And-Ray
12th November 2006, 19:32
Am o camera de filmat Samsung .. si as vrea sa scot pe calculator ce am filmat cu ea .. Vreau sa scot prin Tv tunner .. Tv Tunner`ul meu se cheama WinFast TV2000 XP WDM ! Si folosesc programu WinFast PVR ( cel de pe cd`ul tv tunnerului ) ! Stie cineva cum sa scot ceea ce am filmat pe caseta din camera de filmat ? Sau daca stiti alt program care sa mearga sa imi zicetzi un nume de program si cum functioneaza .. Ms !
paul pin
12th November 2006, 20:06
QUOTE(And-Ray @ Nov 12 2006, 19:32)

Am o camera de filmat Samsung .. si as vrea sa scot pe calculator ce am filmat cu ea .. Vreau sa scot prin Tv tunner .. Tv Tunner`ul meu se cheama WinFast TV2000 XP WDM ! Si folosesc programu WinFast PVR ( cel de pe cd`ul tv tunnerului ) ! Stie cineva cum sa scot ceea ce am filmat pe caseta din camera de filmat ? Sau daca stiti alt program care sa mearga sa imi zicetzi un nume de program si cum functioneaza .. Ms !

Daca e o camera digitala de ce nu incerci prin (usb) daca ai cablurile necesare si driverrul de la camera e simplu.
And-Ray
12th November 2006, 20:08
Pai tocmai asta e .. ca nu am pt USB .. am special pentru tv tunner ..
si n`am cd de instalare la camera .. doar la tv tunner .. si nu e digitala .. e cu caseta ..
khatherr
13th November 2006, 00:12
daca nu are usb, treb sa aibe un tv-out!la tv-tunerul tau, ai o intrare de video...sunetul il iei prin placa de baza.respectiv sunet, si cam asta e..pe net gasesti o gramada de record-ere...u ar treb sa ai semnal, ca sa ai ce sa inregistrezi!o solutie simpla ar fii si Movie Maker(de la Windows...)dar iti treb niste setari(selectarea sursei de semnal la video si audio...)si asta e...mai treb sa ai grija si la compresie, caci un fimuletz de 20 min poate sa iti ajunga si la 1Gb!
And-Ray
13th November 2006, 16:47
Da .. am rezolvat`o cu filmarea .. stiu cum sa o scot .. Dar o MARE MARE problema .. nu se aude sunetul ..
am deschis cu BsPlayer , nimic .. Am deschis cu Windows Media Player , nimic .. Amintesc ca in spate am doar o mufa .. pt video .. nu am si pt sunet ..
khatherr poate stii tu dc .. pls .. !
bata01yu
16th November 2006, 18:15
O camera digitala poate sa fie si cu caseta. Daca camera are iesire USB atunci poti procura un port USB ptr calculatoarele care nu sunt echipate cu acesta.
De obicei camerele care nu sunt digitale au iesire audio si video, separate, nu stiu de care intrare zici ca are numai video si nu audio, astept mai multe detalii ptr a te putea ajuta.
Astept mai multe detalli
geos
16th November 2006, 19:18
QUOTE(And-Ray @ Nov 13 2006, 16:47)

Da .. am rezolvat`o cu filmarea .. stiu cum sa o scot .. Dar o MARE MARE problema .. nu se aude sunetul ..

am deschis cu BsPlayer , nimic .. Am deschis cu Windows Media Player , nimic .. Amintesc ca in spate am doar o mufa .. pt video .. nu am si pt sunet ..

khatherr poate stii tu dc .. pls .. !
ptr a functiona sunetul este foarte simplu: iti trebuie un cablu cu mufa stereo jack (cum sunt cele de la casti)
la ambele capete.
un jack il introduci in placa sunet IN
un jack il introduci in tv tuner in mufa sound OUT
apoi intri in setarea placi de sunet si reglezi nivelul de intrare optim.
succes! si auditie placuta