Tracking obiect disparut ...

Shosetu

De la ultima disparitie din masina doresc sa stiu daca exista emitator ( foarte mic ) capabil sa fie descoperit de catre un receptor. ( dintr-alea ca in filme smile.gif )
Exemplu : obiectul maricel pleaca cu emitatorul+bateria la vreo 1km ( sa zicem ) distanta de receptor ( radar , etc ) In interval de max 5 ore receptorul pleaca in urmarirea emitatorului. Bip-uri rare daca receptorul se indeparteaza de emitator , bip-uri scurte daca receptorul se indreapta catre emitator. Su ma rog, nu ceva in genu asta numai sa ma aduca langa emitator.

Am vazut prea multe filme sau e posibil asa ceva ieftin ?
luc79
QUOTE(Shosetu @ Nov 11 2006, 20:33) *
De la ultima disparitie din masina doresc sa stiu daca exista emitator ( foarte mic ) capabil sa fie descoperit de catre un receptor. ( dintr-alea ca in filme smile.gif )
Exemplu : obiectul maricel pleaca cu emitatorul+bateria la vreo 1km ( sa zicem ) distanta de receptor ( radar , etc ) In interval de max 5 ore receptorul pleaca in urmarirea emitatorului. Bip-uri rare daca receptorul se indeparteaza de emitator , bip-uri scurte daca receptorul se indreapta catre emitator. Su ma rog, nu ceva in genu asta numai sa ma aduca langa emitator.

nu exista,si nici nu va exista prea curand
sory sa te dezamagesc naughty.gif

cr1stache
De fapt exista ceva in genul asta. Se foloseste la urmarirea animalelor. Pe animal planet stiu ca erau la un moment dat niste documentare in care niste tipi implantau astfel de emitatoare la elefanti(sau alte animale mai mari) si urmareau migratile acestora sau ceva de genul asta
whisper010
QUOTE(Shosetu @ Nov 11 2006, 19:33) *

De obicei...depistarea unui obiect dupa rf se face in 3 puncte (dupa pow emisie)....cei care se ocupa cu monitorizarea animalelor folosesc emitzatoare de f mica putere dar pe frecventze f bine stabilizate (de obicei de ordiul a 8 cifre)..si antene unidirectionale....Acum un an sau doi am vazut un sistem tracking ceva mai simplu pe o bicicleta. ....La baza lui era un PMR 446MHz cu un astabil conectat la PTT...(cel pe care l-am vazut era destul de mare) dar exista kituri PMR de dimensiuni mult mai mici.... dar daca e vb de sigurantza masinii mai bine investesti intr-o camera de supraveghere de genul pinhole si un emitator 2,4Gh... nu vei sti unde se afla obiectul "ratacit" dar vei sti cum arata noul posesor. smile.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.