other files.

Using memorycard put the .Jar and .jad files onto the memory card in "other files".
Then once the card is in the phone, open the other files on the memory card then copy files to phone.

Once that is done go back to the standby screen.

the type in

*#9998*5282#

then select Install MIDlet

it will now ask for a password
235282

once that is done then select the jad file

the press install.

Then goto app's > java world> my games

now ur ready 2 play.
yeu
Dar acest cod merge si la alte telefoane Samsung?
Eu am incercat pe Samsung D600 si nu a mers.Cel mai probabil e un cod pentru telefoanele mai noi si cred ca de asta nu merge pe modelele mai vechi.
Ray Bz
probabil nush ce sa zic
marce
QUOTE(bogdans17 @ Dec 2 2006, 16:00) *

eu am d600e, iti spun cum e la mine si vezi daca e la fel si la tine setari->setari ecran->lumina fundal->
aici ai o optiune "in timpul incarcarii" ii dai dezactivat.

bafta
alexxx_aly
eu cred ca samsungu e 900 nu se stinge intimpu incarcarii adica ramne aprins displayu.. nu am gasit nici-o setare in ceea ce priveste asta! pe voi cat va tine bateria.. !??
bogdans17
QUOTE(alexxx_aly @ Jan 14 2007, 14:38) *
eu cred ca samsungu e 900 nu se stinge intimpu incarcarii adica ramne aprins displayu.. nu am gasit nici-o setare in ceea ce priveste asta! pe voi cat va tine bateria.. !??

Nu se stinge, asa e programat din pacate. Bateria tine aprox. 4 zile dar fara sa-l folosesc muzica, foto.... dar vb in medie cam 1 ora pe zi (pe cosmote)
Ray Bz
QUOTE(bogdans17 @ Jan 15 2007, 21:05) *
Nu se stinge, asa e programat din pacate. Bateria tine aprox. 4 zile dar fara sa-l folosesc muzica, foto.... dar vb in medie cam 1 ora pe zi (pe cosmote)

Pe bune? Ce versiune firmware ai de te tine atata bateria????? ca sa afli *#1234#
bogdans17
QUOTE(Ray Bz @ Jan 16 2007, 19:51) *
Pe bune? Ce versiune firmware ai de te tine atata bateria????? ca sa afli *#1234#

E900DXFK1
Ray Bz
QUOTE(bogdans17 @ Jan 19 2007, 18:52) *
E900DXFK1

Aha asta am avut-o si eu dar nu ma tinea atat. te intreb asa: ai vibratie si sunet in acelasi timp? cum se instaleaza jocurile? si in meniul Settings -> Security ai meniul Mobile Traker? daca nu da un reply si iti explic.
avgvstvs
QUOTE(Ray Bz @ Jan 21 2007, 01:44) *
Aha asta am avut-o si eu dar nu ma tinea atat. te intreb asa: ai vibratie si sunet in acelasi timp? cum se instaleaza jocurile? si in meniul Settings -> Security ai meniul Mobile Traker? daca nu da un reply si iti explic.

cum e cu mobile tracker?
Ray Bz
QUOTE(avgvstvs @ Jan 21 2007, 11:33) *
cum e cu mobile tracker?

Deci sa inteleg ca nu ai optiunea? Ok sa-ti explic....in Mobile Tracker iti pui 2 numere de telefon (eu am numarul mamei si a lu` gagica`mea) apoi la nume scrii ce vrei eu am pus "E900-le Meu" si are un mesaj prestabilit : "Please Keep This Message". In momentul in care iti este furat telefonul si este bagata alta cartela sim, telefonul trimite mesaje catre numerele puse de tine, cu numarul de telefon al cartelei noi sim si astfel poate ai noroc sa il gasesti (fiindca afli numarul) Meniul este protejat de parola!

Uite ce zice un review:

Mobile Tracker – submit a phone number, where notifications will be sent to in case SIM-card was changed – that message will contain number of the SIM-card being used with the handset. This section is protected with password, so that no one other than you or someone else who knows the password could disable the Tracker. Should your device have the SIM-card switched once, the specified number will receive one message instantly, and one more each time a new card is plugged in. A fetching feature which can prove to be of much help in case the handset is lost or stolen.

Cum e cu vibratia si sunetul in acelasi timp? Ai? Si cum instalezi jocurile? naughty.gif
bogdans17
QUOTE(Ray Bz @ Jan 21 2007, 00:44) *

Nu am Mobile Traker si nici vibratie (am luat o melodie dp forum si merge si sa sune si sa vibreze in aceelasi timp). Jocurile am incercat prin metoda de mai sus, dar orice tip de joc as baga imi apare ca e invalid formatul. Bateria cam atat tine, dar dupa cum am mai spus nu fac poze sau alte operatii media, decat vb la el si de obicei cand il incarc il opresc si il tin toata noaptea in priza.
cip762001
QUOTE(Ray Bz @ Jan 21 2007, 12:41) *
Deci sa inteleg ca nu ai optiunea? Ok sa-ti explic....in Mobile Tracker iti pui 2 numere de telefon (eu am numarul mamei si a lu` gagica`mea) apoi la nume scrii ce vrei eu am pus "E900-le Meu" si are un mesaj prestabilit : "Please Keep This Message". In momentul in care iti este furat telefonul si este bagata alta cartela sim, telefonul trimite mesaje catre numerele puse de tine, cu numarul de telefon al cartelei noi sim si astfel poate ai noroc sa il gasesti (fiindca afli numarul) Meniul este protejat de parola!

Uite ce zice un review:

Mobile Tracker – submit a phone number, where notifications will be sent to in case SIM-card was changed – that message will contain number of the SIM-card being used with the handset. This section is protected with password, so that no one other than you or someone else who knows the password could disable the Tracker. Should your device have the SIM-card switched once, the specified number will receive one message instantly, and one more each time a new card is plugged in. A fetching feature which can prove to be of much help in case the handset is lost or stolen.

Cum e cu vibratia si sunetul in acelasi timp? Ai? Si cum instalezi jocurile? naughty.gif

De unde ai luat melodia cu vibratie? Vreau si eu cateva1
bogdans17
QUOTE(cip762001 @ Jan 21 2007, 18:26) *
De unde ai luat melodia cu vibratie? Vreau si eu cateva1

Cauta pe forum mmf cu vibratie pt d500. Sunt o multime
Ray Bz
QUOTE(bogdans17 @ Jan 21 2007, 15:59) *
Nu am Mobile Traker si nici vibratie (am luat o melodie dp forum si merge si sa sune si sa vibreze in aceelasi timp). Jocurile am incercat prin metoda de mai sus, dar orice tip de joc as baga imi apare ca e invalid formatul. Bateria cam atat tine, dar dupa cum am mai spus nu fac poze sau alte operatii media, decat vb la el si de obicei cand il incarc il opresc si il tin toata noaptea in priza.

Stiu cu varianta MMF dar nu gasesti melodii faine si se aud f incet in comparatie cu mp3.......uatever pt jocuri iti trebuie si .jar si .jad ale aceluiasi joc si sigur merge (am avut si eu acelasi firmware). Poti sa rezolvi toate astea cu o resoftare cu E900XEFJ1 .
bogdans17
QUOTE(Ray Bz @ Jan 22 2007, 18:15) *
Stiu cu varianta MMF dar nu gasesti melodii faine si se aud f incet in comparatie cu mp3.......uatever pt jocuri iti trebuie si .jar si .jad ale aceluiasi joc si sigur merge (am avut si eu acelasi firmware). Poti sa rezolvi toate astea cu o resoftare cu E900XEFJ1 .

Ca sa il resoftez trebuie sa ma duc la un service sau prin cablul lui de date ?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.