MTX, PIONEER, JBL .. sau ce ?

Bughy

Mai intai, nu stiu daca am pus topicul unde trebuie , poate trebuia sa pun la Auto.. Totusi, mi-am luat masina noua coolspeak.gif ... matiz confusedsmiley.png si acum vreau sa-mi pun boxe pe ea .. stiu ca pe fata nu prea pot sa pun nu stiu ce magaoaie, am inteles ca 13 cm ar fi standard .. la 13 cm pioneer am gasit maxim 13 cm.. si am auzit de mtx, la 13 cm am gasit boxe auto MTX cu putere nominala de 50 W, ar fi ideal. pe spate sigur vreau pioneer, dar ovale de 80 W. Acum nu stiu daca aceste MTX se ridica la nivelul pioneer. Va rog ,dati-va si voi cu parerea sau sfatuiti-ma cum sa pun tot pioneer dar minim 50 W pe fata /maxim 2mil (sau alta firma JBL de ex.) dar sa se auda tot bine.
Bughy
nimeni ? va rog .. o parere biggrin.gif

khatherr
QUOTE(Bughy @ Nov 12 2006, 19:12) *
nimeni ? va rog .. o parere biggrin.gif

mtx-ul nu reda foarte bine frecventele joase...sunt foarte bune daca ai un amplificator pt. bass(subwoofer), scutind boxele de frecventele joase...adevarul este ca infinity sunt ceva mai scumpe,dar parerea mea este ca isi merita banii, mai ales cand vine vorba de fidelitate...acum mai depinde si pe ce cd-player'ul pe care il pui...am lucrat la firma unica importatoare de MTX si Coustic, respectiv focal(Tor..do)...am montat la dif de nu le mai stiu numarul...cel mai mult imi plac infinity sau jbl...daca ai resurese materiale, iti recomand Focal...
Bughy
mi-a zis cineva ca hertz sunt bune.. da' nu prea am gasit la noi. stiti vre-un magazin prin constanta sau unul online ?
krone
Ai grija ce alegi ca poate ieseai mai ieftin cu cele de la Daewoo.
Bughy
QUOTE(krone @ Nov 13 2006, 20:51) *
Ai grija ce alegi ca poate ieseai mai ieftin cu cele de la Daewoo.

chiar .. alea de la daewoo ce firma sunt .. daewoo ? tongue.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.