Salut. As dori daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu niste instructiuni de setare a progamelor la un astfel de televizor. Are un vecin in varsta si recunosc ca mi-am prins si eu urechile in scurtul timp petrecut la el. Multumesc.Click pentru a vizualiza atașamentul
tehnics
23rd November 2006, 15:38
Eu banuiesc ca ar fi una din cele trei variante...dar daca nu sunt pe loc acolo...nu pot stii sigur 1. Apesi pe C/P/T astfel incat sa fii pe C ( channel ) si cauti canalul dorit apasand +/- ....in caz ca nu se vede bine mai apesi pe C/P/T astfel incat sa fii pe T ( tune ) unde este defapt acordul fin , dupa ce ai acordat canalul apesi pe pe M si apoi pe +/- ca se selectezi programul pe care vei inregistra canalul cautat si apoi apesi pe S 2.Apesi pe C/P/T astfel incat sa fii pe C ( channel ) si cauti canalul dorit ....in caz ca nu se vede bine mai apesi pe C/P/T astfel incat sa fii pe T ( tune ) unde este defapt acordul fin ,apoi apesi pe S ( store banuiesc ) ca sa iti memoreze frecventa, apoi apesi ( sau nu - deoarece eu nu stiu ce iti apare pe acel diplay sau osd pe care il are tv-ul ) pe M si +/- ca sa selectezi programul , dupa ce l-ai selectat apesi S. 3. Apesi pe C/P/T astfel incat sa fii pe C ( channel ) si cauti canalul dorit ....in caz ca nu se vede bine mai apesi pe C/P/T astfel incat sa fii pe T ( tune ) unde este defapt acordul fin ,apoi apesi pe S ( store banuiesc ) ca sa iti memoreze frecventa, apoi apesi ( sau nu - deoarece eu nu stiu ce iti apare pe acel diplay sau osd pe care il are tv-ul ) +/- ca sa selectezi programul , dupa ce l-ai selectat apesi din nou S. Secventele astea la unele tv-uri tb sa le faci repede ...adica timpul scurs de la apasarea unei taste pana la apasarea urmatoare sa nu depaseasca max 2 sec.