Probleme display TFT nec

florinangeru

Salutare am reusit sa fac rost de un display nec model NL8060BC26-12 de 10.4 inchi si nu gasesc un data sheet sau o schema de conectare la el. tot ce stiu ca este folosit frecvent la laptopuri IBM.

Ma poate ajuta cineva worthy.gif

Multumesc
florinangeru
mda naspa sa inteleg ca toti electronisti nostrii buni au plecat in tari straine si nu mai sunt sau sunt prea comozi si nu raspund la ce nu le-ar putea folosi si lor biggrin.gif

oricum mersic si astept in continuare idei

DeeJay
daca este display de laptop, nu se poate folosi ca atare, ai nevoie de un controller lcd, care sa genereze semnalele pt. panel, din pacate.

vezi aici explicatii suplimentare: http://www.eio.com/lcdconnect.htm
mister_rf
QUOTE(florinangeru @ Nov 17 2006, 16:25) *
mda naspa sa inteleg ca toti electronisti nostrii buni au plecat in tari straine si nu mai sunt sau sunt prea comozi si nu raspund la ce nu le-ar putea folosi si lor biggrin.gif

oricum mersic si astept in continuare idei

Off topic:
Tu te-ai aruncat la multe ''proiecte'' fara sa te documentezi suficient pe anumite directii.
Si nu toata lumea isi dedica timpul sa refolosesca fiecare display intalnit in cale.
Asteptam si contributiile proprii la rezolvarea unor probleme, nu numai la a posta intrebari pe forum... cool.gif
florinangeru
Salutare si multumesc mult pentru ca mi-ati raspuns. Da ai dreptate eu nu prea am contribuit dar nu din rele intentii ... sory promit ca nu se mai intampla smile.gif .
Trec printr-o perioada destul de grea si nu am timp de nik mad.gif incerca sa imi schimb locul de munca si... ca la noi la romani o carutza de acte si hartii examene peste examene prin tzara ca loco nu se poate (daca invartim noi ceva si ...) banii se duc in toate partile si la urma nu stiu daca o sa am satisfactie. Da o sa se termine curand si ma apuc de treaba smile.gif
florinangeru
mm ce nasol nu merge linkul care l-ai postat mad.gif
tehnics
Ba sa stii ca merge linkul....numai ca incearca sa il deshizi cu IE si nu cu altceva.
Eventual incearca si aici : http://www.eio.com/public/lcd/

florinangeru
multumesc mult da acuma merge ieri nu stiu ce avea.
am facut si niste poze la display sa le pun pe forum smile.gif
studiez imediat linkul
florinangeru
uite am gasit si niste date tehnice si data sheetul smile.gif
NL8060BC26-12
10.4” 800x600 TFT LCD
211.2 (H) x 158.4 (V) mm
243.0 (H) x 185.1 (V) x 11.5 max. (D) mm
0.264 (H) x 0.264 (V)mm
262144 colours
6TTL
2 CCFL
3.3V-5V
300
280cd/m2
550 g
7.0 W
0~+50*C
–20~+60*C
florinangeru

uite aici am facut niste poze la portiunea din placa unde era conectat displayul
conectorul de jos cel mai lat este de la flopy disk
conectorul de sus di dreapta e de la display iar cel de langa el (mijloc) este de la baklight si alimentare
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.