Unde pot reclama Posta Romana ?
Pagini: 1, 2

areal51

QUOTE (Quix @ Jan 7 2008, 11:06) *
Buna ziua

Stie cineva cat timp se tine un colet (mesagerie externa) in magazia Postei Romane inainte de a fi returnat expeditorului?

Va multumesc pentru eventualele raspunsuri smile.gif bye.gif

cred ca vreo 30zile. Daca e simplu si din UE direct de la oficiul de care apartii.
a21alex
Alta problema...
Am un colet. Sta in posta de cateva zile... Trec peste faptul ca a venit in 7 zile de la Craiova la Hunedoara.
La ghiseul de colete lucreaza de la 8 la 15. Dupa aceasta ora nu te mai serveste nimeni. Eu lucrez de la pe la 7 la 17. Nu ajung niciodata la posta. Pe altcineva nu pot trimite ca doar titularul coletului il poate ridica pe baza buletinului.
IS CRETINI! Pe bune, la varianta ca in intervalul in care au deschis ei, oamenii sunt la munca nu s-au gandit... sau ce-i doare pe ei!? Mama lor de tampiti. De aia prefer sa lucrez cu firmele de curierat...
Oricum o sa le fac si o sesizare la OPC, nu stiu daca va schimba cu ceva problema dar merita incercat. Liber nu-mi pot lua, deoarece sunt singur pe postul pe care sunt angjat, in plus lucrez in 2 locuri unde situatia e identica.

jericho
la mine posta lucreaza si in wekend, adica sambata...
edy_wheazel
QUOTE (a21alex @ Jan 12 2008, 01:05) *
Alta problema...
Am un colet. Sta in posta de cateva zile... Trec peste faptul ca a venit in 7 zile de la Craiova la Hunedoara.
La ghiseul de colete lucreaza de la 8 la 15. Dupa aceasta ora nu te mai serveste nimeni. Eu lucrez de la pe la 7 la 17. Nu ajung niciodata la posta. Pe altcineva nu pot trimite ca doar titularul coletului il poate ridica pe baza buletinului.
IS CRETINI! Pe bune, la varianta ca in intervalul in care au deschis ei, oamenii sunt la munca nu s-au gandit... sau ce-i doare pe ei!? Mama lor de tampiti. De aia prefer sa lucrez cu firmele de curierat...
Oricum o sa le fac si o sesizare la OPC, nu stiu daca va schimba cu ceva problema dar merita incercat. Liber nu-mi pot lua, deoarece sunt singur pe postul pe care sunt angjat, in plus lucrez in 2 locuri unde situatia e identica.

Trimite pe cineva descurcaret. Am aceeasi poblema, cand primeam colete de la diverse firme (plata ramburs) imi trimiteam unul din colegi cu buletinul meu (si cu banii bineanteles), de fiecare data au reusit sa-l ridice (au fost, logic, comentarii, dar s-a rezolvat)...
queensoft
Poti trimite pe cineva care locuieste la aceeasi adresa ca si tine (sotie, copil...) cu buletinul lor neaparat (si al tau, pentru orice eventualitate). Nu cred ca sint atit de timpiti incit sa refuze (la mine la posta asa am facut de multe ori si a mers).
Eventual te duci la un notar si faci o procura, numai asa, ca se le rizi in nas la suckeri wink.gif !!
a21alex
Au fost si sunt tampiti. Batuti in cap chiar... Mi-am trimis sotia de la lucru, ca lucreaza in apropierea postei, cu buletinul ei si al meu.... si nu a putut rezolva. Sunte ei prea zelosi, cel putin la Hunedoara. Eu nu pot sa trag o fuga de la lucru deoarece lucrez in alta localitate.
In schimb faza cu notarul e o chestie.... Cred ca nu ar mai avea ce obiecta daca fac o imputernicire! biggrin.gif
Deria_Leena26
Problema in familie:

Trimis bani dintr-o localitate intr-alta, prin mandat postal. Una dintre angajatele de la oficiul de primire si-a insusit banii, semnand in locul destinatarului, si pe urma a avut nesimtirea sa-i declare in fata acestuia "pai ati fost si i-ati ridicat, ati semnat, v-am vazut eu".

Facut reclamatie la diriginta postei trimitatoare, rezolvat problema cam intr-o luna, cu declaratii scrise etc.

Primit banii inapoi, cu hoata nu stiu ce s-a intamplat, stiu doar ca oficiul postal primitor a declarat ca "ne cerem scuze, s-a produs o confuzie".

kastor
Cam offtopic.
Am dat comanda la 2 carti de pe site-ul unei edituri.
Pot ajunge acestea la intervale diferite de timp?
PS: Amandoua erau in stoc.
alexa662000
Mergeti va rog frumos la oficiul postal nr.1 TITU si o sa stati la doua cozi fantastice pentru a platii 4 facturi .La un ghiseu se plateste 2 si la celalant ghiseu restul de 2.Asa bataie de joc nu se poate decat la noi si mai spunem ca mergem spre BINE.Birocratie si bataie de joc pe fata fara jena daca incerci sa spui ceva 'doamnele' te si reped de parca iti face o favoare, nu un serviciu, pentru care culmea mai este si platita.Fara comentarii
Apropo am cautat pe saitul postei rubrica de reclamatii si.....nu am gasit-o,poate aveti voi noroc.
camerevideo

Serviciul Optimizare - Posta Romana pt reclamatii
La mine a tinut...
V-as trimite un link insa nu le merge site-ul:)
MiG29
Tocmai ce am ridicat un colet trmis din Germania cu DHL (era un colet Premium Pack), care desi a ajuns in Ro, in numai 3 zile, a zacut in magazie la Posta inca 5 zile, pentru simplu motiv ca nimeni nu s-a gandit sa trimita un aviz. Daca nu mergeam azi sa intreb de colet (avem numarul de expeditie, deci am putut sa verific on-line si am vazut ca pachetul a ajuns in Bucuresti la centrul lor de distributie miercuri la ora 04:35 AM, si de acolo pauza), mai stateam mult si bine. Bine macar ca n-au avut tupeul sa imi ceara si taxe de magazie. Si tot nu inteleg de ce un colet trimis Premium prin DHL (a costat vreo 20 de euro expeditia), ajunge la Posta Romana.
Mionut
QUOTE (MiG29 @ Feb 27 2008, 12:56) *
Tocmai ce am ridicat un colet trmis din Germania cu DHL (era un colet Premium Pack), care desi a ajuns in Ro, in numai 3 zile, a zacut in magazie la Posta inca 5 zile, pentru simplu motiv ca nimeni nu s-a gandit sa trimita un aviz. Daca nu mergeam azi sa intreb de colet (avem numarul de expeditie, deci am putut sa verific on-line si am vazut ca pachetul a ajuns in Bucuresti la centrul lor de distributie miercuri la ora 04:35 AM, si de acolo pauza), mai stateam mult si bine. Bine macar ca n-au avut tupeul sa imi ceara si taxe de magazie. Si tot nu inteleg de ce un colet trimis Premium prin DHL (a costat vreo 20 de euro expeditia), ajunge la Posta Romana.

Incep sa ma ingrozesc usor usor.

Am de primit un colet din Germania in valoare de vreo 200 eur. Cine l-a trimis a zis ca l-a trimis cu DHL, insa mi-a dat un cod de urmarire de 12 cifre (codul normal AWB de la DHL e de 10 cifre). Am aflat de la DHL ca asta este "road delivery" si pentru asta nimeni nu-si asuma responsabilitatea. ca-l tot paseaza de la DHL la Deutsche Post si la Posta Romana pana ajunge la tine. Tot ce poti sa faci este sa te rogi sa ajunga. Suna bine, nu?

Am fost pe la Posta Romana, dar sunt legat de maini si de picioare. Magazinul din GE de la care am cumparat produsul mi-a spus ca pot sa-l ridic de la sediu de la DHL, pentru ca nu am inca adresa unde locuiesc momentan. DHL romania mi-a confirmat ca nu e nici o problema. Asa am si facut. L-am comandat pe adresa DHL. In consecinta nu prea pot verifica daca a ajuns sau nu. PERFECT!

Pe site-ul DHL, tot ce scrie, de vreo sapt. de cand am facut comanda, ca pachetul a plecat din centrul de expedieri internationale. Unde va ajunge si in cat timp, Dumnezeu cu mila. Nu mai exista in alta parte in care sa pot folosi codul respectiv pentru urmarire, deci, nu ies din ceata.
In curand se fac doua sapt. de cand a plecat. Singura solutie e sa rog magazinul respectiv sa dea zeci de telefoane sa vada daca si pe unde mai e coletul ala.
Cand am fost la Posta Romana am fost tratat cu spatele. La propriu. Apoi tot mie mi s-a reprosat ca ridic tonul. Culmea.

Vad ca n-am altceva de facut decat sa stau sa sper, eventual sa pun acatiste ca imi mai ajunge produsul. Cand o sa ajunga o sa rasuflu usurat nu de fericire. Deja mi-a trecut fericirea ca mi l-am cumparat.

Multumim serviciilor deosebite ale Postei Romane si ale adunaturii de batrani senili, bolnavi si cleptomani ce o conduc.
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.