Masini inmatriculate afara

Baby_Joker

Salutare,am si eu o nedumerire.Vad prin tara(de obicei in provincie) cat mai multe masini cu numere de Italia,Germania,Austria,Franta pana si Anglia si Irlanda.Majoritatea posesorilor sunt ghertoi dubiosi.Din cate am inteles,asigurarea te rupe in afara.Care si spielu?Masinutele fabricatie `90 -2000 sunt mult mai ieftine afara,totusi,care e treaba cu asigurarea?
Si inca ceva,ma indoiesc ca toti posesorii au domiciliu in strainatate sau rude cu domiciliu in strainatate.
Lamuriti-ma si pe mine,va rog.
joabaru
pai treaba e simpla:tipii respectivi au fost afara ,si-au luat o masina si circula din simplu motiv ca aici sunt guvernanti idioti care nu lasa sa se inmatriculeze masini second-hand.nu stiu daca te rupe asigurarea afara,eu am locuit la portughezi,mi-am luat masina acolo si asigurarea era 230 eu pe an.deci nu te prea rupe.si daca stai afara banii astia se fac repede.daca romanii ar fi destepti ar lasa aici sa se inmatriculeze liber orice ca afara si banii de impozite si de asigurari ar ramane in romania nu afara.
ca sa inmatriculez afara masina nu am avut nevoie de domiciliu,am mers cu un contract de inchiriere care l-am facut in 5 minute.inmatricularea a durat 30 de minute.aia nu au handicapati numiti RAR,asa ceva nu gasesti numai in romania.si nici tupeisti gen ARR sa fie pe strazi si sa opreasca masini sa verifice fumul dar camioanele si alte utilaje sa circule in voie si sa fie de 100 de ori mai poluante.
si se mai circula cu nr straine pt ca afara masinile sunt ieftine,in irlanda un vectra din 97 e 1500-1800 eu.
si in franta la fel.aici cu banii aia iei un gunoi de dacie care e super ruginita si cu motorul gata.
de aia o sa vezi masini cu nr straine.

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.