Am fost eu in camping Fusina , in tinerete, adica prin 1996 ; de atunci pretentiile au crescut din ce in ce mai mult

. Ce pot sa-ti zic este ca e f f aproape de Venetia, adica vreun sfert de ora cu ferryboatul si pontonul este f f aproape de camping. Mai aproape de atat nu te poti caza in zona; asta e sigur !
Eu am stat intr-o casuta cu 2 camere mici si cu un wc si dus, dar cred ca erau si unele fara wc si dus pt ca imi amintesc ca era un pavilion intreg cu dusuri, toalete, cuvete, etc. Era curat , aer curat, pe maulul apei si foarte multa verdeata. Mi-amintesc ca seara era superb, se vedeau luminile Venetiei. Neaparat sa mergi si seara in Venetia; arata de-a dreptul magic, cu totul diferit de cum arata ziua.
Cred ca de cand am fost eu si pana acum, in camping lucrurile s-au imbunatatit, modernizat, ca asa e la ei.
Era si o parcare, dar parca nu era langa casute ci chiar la intrare in camping; nu e cazul sa-ti faci probleme cu siguranta masinii. De la aeroportul Treviso pana la Venetia Mestre sigur e autobus. Vezi pe atvo.it sau pe site-ul aeroportului. Nu stiu amanunte pt ca in ultimii ani am luat taxiul de la aeroport

, dar am pus ceva ani si desigur kg in plus.
Merg si eu in iunie la Venetia; acum ca mi-ai adus aminte vreau sa fac drumul invers, spre Fusina, ca sa-mi aduc aminte de tinerete si sa vad Venetia seara, de pe malul celalalt.