Luke
25th November 2003, 14:44
Cum se pot incarca niste poze pe o camera Sony DSC-F 717 ca sa le pot vedea pe camera?
dorinelu
25th November 2003, 16:10
Daca camera are memory stick separat pentru poze le scrii pe stick din calculator cu ajutorul unui Card Reader/Writer-6 in1.
dar sa le scrii la rezolutia la care face camera pozele 640x480 cred!!!!
Ar fi singura sansa!
Luke
25th November 2003, 16:20
Am incercat asta si nu mere.
Am reusit pana la urma sa fac cu softul ei "Pixel A".
Merci oricum.
mtest
27th November 2003, 00:49
Pui USB-ul, vezi stick-ul ca un disc, scrii poza, gata. Atentzie insa ca aparatul nu shtie sa afisheze absolut orice... N-am testat prea mult asha ca nu mi-am dat seama exact ce ii place shi ce nu.
root
27th November 2003, 13:42
S-ar putea sa nu mearga puse alte poze decat cele care sunt facute cu camera respectiva.
Si mai e un amanunt. Nu stiu exact la Sony cum e, dar la Canon camera face pe card-ul de memorie o structura aparte de directoare iar imaginile sunt numite dupa o anumita regula. Daca nu respecti asta, camera nu va "vedea" imaginile. In plus, sunt sanse mari sa nu mearga cu diverse variante JPEG, ca de exemplu progressive sau Huffman optimisation. Anyway, la Canon soft-ul camerei permite si upload-ul de imagini.
@dorinelu: 640x480 zici??? LOL
Camera aia e de pe 5MP, rezolutia max. ajunge la 2560x1920.
Luke
27th November 2003, 13:46
V-am spus ca am reusit.
Daca le copii direct pe card da eroare cand vrei sa le vezi.
Camera vine cu un soft "Pixel A" care shtie sa converteasca pozele intr-un format al ei si sa le incarce pe card. N-am studiat exact ce face softul dar cert este ca s-a rezolvat problema.
Merci de ajutoare.
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.