ARRAKIS to Earth: need help

Irulan

Salut.
In vara asta m-am apucat de web deasign. Am descoperit ca-mi place si vreau sa lucrez in domeniu. Problema e ca am nevoie de un portofoliu. Am invatzat pana acum html, ceva flash, photosop, si acum ma chiuni cu php si mysql. Daca vrea careva sa-i fac vreun site eu lucrez pe gratis. Am pus nishte chestii pe care le-am facut in flash si photoshop aici .
Irulan
Sorry, link-ul este www.clasica.3x.ro/prima.html

Pittick
man.... fa mult surfing pe net, uita-te la ceva reclame marfa, la site-rui msito si pe urma icnearca sa iti folosesti imaginatia, NU SA COPIEZI!

Ce ai facut aici e chestie de copil mik.... adik daca tu spu ica ai invatat photoshop si flash, trebuia sa arate ca atare.
Irulan
Ce nu arata ca atare? Ala nu era un site! Daca tot vrei sa-mi dai o lectie atunci fa-o pana la capat!...sau iti plac lucrurile facute pe jumatate?
BIGphAntom
Ce nu arata ca atare? Ala nu era un site! Daca tot vrei sa-mi dai o lectie atunci fa-o pana la capat!...sau iti plac lucrurile facute pe jumatate?

pai si de ce ai dat link-ul ala ?!

PS: ca sfat, redenumeste din prima.html in index.htm sau index.html si pe viitor cand vei da altcuiva link-ul catre site-ul tau nu va mai trebui sa specifici si pagina ! get it !?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.